- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Kinek mi a tapasztalata, hogy milyen adatokat gyűjthet és küld haza(Kínába) a router. Azt tapasztaltam, hogy két-háromórainként szakad a net észrevétlenül. Az online rádió alkalmazás allergiás ilyenre és olyankor leáll. Áthelyezve a router elé az internet kapcsolatot, nincs ez a jelenség.
-
applause
aktív tag
Nem szoktam buherálni a routert. Azt tudom mondani, hogy gyári szoftverrel nagyobb a sugárzási területe és térereje mint a Tp-Link archer C8-nak. Mindez harmad-negyedárért.
Kb. 1 hónapja használom. a MiFi 3-at. -
applause
aktív tag
Ma meghozta a postás a Xiaomi Mi WiFi Router 3 White routert. Mivel a csomagon adapter és 20$ szerepelt, így megúsztam az áfát.
Szenvedtem vele vagy 2 órát míg nagyjából beállítottam. Angol nincs rajta. Nem akart együttműködni a Tp-link RE200-as extenderével, végül azonos jelszóval egyszer csak működött, igaz most webesen nem lehet elérni az extendert.
Lefrissült a legfrissebb szoftverre. Egyelőre ismerkedek vele.
Az lenne a kérdésem, hogy csak a 192.168.31.1 lehet a ruoter címe, nem lehet másra átállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- Direct One (műholdas és online TV)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest