- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Szerintem pedig nagyon nincs... Mondjuk sokat számít hogy én ezzel foglalkoztam sokáig.
Az akku veszélyes üzem, ergo amibe beépítik az is. Ilyen számú és jellegű meghibásodás nagyon durva széria hiba.
1-2 extrém eset előfordulását nem lehet sehol megelőzni, de ha tizesével gyulladnak ki a telefonok, az nem csak azt jelenti, hogy b@sztak a tesztelésre, hanem hogy alapvető védelmi funkciók is hiányozhatnak. És ezek után én nem szívesen vennék tőlük semmit. Jelenleg Note 5-öm van, gondolkodtam is a 7-esen, de nemhogy a Note széria (pedig imádom az S-pent), de minden ami Samsung kiesik... Ha ez a baki TV vásárlás előtt kiderül, Samu Tv-t sem vettem volna.
Hiába cserélik most ki az akkukat minden készülékben, mi a garancia arra, hogy az idővel nem gyullad ki?
-
Danex
addikt
Az a baj, hogy a hír felröppenése után már azok a készülékek is lángra kaptak amiből azelőtt félévig 1-sem...
Ahogy a Tesla Autopilot-nál is, megtörtént az első halálos baleset (ami azért user error volt főleg), utána már mindenki akinek balesete volt azt mondta, hogy Autopilot (pl az asszony aki parkolásnál a gázt nyomta a fék helyett padlóig, vagy a fiatalok éjszaka kicsit nyomatták neki és lesodródtak a kanyarban és megforogtak a porcukorban.)
-
utomi
senior tag
Csak az USAban 70 eset történt. Az nem kevés ! De ,hogy mi ez a nagy Samsung védés azt nem értem. Nehogy már az legyen kihozva, hogy a Samsung mekkora őszinte és becsületes cég csak mert nem mertek eltussolni egy ekkora méretű hibát . Mert az bizony rohadt nagy gáz ha éjszaka rádgyullad a házad benne a családoddal. Nincs ezen mit szépíteni ezt nagyon elcseszte a Samsung és ha hiszed ha nem. Az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest