Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Frissítés megy ota és fájlból betallózva is offline.
én webes felületről konfiguráltam az első alkalommal, nem tudom, hogy mobil appal megy-e. ki kell próbálni (az van angol nyelvű)
kétféle lehetőség van, vagy lesz két külön SSID 2,4 és 5 Ghz-re, vagy egy egyesíted, és egy SSID alatt érhető el mindkettő. -
batabe
senior tag
Hello,
nekem is ilyenem van, hosszú ideig a 2.8.91 stabil gyári verzióval használtam, ebben fixen van angol nyelv. de egy probléma gyanú miatt frissítettem, 2.13.x -re, abban is megjelenik a választható angol nyelv, de nem vált át angolra. Igazából google translator szépen megoldja, ha managelni kell

Illetve vannak alternatívák a gyári firmware-re, erről a többiek tudnak nyilaktozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Túl szép volt, hogy igaz legyen. Én az apróról vettem egyet viszonylag emészthető, hétezres áron.