Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit OFF:
- Van valakinek információja: 500Mb-es digi netet wi-fi routerral megosztani? Van ilyen eszköz már?
Gigabites LAN, és gigabites wi-fi is?Köszi a segítséget!

-
Én vettem, de szívesen eladom.
Sajnos valóban nem tökéletes másik routerral. Nekem ZTE és TP-LINK van, de egyikkel sem volt felhőtlen a viszonyuk.Amit észrevettem, s lehet egy kapcsolóóra meg is oldaná: ha, non-stop be van kapcsolva, akkor egy idő után lelassítja az átvitelt, ami áramtalanítás után vissza áll eredetire. Ilyenkor megy rendesen, de, amikor nincs kedve, akkor van térerő, de az adatátvitel gyakorlatilag 0 lesz.
Simán lépked a telefon a hálózatok között.Most fogok kölcsönkérni más fajta repeatert, meglátjuk az mit bűvészkedik.
-
Azért, amikor a suliban 9600bps volt 2 teremnyi gépre (~20db) és még a szerverek is ezen mentek, meg néhány bennfentes tanár...
(Igaz, olyan mintha tegnap lett volna, bár jobb, hogy elmúlt.) -
Srácok!
Tudna valaki segíteni? Igaz, nem a topik tárgyáról van szó, hanem a "kistesóról", ami nem is router, csak repeater...
Szóval ehhez az eszközhöz nincs olyan hely, ahonnan a full angol app-ot le lehetne szedni? (Vagy PC-re progit.)
A Xiaomitól ma leszedte a legújabbat (nekem az elsőt) és csak a tyúklábak kapirgálnak a kijelzőn.Arra szeretném tovább állítgatni, amit vtechun is szeretne: otthon ne kelljen 3 routert használni, ha egy ilyen is megoldja a problémát.
Jelenleg külön hálózatként tudtam csak beállítani.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest