- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Függetlenítő kódot csak és kizárólag személyesen lehet intézni, a számla/garijegy ellenében, és annak csak, akinek a nevén van a számla.
Na ez nagyon nem így volt az én esetemben
Odavittem az egyik helyi kis Yettel üzletbe a telefonnak csak a dobozát, arról lecsippantotta a vonalkódról az IMEI számot és már kaptam is a függetlenítő kódot. Sem számla, sem garijegy, sem a telefon tulajdonosa nem kellett hozzá. Ő a feleségem, az ő nevére lett véve a telefon az Euronicsban. Ott sem volt velem... Szóval szerencsére ennél egyszerűbben, gyorsabban megy a dolog, ami lehet a helyi ügyintéző hanyagsága, de ezesetben most nem bántam.
Berci77: egyetértek, nekünk is ilyen alap dolgokra kell és teljesen jó. Egészen megszerettem, sokszor már inkább ezt kapom elő a nagy telefonom helyett... kényelmes, a hardverhez képest gyors. Így a csereakció keretében 3900 Ft-ért meg több, mint ajándék volt.
-
Exian
addikt
OFF-ba rakom, mert ez már nem annyira a telefonról szól.
"Euronicsban vettem én is, igen."
Érdekes. Akkor én sem értem ezt a függő dolgot, nekem mindkét slotban kérte, na de holnap megnézem újra, hátha elnéztem valamit, de nem hiszem.
"jogszabályilag is csak akkor adható ki, ha már 6 hónapja megszűnt."
Hát egyszerű a dolog, ennek nincs köze a szolgáltatóhoz, egyszerűen valakinek az adott banknál ez a szám van megadva. A bank meg küldi az SMS-eket, ahogy kell. A számlatulajnak lenne dolga, hogy átírassa a számot. Valószínűleg viszont én, mint új tulaja a számnak kérhetném az adott banknál, hogy töröljék a számom. De inkább azt hiszem kérek egy vadi új számot.
-
Exian
addikt
Te is Euronics-ben vetted? Ha nem, előfordulhat, hogy függ attól is, hogy ki a forgalmazó.
Viszont mindenképpen be fogok menni Yettel üzletbe, nem is annyira a függetlenítés miatt, mert rájöttem, nem baj, ha van egy Yetteles számunk is, sokkal inkább azért, hogy kérjek egy új számot. Egy ÚJ számot, ami nem újra kiadott. Mert amit adtak hozzá, ez újra felhasznált szám és jönnek rá főleg SMS-ek, szépen látom valakinek a bankkártyás műveleteit, mikor, hol, mennyiért vásárol
van még közel 7 misije a számlán, de jó neki!
de hogy hogy hogy nem tűnik fel neki, hogy nem ő kapja az SMS-eket, azt nem értem. Tudtommal legalább fél év eltelik, mire újra kiadnak egy számot más valakinek.
Úgy tudom, ilyen esetben lehet kérni díjmentesen olyan számot helyette, ami nem újra kiadott.
-
Exian
addikt
Köszi! Na meg lett a telefon, azt mondom így 3900 Ft-ért nem rossz vétel
Viszont mindkét SIM slot kéri a hálózat függetlenítő kódot (Telekom kártyával próbáltam), úgyhogy ha nem Yetteles kártyával akarjuk használni, akkor függetleníttetni kell. De sebaj, egyrészt lehet, hogy arra, amire kell a telefon jó lesz a hozzá kapott Yettel kártyával/számmal, másrészt ha ingyenes a függetlenítés, akkor nem gond.
Amúgy függetlenítést csak szemelyesen lehet intézni? Nincs online lehetőség? Bocs ha hülye/alap a kérdés, még sosem intéztem ilyet...
-
Exian
addikt
"a második sim slot független."
Köszi az infót! Gondolom / remélem az Euronicsban kapható Yetteles verzió is ilyen.
Gyereknek gondoltam megvenni telefoncsere programban. Viszont alapvetően Telekommal lenne használva.
Az első sim slot függetlenítést megcsinálják a Yettelnél (ingyen), ha szükséges lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest