- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazek99
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már az MHL/HDMI kimenetet? Eléggé ellentmondó info-k vannak róla a neten - specifikációkban általában nem szerepel, de egy orosz fórumon idéztek a ZTE-től egy választ, hogy működik, csak megfelelő kábel kell - hogy mi a megfelelő, arról persze nem írtak.
Én egy Samsung 11 pin-essel kipróbáltam, azzal nem ment, 5 pin-eshez viszont nem férek hozzá és nem adnék ki látatlanban 4k Ft-ot.(Tudom van miracast/chromecast, de nekem főleg játékra kéne, ami wifin állítólag nem teljesen smooth).
-
ldavid95
újonc
Én ezen ZTE Geek és egy JiaYu G4S(16gb/2gb változat) között vacilálok.
Árban ugyan ott vannak, szóval nem is az a gondom. Ti melyiket ajánlanátok?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Oppenheimer #52 üzenetére
40$ difi, plusz a vám -> ha ~12500,- Ft többletet megér neki, akkor vegy e a T11-et.
Azt tudom, hogy én soha többé THL...három volt, egyik egyből ment vissza pixelhibával (függőlegesen egy komplett csík), másik kettőnek pedig a kamerája ment tönkre, úgyhogy én már nem tudok elfogulatlan lenni.
Én biztosan a ZTE-t venném újra, sőt, gondolkozok a ZTE Nubia Z5S-en is, mint lehetséges utód.Szerk.:
Pixelhibás: THL W200
Kamerahibás: másik W200 és egy W8 -
Oppenheimer
nagyúr
Haverom ezen ZTE Geek, és a THL T11 között vacillál. Szerintem a THL jobb választás. Szerintetek?
-
Szoszo94
őstag
válasz
ATM_automata #42 üzenetére
Sebességre semmi panasz, minden azonnal történik és a 2GB RAM-nak köszönhetően a multitasking is szélsebes
Komolyabb játékok alatt kicsit felmelegszik, de egyáltalán nem vészes. Általános használat mellett pedig nem "fűt".
Tegnapi nap: 11h bekapcsolva töltött idő (3g, szinkronizálás, Clash of Clans nevezetű játékstb) és 3,5h képernyő bekapcsolva, szóval nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Android 4.2.2, kompatibilitási gondok, hibák pedig nincsenek, egyedül a wifi modul talán az, ami a volt mtk-s telefonjaimnál kicsit gyengébb (pedig ez már tudja az 5GHz-es sávot). -
Dhampir
félisten
válasz
ATM_automata #42 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
Szoszo94
őstag
válasz
ATM_automata #40 üzenetére
Aliexpress ETStar webshoptól rendeltem (nekik már elfogyott) 180$-os áron, áfával együtt 55k lett a vége. Nagyon meg vagyok vele elégedve
-
ATM_automata
őstag
MiniDeal-en lehet kapni. Valaki rendelt már ilyet? Megéri megvenni?
-
ampulla
aktív tag
EtoTalk-ról lehet rendelni csak 250$ + shipping. Nem tudom mennyire megbízható az oldal, de a kommentek alapján kiküldik a cuccokat becsületesen. Nektek van már valami tapasztalat esetleg vélemény?
-
Nagyon remélem, hogy ez azzal jár, hogy a GXI-re is Kijön a Jelly Bean, ha már van x86os,éles verziójuk....
-
-
IkszIpszilon
aktív tag
Méreteit lehet tudni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
blade zte #20 üzenetére
Jó a képzelőerőd
Ezzel csupán annyi a probléma, hogy arra a 8GB-os NAND flash chipre ami a telefonban található igazi bravúr lenne felnyomorítani az Andorid mellé még egy teljes értékű Windows 8-at is.
A WP8 még csak-csak felmenne, de azzal is már nagyon szűkös lenne a dolog. -
blade zte
őstag
Ha ZTE, geek a neve, és clovertail+ a procija, csakis egyet jelenthet: Egy dual os olcsó telefon.
Remélem nem lesz túl lassú a windows 8. De inkább ubuntu jöjjön, akkor még licenszdíj sincs a windowsra.De lehet, hogy lenovo k900 inkább, mert az egyéb dolgok is csúcson kellenek.
-
Xrx
csendes tag
70k körül jó lenne, a Grand X IN-ből kiindulva szerintem ezzel sem lesz semmi baj.
-
mikersz1
senior tag
tetszetős darab
-
daniel909
addikt
egész jól fest. a zte kezd kikupálódni
-
Szerintem totál vállalható készülék, nekem tetszik kívül-belül.
Kíváncsian várom, meg egy tesztet is róla... -
Spancho
senior tag
Tényleg jónak tűnik de lesz vagy 80-90k huf annyiért meg már nem is lesz olyan jó
-
BDave
őstag
Egy NFC még beleférhetett volna, de jónak tűnik!
-
-
-
dokee78
félisten
ZTE-hez képest jól néz ki.
Elviselném. -
Peterson_
addikt
Nem tűnik rossznak, viszont remélem ez a "Geek" csak amolyan belső kódnév.
Szerintem elég gagyi.
Duliee
Oroszországtól Keletre nem?
-Szerintem nem -
-
tjb007
nagyúr
Nem lehet tudni még sem az, hogyt hol, sem azt, hogy milyen áron kerül piacra.
Mivel a ZTE nem a Lenovo, akinek Oroszországtól nyugatra megszűnt létezni a világ (a telefonokat tekintve), ezért ugyanannyi esély van arra, hogy jön hozzánk (ha nem is közvetlenül) is mint az ellenkezőjére. -
Retekegér
MODERÁTOR
Azért a Lenovo szebb köntösbe rakta. Európa szerepel a piacok között?
-
-
tjb007
nagyúr
Az a GeeksPhone.
-
Valamiért rémlik ide egy Firefox OS, legalábbis a Geek név kapcsán, de az Snapdragon-os volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest