Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
40$ difi, plusz a vám -> ha ~12500,- Ft többletet megér neki, akkor vegy e a T11-et.
Azt tudom, hogy én soha többé THL...három volt, egyik egyből ment vissza pixelhibával (függőlegesen egy komplett csík), másik kettőnek pedig a kamerája ment tönkre, úgyhogy én már nem tudok elfogulatlan lenni.
Én biztosan a ZTE-t venném újra, sőt, gondolkozok a ZTE Nubia Z5S-en is, mint lehetséges utód.Szerk.:
Pixelhibás: THL W200
Kamerahibás: másik W200 és egy W8 -
válasz
ATM_automata
üzenetére
Sebességre semmi panasz, minden azonnal történik és a 2GB RAM-nak köszönhetően a multitasking is szélsebes

Komolyabb játékok alatt kicsit felmelegszik, de egyáltalán nem vészes. Általános használat mellett pedig nem "fűt".
Tegnapi nap: 11h bekapcsolva töltött idő (3g, szinkronizálás, Clash of Clans nevezetű játék
stb) és 3,5h képernyő bekapcsolva, szóval nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Android 4.2.2, kompatibilitási gondok, hibák pedig nincsenek, egyedül a wifi modul talán az, ami a volt mtk-s telefonjaimnál kicsit gyengébb (pedig ez már tudja az 5GHz-es sávot). -
válasz
ATM_automata
üzenetére
Aliexpress ETStar webshoptól rendeltem (nekik már elfogyott) 180$-os áron, áfával együtt 55k lett a vége. Nagyon meg vagyok vele elégedve

Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Majd lövök pár képet az asszony Cubot X6-ával és ezzel az összehasonlításhoz.