- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
"vásárolható".....majd , egyszer, valamikor .....
Már szeptember eleje óta tolódik, annyiszor csörögtem már a "pár" boltnak, hogy már szerintem a könyökükön jön ki .
És még most is két naponta változik +3-5 nap csúszással a megjelenési idő.
Videót sehol nem találtam működés közben a neten.....
Hát az majd ITechnic-en múlik, hogy mit kanyarít a 7" HD -s tesztel, ha rendben lesz, akkor vele üzletelek !
-
GJ70
tag
Ja én is erre gondoltam először.
Csak soha nem akar megjelenni
.
Már két hónapja húzódik, telefonon mindig csak "jövőhéten érdeklődjön" szöveg van.
Élő videó meg sehol sincs, azt sem tudni mit mutat, hogy működik, nonszensz, hogy még a yutyubon sincs.
Így más lesz helyette, unom a várakozást.
-
ITechnic
csendes tag
Sajnos még nem volt időm sokat játszadozni vele, mindenesetre én ezzel azthiszem megtaláltam az "igazit"
.
Mindkettő "iRobot" néven jött. A fémházas hátulján helyet kapott egy Android figura, csak azt sajnálom, hogy nincs megvilágítva, de talán ezt még meg bírom emészteni.
Elvileg ezekben csak 128MB RAM van, eddig nem vettem észre, hogy lassabb lenne, mint a 256MB-os volt anno. Kifejezetten "hasít"
.
A műanyag házas detto ugyanaz, mint amilyenem már volt egyszer, szal szerintem azt leakciózom, ha érdekel vkit?
A billentyűzet meg csak simán baromi jó
.
Összegezve: most sem kellett csalódnom a gyártómban, megérte hónapokig vadászni rájuk
.
-
ITechnic
csendes tag
A most érkezőket
.
Android 2.2-vel jelenleg 1 GPS-es tabletet tudok rendelni, viszont ez egyelőre drágább, mint a többi (nyilván részben a GPS funkciónak is betudható - kb 62-65K lenne).
Szerintem hamarosan már csak 2.2-vel fognak kiadni új modelleket - akkor meg úgyis lejjebb mennek az árak -, szóval lehet tényleg érdemes várni kicsit. -
ITechnic
csendes tag
Ja, bocs a rövidítésekért
.
RK = Rockchip, HK = Hong Kong. Shenzhen jelenleg a világ leggyorsabban iparosodó területe. Itt gyártják pl. az imádott iPadet is, 2 gyártósorral arrébb pedig az ePadeket.
Itthon sajnos minden horror drága és nem feltétlenük az adók miatt. Egyszerűen mindenki gyorsan akarja megszedni magát. De ebbe sztem ne menjünk bele
.
Én inkább részesítem előnyben a kicsit kiforrottab 7" tableteket, mint a hiperolcsó ZT szerű dolgokat. Hasonló árfekvésben.
Mindenki maga dönti el, hogy meddig ér a takarója.
-
ITechnic
csendes tag
Ha valahogy belefér a 150€-ba, akkor valóban áfa mentes. Csak ezt nehét kivitelezni pl. ha HK-ból rendelünk.
Ahogy írtam; ha pedig a vámon irreálisan alacsonynak találják a feltüntetett árat... 150.000,-Ft összeghatárig szabálysértési eljárás, a felett pedig csempészetnek minősül, ami bűncselekmény ugyebár...
Részemről inkább fizetgetek áfát
.
-
ITechnic
csendes tag
Sajnos rosszul tudod. Nekem eddig egyet sem sikerült behozni vámmentesen. A vételáron kívül a szállítási díj is áfanövelő tényező. Az árakkal pedig nem érdemes trükközni, mert ha a vámon feltűnően alacsonynak találják az árat, akkor nem kicsit ütheted meg a bokádat...
A ZT-180-hoz: komolyan nem értem, hogy lehet jókat írni erről a gépről. Volt már néhány tabletem és ez a típus eddig messzemenően alulmúlta az összeset! Persze lehet bennem van a hiba, hogy megszoktam a jót...
Mindenesetre ha tablet ügyben kérdésetek van, zaklassatok nyugodtan PÜ-ben.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest