- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
Oppenheimer #52 üzenetére
40$ difi, plusz a vám -> ha ~12500,- Ft többletet megér neki, akkor vegy e a T11-et.
Azt tudom, hogy én soha többé THL...három volt, egyik egyből ment vissza pixelhibával (függőlegesen egy komplett csík), másik kettőnek pedig a kamerája ment tönkre, úgyhogy én már nem tudok elfogulatlan lenni.
Én biztosan a ZTE-t venném újra, sőt, gondolkozok a ZTE Nubia Z5S-en is, mint lehetséges utód.Szerk.:
Pixelhibás: THL W200
Kamerahibás: másik W200 és egy W8 -
Szoszo94
őstag
válasz
ATM_automata #42 üzenetére
Sebességre semmi panasz, minden azonnal történik és a 2GB RAM-nak köszönhetően a multitasking is szélsebes
Komolyabb játékok alatt kicsit felmelegszik, de egyáltalán nem vészes. Általános használat mellett pedig nem "fűt".
Tegnapi nap: 11h bekapcsolva töltött idő (3g, szinkronizálás, Clash of Clans nevezetű játékstb) és 3,5h képernyő bekapcsolva, szóval nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Android 4.2.2, kompatibilitási gondok, hibák pedig nincsenek, egyedül a wifi modul talán az, ami a volt mtk-s telefonjaimnál kicsit gyengébb (pedig ez már tudja az 5GHz-es sávot). -
Szoszo94
őstag
válasz
ATM_automata #40 üzenetére
Aliexpress ETStar webshoptól rendeltem (nekik már elfogyott) 180$-os áron, áfával együtt 55k lett a vége. Nagyon meg vagyok vele elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged