Hirdetés
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Szerintem pedig nagyon nincs... Mondjuk sokat számít hogy én ezzel foglalkoztam sokáig.
Az akku veszélyes üzem, ergo amibe beépítik az is. Ilyen számú és jellegű meghibásodás nagyon durva széria hiba.
1-2 extrém eset előfordulását nem lehet sehol megelőzni, de ha tizesével gyulladnak ki a telefonok, az nem csak azt jelenti, hogy b@sztak a tesztelésre, hanem hogy alapvető védelmi funkciók is hiányozhatnak. És ezek után én nem szívesen vennék tőlük semmit. Jelenleg Note 5-öm van, gondolkodtam is a 7-esen, de nemhogy a Note széria (pedig imádom az S-pent), de minden ami Samsung kiesik... Ha ez a baki TV vásárlás előtt kiderül, Samu Tv-t sem vettem volna.
Hiába cserélik most ki az akkukat minden készülékben, mi a garancia arra, hogy az idővel nem gyullad ki?
-
Danex
addikt
Az a baj, hogy a hír felröppenése után már azok a készülékek is lángra kaptak amiből azelőtt félévig 1-sem...

Ahogy a Tesla Autopilot-nál is, megtörtént az első halálos baleset (ami azért user error volt főleg), utána már mindenki akinek balesete volt azt mondta, hogy Autopilot (pl az asszony aki parkolásnál a gázt nyomta a fék helyett padlóig, vagy a fiatalok éjszaka kicsit nyomatták neki és lesodródtak a kanyarban és megforogtak a porcukorban.)
-
utomi
senior tag
Csak az USAban 70 eset történt. Az nem kevés ! De ,hogy mi ez a nagy Samsung védés azt nem értem. Nehogy már az legyen kihozva, hogy a Samsung mekkora őszinte és becsületes cég csak mert nem mertek eltussolni egy ekkora méretű hibát . Mert az bizony rohadt nagy gáz ha éjszaka rádgyullad a házad benne a családoddal. Nincs ezen mit szépíteni ezt nagyon elcseszte a Samsung és ha hiszed ha nem. Az
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)