- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyon
csendes tag
Internetes keresőbe írva kiderül, hogy mégis rendelhető náluk ez a verzió 39.999Ft-ért. A bolt oldalán nézve ez a modell elérhető 2000Ft-al olcsóbban. Egyébként találtam itthon még egy beváltható készüléket, de egyenlőre gondolkozom mit csináljak vele.
-
hobbyon
csendes tag
Köszönöm a gyors választ! Egész jó a kép.
Nekem az A31 Plus modell van, amit a Euronicsban vettem készülékcsere programon belül.
Amikor először bementem a boltba, volt egy Yettel függő A31-es készleten, amit megvettem volna, de kiderült, hogy nem eladható, nem került be a rendszerükbe, vagy nem tudom mi volt a probléma. Ezután az egyik alkalmazott rendelte meg a boltban a készüléket, mondván, ha megérkezik, majd telefonon értesítenek. Persze nem szóltak, én mentem be, hogy mi újság, egy hét elteltével.Most olvasom az árukeresőn az egyik véleményt ami szintén megemlíti az autófókusz hiányát. Úgy tűnik ez a modell fixfókuszos..
-
Krisz79
őstag
Pont,hogy az legyen... 2-3G.
Galaxy Ace (nem volt jó ideje használva) elutasította.
Nokia 6300 (detto) elutaította.
#94 Berci77 Gondolom egy ember nevére 1 telefon cserélhető.
Illetve , bemehetek az üzletbe ezen előzetes előregisztráció nélkül is és a helyszínen foglalkoznak a készülék cseréhez szükséges dokumentumok kitöltésével? -
Berci77
tag
Az az igazság, hogy nekem is bekapcsolva volt egyszerűbb megnézni, de elsőnek próbálkoztak a matrica leolvasásával, mert a telefon akkuja lemerült. Valahol kifejezetten olvastam valami magyarázó doksiban, hogy a nem működő telefon is cserélhető, ha kétséget kizárólag beazonosítható az IMEI szám alapján. Sajnos most nem találom a forrást. Persze simán lehet, hogy az üzletek máshogy járnak el.
Attól még, hogy most nem megy a telefon, lehet, hogy használták a 2021 második félévében, tehát jogosult a cserére..
Mondjuk nekem is volt 3 cserélhető működő telefon, ebből egy még meg is van, azzal várok egy kicsit. -
Exian
addikt
Lejárt a szerkesztési idő: azt hiszem azért kell mindenképp a telefonból kinézniük, mivel a matrica az lehet átragasztott vagy ilyesmi. A menüből meg ugye egyértelműen lekérhető. Ráadásul a program célja nem az évek óta fiókmélyén pihenő, működésképtelen készülékek leselejtezése, hanem az aktív, használatban lévő 2/3G telefonok korszerűsítése, hogy a 2/3G hálózatok nyugdíjazhatóak legyenek. Ehhez képest persze lehet, hogy van üzlet/kereskedő, aki nem így jár el, de ismétlem, az én esetemben mindkét vásárlásnál bekapcsolták a telefont és onnan nézték ki az IMEI-t és mondták is, hogy ha nem működik a telefon, akkor nem fog menni a csere.
Nálam nem volt gond, mert működő, alkalmankénti használatban lévő telefonokat vittem.
-
Berci77
tag
Annyit pontosítanék, hogy NEM kell működjön a telefon, de kideríthető kell legyen az IMEI szám. Ha tehát pl a telefonra rá van írva (pl egy kis matricára az akksi alatt), akkor nem gáz, ha nem működik.
Krisz79: a [https://mobilcsere.nffku.hu] oldalon lehet ellenőrizni, hogy benne van-e a telefon IMEI száma a jogosult telefonok adatbázisában. Itt akár ügyfélkapus azonosítással tudod előregisztrálni a telefont cserére és akkor picit gyorsabb az ügyintézés a boltban.
Amennyire nézegettem, nekem is ezek a Realme telefonok voltak még esélyesek, a Blade mellett elhoztam ugye 25.000-ért a C25y-t. Tudja valaki, mi a különbség a 21y és a 25y közös a tárhelyen kívül? nem néztem alaposabban meg, ez volt, ezt hoztam.
Szerintem a szolgáltatóknál nincs nagyon most 50k alatt normális telefon, még az Euronics kínálatát néztem, de nem láttam ezeken kívül semmi értelmeset 50 ezerig. Ez a Blade lassan kifut, más meg nem nagyon jött be a kínálatba. -
Berci77
tag
Ugyanez volt nálam is a függetlenítéssel. A yetteles csaj kicsit húzta a száját, meg először kérte a személyimet, de mite előkotortam visszadta a telefont, hogy kész, nem kell az igazolvány. Én sem tudom, hogy aztán ez miért volt így. hanyagság, vagy rendes akart lenni, de azt sem értem, miért mondta elsőnek azt, hogy ezt így nem lehet. Most független és kész, más nem is érdekel.
Amúgy köszi a megerősítést, full egyezik a véleményemmel. Vásárlás óta mindig viszem ezt is magammal, ha megyünk a gyerekekkel valahova, vagy utazom és navigálnom kell. Utóbbi esetben ne a drága iPhone-om akksiját kínozzam, elöbbi esetben meg szóltam feleségemnek is, hogy ne az iP 12 minijét adja a gyerek kezébe jútúbozni, hanem ezt.
Ezekre teljesen fasza. Van még 1-2 cserére alkalmas telefonom, meg “szabad” családtagom, lehet veszek még egyet. Vagy várok kicsit és figyelem a piacot, mi van még. Vettem egy Realme C25y-t is (4/128 kivitel), az sem gyorsabb érzetre sokkal. Mondjuk 25-öt az is megért így.
Aztán lehet utánam köpni, hogy élősködöm a rendszeren. 🙂 -
Csepy
őstag
Tényleg?
Nekem csak az első slot kért függetlenítő kódot. Ez érdekes. (gyors megnéztem minkettő nálam levőt, és a második slot független, az elsőt meg már kinyitottam)
Ma családtagnak be kellett érnünk egy ezressel olcsóbban egy Alcatel 1B 2020-szal. Na, ott mindkét slot kért kódot, nyilván különbözőeket.
Függetlenítő kódot csak és kizárólag személyesen lehet intézni, a számla/garijegy ellenében, és annak csak, akinek a nevén van a számla. Online/telefonos megoldás nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest