Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Igen abban is van valami... ha egy-egy alkalmazást nézünk, főleg, ha az nincs is optimalizálva több magra.
A magasabb frekvenciának azért mindíg van ára melegedésben ill. teljesítmény felvételben.. (azonos csíkszélességet feltételezve... )
Arról nem is beszélve hogy a multitaskingnak szerintem határozottan jót tesz a tőbb mag..
Tehát maggi1886076 kollegához is csatlakoznék, hogy ICS-nél én 1 GHZ kétmagosnál nem adnám alább. (nagyjából azért az atom is tudja ezt...)
Abban viszont bogékkal is egyetértenék, hogy a 800 MHz kétmagos már kevés...
Egészen nyilvánvaló hogy a 2 db 800 Mhz (cortex a9) mag nem tug annyit mint 1 db 1.6 Ghz (cortex a9) mivel a két szálnak van valamiféle belső adminisztrációja.. de ez pár százalék lehet csak elvileg. a többit az ace 2 példájában szerintem abban kell keresni, hogy ST-Ericsson U8500 prociról van szó...u.i: pont ezt használja ki az intel, hogy a technológiai előnyét a vékonyabb csíkszélességgel, kihasználja, hogy a processzorait magasabb frekvenciára húzza, és így legyen gyorsabb.
Nekem szimpatikusabb az arm mert mire ők azonos csíkszélességre érnek (és hát a technológia mindíg utol fogja érni az intelt - olyan értelemben hogy más is fog tudni azon a csíkszélességen dolgozni, legfeljebb kicsit később..-) és azon mindíg energiahatékonyabb chipeket tudnak gyártani arm architektúrával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest