Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
Ide a mi.com-os regisztrációd kell az email, és jelszó páros.
Ha nincs akkor előbb regisztrálj a mi.com-ra.
Ez a regisztráció kell ahhoz is hogy a webes felületen bejelentkezzen a router, csak utána tudod ezzel az alkalmazással belépve a letöltéseket elindítani.Ezt értetted? Mert visszaolvasva vannak kétségeim.
-
wocsok17
tag
válasz
Kolondrum #317 üzenetére
Itt nézd meg:
www1.miwifi.com/app_download.html -
wocsok17
tag
Ha pc app van társítva hozzá automatikusan letölti. Seedelni nem seedel szerintem, viszont nem is látod a torrent oldalon, hogy leszedted. Célt nem tudsz megadni, mindig ugyanabba a könyvtárba tölti. De én csak a nagyról tudok nyilatkozni, mert nekem az van, a kicsit soha nem használtam.
-
wocsok17
tag
válasz
HornedReaper #114 üzenetére
Ezt nem értem... Micsoda?
-
wocsok17
tag
-
wocsok17
tag
válasz
syler123 #100 üzenetére
Ha feltölteni nem akarsz akkor jó. Legalábbis nekem a nagy elég jó, az én sávszélességemet kihasználja, bár az nem nagy. Fel nem tölt, de még nem találtam olyan torrentet amit észrevették volna hogy letöltötte. Nem tudom hogy csinálja de nem látszik hogy letöltöttem, viszont vissza sem oszt, de letölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest