- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Tönkrement a régi routerem, ezért jelenleg a Mi Wifi Mini az elsődleges!
Azt szeretném kérdezni, hogy van valahol egy értelmes leírás aminek segítségével tudok rá tenni egy másik firmware-t (nekem elég egy TP link szerű funkcionalitás), illetve milyen javasoltok?
-
vacs
veterán
válasz
Predator2 #437 üzenetére
Az előtted lévő hozzászólásban írtam, hogy "brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi Mini-n!"
Én is nagy családiban lakom, a Tplink se rossz cucc, de az emeleten a szélső szobában (ami épp az enyém) már nem volt jel, illetve kint az udvaron se (a két vastag fal miatt).
Én a Mini-t vettem (a középső a 3 linkeden), és kíváncsiságból egymás mellé téve, (kis túlzással) de kb duplája a hatótáv, a szobámban is van jel!
Azóta repeater (jel ismétlő) módban használom, és hát besz*rás: a kert végében is tökéletes a jel, körbe a ház körül is van, pedig eddig sehol nem volt az udvaron. Héten valamelyik nap sétáltam haza és bekapcsolva maradt a telefonon (Nexus 5) a wifi és házunktól kb 30 méterre az úton jelzett a telefon, hogy új üzenet, mert már ott is fogta a wifi jelet!
A Mini-n csak 1+1 (2,4 + 5GHz) antenna van, de a 3-dik linkeden már 2+2 (2×2,4Ghz + 2×5Ghz) így ennek talán még jobb lehet a hatótávja.
Bármelyiket is veszed, szerintem nem fogsz benne csalódni! -
vacs
veterán
Végül nem volt szükség újra tenni a romot.
tthom írta, hogy hosszabban nyomjam a reset gombot és ez segített!
Sikeres reset után a telefonos app újra látja a router-t, sikerült is beállítanom repeater módba.
Brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi-n.De a 192.168.31.1 továbbra sem tölt be semmit, illetve a pc-s klinesbe se tudok bejelentkezni, hiába írom be az email címem.
-
vacs
veterán
Basszus, lehet hogy tégláztam a vadi új router-emet!
Kikötöttem a jelenleg TPlink router-t, helyére bekötöttem a xiaomit, de semmi, nincs net.
A 192.168.31.1 semmit nem tölt be, kérlek segítsetek.tthom: most már legalább tudom, hogy az 5Ghz nem megy repeater módban.
Ha ezt tegnap is tudtam volna, akkor most is működne a cucc! -
vacs
veterán
Srácok, kéne kis help, asszem valamit elnyomtam.
Mai nap hozta a postás, gyorsan feltettem az android appot, beállítottam, működött is a 2,4-es wifi repeater módban, de az 5 GHz-es nem.
Próbáltam beállítani, de csak szarabb lett. Az android app beállításiban kikapcsoltam a 2,4-et, de azóta meghülyült. Jelenleg nem is látja a telefon, áramtalanítottam, megnyomtam a reset gombot is, de semmi.
Hogyan hozom helyre? -
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Csak ma Ali-n a Xiaomi Mini WIFI Router €24, én kuponnal €21,12-ért vettem!
A Nano (Youth Version) is jó áron van!
De a kedvezményes ár csak a mobil app-ban jelenik meg!
Tehát pc-n körbenézel, kosárba teszed, de telefonon kell kifizetni. -
vacs
veterán
Apróról 7.000-ért az AC-s Mini jó vétel lehet?
Buktatója lehet? -
vacs
veterán
Sziasztok.
A Mi Wifi Mini-ből csak AC-s verzió létezik?
Ha aprón veszek egyet, akkor annak lehet tudni a sebességét?
Vagy érdemes inkább újat rendelni innét pl? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Wifi repeater módban szeretném használni.
Jelenleg 50/25-ös netem van. Ehhez a nethez elég nekem a sima, vagy az AC-s verzió kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest