Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
ATM_automata #42 üzenetére
Sebességre semmi panasz, minden azonnal történik és a 2GB RAM-nak köszönhetően a multitasking is szélsebes
Komolyabb játékok alatt kicsit felmelegszik, de egyáltalán nem vészes. Általános használat mellett pedig nem "fűt".
Tegnapi nap: 11h bekapcsolva töltött idő (3g, szinkronizálás, Clash of Clans nevezetű játékstb) és 3,5h képernyő bekapcsolva, szóval nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Android 4.2.2, kompatibilitási gondok, hibák pedig nincsenek, egyedül a wifi modul talán az, ami a volt mtk-s telefonjaimnál kicsit gyengébb (pedig ez már tudja az 5GHz-es sávot). -
Dhampir
félisten
válasz
ATM_automata #42 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
Szoszo94
őstag
válasz
ATM_automata #40 üzenetére
Aliexpress ETStar webshoptól rendeltem (nekik már elfogyott) 180$-os áron, áfával együtt 55k lett a vége. Nagyon meg vagyok vele elégedve
-
ATM_automata
őstag
MiniDeal-en lehet kapni. Valaki rendelt már ilyet? Megéri megvenni?
-
ampulla
aktív tag
EtoTalk-ról lehet rendelni csak 250$ + shipping. Nem tudom mennyire megbízható az oldal, de a kommentek alapján kiküldik a cuccokat becsületesen. Nektek van már valami tapasztalat esetleg vélemény?
-
Nagyon remélem, hogy ez azzal jár, hogy a GXI-re is Kijön a Jelly Bean, ha már van x86os,éles verziójuk....
-
-
IkszIpszilon
aktív tag
Méreteit lehet tudni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
blade zte #20 üzenetére
Jó a képzelőerőd
Ezzel csupán annyi a probléma, hogy arra a 8GB-os NAND flash chipre ami a telefonban található igazi bravúr lenne felnyomorítani az Andorid mellé még egy teljes értékű Windows 8-at is.
A WP8 még csak-csak felmenne, de azzal is már nagyon szűkös lenne a dolog. -
blade zte
őstag
Ha ZTE, geek a neve, és clovertail+ a procija, csakis egyet jelenthet: Egy dual os olcsó telefon.
Remélem nem lesz túl lassú a windows 8. De inkább ubuntu jöjjön, akkor még licenszdíj sincs a windowsra.De lehet, hogy lenovo k900 inkább, mert az egyéb dolgok is csúcson kellenek.
-
Xrx
csendes tag
70k körül jó lenne, a Grand X IN-ből kiindulva szerintem ezzel sem lesz semmi baj.
-
mikersz1
senior tag
tetszetős darab
-
daniel909
addikt
egész jól fest. a zte kezd kikupálódni
-
Szerintem totál vállalható készülék, nekem tetszik kívül-belül.
Kíváncsian várom, meg egy tesztet is róla... -
Spancho
senior tag
Tényleg jónak tűnik de lesz vagy 80-90k huf annyiért meg már nem is lesz olyan jó
-
BDave
őstag
Egy NFC még beleférhetett volna, de jónak tűnik!
-
-
-
dokee78
félisten
ZTE-hez képest jól néz ki.
Elviselném. -
Peterson_
addikt
Nem tűnik rossznak, viszont remélem ez a "Geek" csak amolyan belső kódnév.
Szerintem elég gagyi.
Duliee
Oroszországtól Keletre nem?
-Szerintem nem -
-
tjb007
nagyúr
Nem lehet tudni még sem az, hogyt hol, sem azt, hogy milyen áron kerül piacra.
Mivel a ZTE nem a Lenovo, akinek Oroszországtól nyugatra megszűnt létezni a világ (a telefonokat tekintve), ezért ugyanannyi esély van arra, hogy jön hozzánk (ha nem is közvetlenül) is mint az ellenkezőjére. -
Retekegér
MODERÁTOR
Azért a Lenovo szebb köntösbe rakta. Európa szerepel a piacok között?
-
-
tjb007
nagyúr
Az a GeeksPhone.
-
Valamiért rémlik ide egy Firefox OS, legalábbis a Geek név kapcsán, de az Snapdragon-os volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest