- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Közben megvalaszolnam a kérdést, amint seteltem fel az appban az új routert, felajanlotta a korábbi mentését visszaállításra. Nem is mindent, de a klienseket, a Wan beállítást athozta. Port forwarding és dhcpt pl nem. Egyelőre ennyi, majd később folytatom a konfigurációt, lényeg hogy már van netem és wifim es mindez gyorsan.
-
repvez
addikt
A 2.13.x megtartja a beállitásokat ha frissitem a stabil angolról vag yteljesen alapról kell mindent beállitani a net eléréstől kezdve mindent?
Mert most addig eljutott, hogy az admin felületet megnyitja, de az almenükben már nem tudok mindegyikbe belenézni
A(z) miwifi.com oldal nem működik
A(z) miwifi.com nem küldött adatokat.
ERR_EMPTY_RESPONSEcrome és vivaldi alatt is ugyan ez
csak ezt irja ki.
DE most nincs arra energiám, hogy mindent elejéről beállitsak föleg ha kinaiul is lenne. -
H2o-pok
senior tag
Köszi. Akkor ha csak az árát nézzük , megérte. Amugy a gyári fw t hogyan lehet frissiteni? A másik. Konfigurálni a mobil appal lehet vagy pc ről ip cimen keresztül? Ja és Mégvalami. Lehet hülye kérdés, mivel ezekben n
" nem vagyok otthon". A 2.4ghz et és 5ghz et tudják ezek egyszerre vagy csak az épp koválasztottat.?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest