- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
valaki próbálta már a gyári minihez való legutolsó firmwaret? Most a 2.8.91es van fenn ami angol, a legutolsó ha jol láttam a 2.15.x de ezt nem tudom, hogy lehet e nyelvet változtatni vagy mennyire változott a kinézet , hogy vissza állitsak mindent vagy ha frissitek akkor a beállitások megmaradnak?
-
repvez
addikt
válasz
Szoszo94 #633 üzenetére
Tudnál egy kicsit bövebben irni erről a padavanról, mert semmit nem találtam pontoson , hogy hogyan kel feltenni a xiomi minire, én is nasként akarnám használni, de a gyári rommal néha még a rádugott pendrivot sem tudom elérni mobilon és elég lassu is.
Transmission meg samba is jól jönne -
repvez
addikt
A 2.13.x megtartja a beállitásokat ha frissitem a stabil angolról vag yteljesen alapról kell mindent beállitani a net eléréstől kezdve mindent?
Mert most addig eljutott, hogy az admin felületet megnyitja, de az almenükben már nem tudok mindegyikbe belenézni
A(z) miwifi.com oldal nem működik
A(z) miwifi.com nem küldött adatokat.
ERR_EMPTY_RESPONSEcrome és vivaldi alatt is ugyan ez
csak ezt irja ki.
DE most nincs arra energiám, hogy mindent elejéről beállitsak föleg ha kinaiul is lenne. -
repvez
addikt
válasz
herdsman12 #574 üzenetére
Minden este időzitve van egy rebbot neki és ma ki is huztam a hálózatból a modemet és a routert is, mert elment a net.
De azóta sem tudok az oldalra belépni.
minden más megy csak ez nem, és próbáltam chrome és vivaldi alatt is ugyan az a helyzet -
repvez
addikt
válasz
herdsman12 #571 üzenetére
de igen, de a lényegen nem változtat az ip cimre is ugyan azt hozza
-
repvez
addikt
tudja valaki , hogy a mifi.com oldal miért nem jön be, beadja abejelnetkező oldalt ahova a jelszavat kell beirni, de utána hibát dob és kiirja, hogy a oldal nem válaszol.
Vagy esetleg, hogy hogy tudom a router beállitásait megnézni, mert én ezen a felületen szoktam ezt megtenni, de igy nem tudom.
esetleg valakinek tapasztalata, hogy az ujjabb romokban lehet e nyelvet állitaniu? mert a 12.3as a legujjabb ahogy látom.
-
repvez
addikt
Valaki probálta az ujabb firmet a routerhez, mármint a gyárit?
2.12.3 a legnagyobb verziós most , nálam még a 2.8.91 van.
Nem tudom, hogy azért nem jelez , hogy van uj mert nem lehet angolt állitani az ujban vagy csak oda nem tették fel ahol keresi az ujjitást.
ugyan ez a kérdés lenne a PC-s kliensről is, az is frissült, de kinai nyelven nem szeretném használni. -
-
repvez
addikt
egyébként milyen pluginek vannak hozzá és honnan és hogyan lehet letölteni hozzá?
-
repvez
addikt
valaki találkozott már olyan problémával hogy status részen ahol kiirja a földgomb alatt a sebesség adatot arra rákattintva lehet egy tesztet futattni.NA én ha itt letesztelem a letöltést akkor mindig lényegesen alacsonyabb értéket kapok mint ami a valós, de a legnagyobb gond, hogy a router ezt állitja be limitnek is.
A minap jártam igy, hogy leteszteltem és 1.3mbitet mért csak a 15 ös helyett. és ezután nem tudtam, hogy mitől lassul be a netem és manuálisan átirva az értéket visszaállt a normális sebesség.
Az elöbbi kérdésem meg még mindig aktuális, hogy hogyan lehetne gyári alkalmazással és firmmel torrentet letölteni, hogy a telefonon csak a torrent filet szedném le a többit az otthoni nettel a routerre kötött tárhelyre töltené?
Az egyel elöbbi angol firmmen volt egy olyan menű . hogy samba,de a logón kivul csak kinai irás volt és nem találtam semmi állitási lehetőséget , az ujabb firmben meg már nem is találom ezt .
-
repvez
addikt
Tud valaki részletes leírást,hogy hogyan tudok távolról a gyári firmmel és a miwifi appon keresztül letölteni a router pendrivera torrentet?
Mert megnyit om a telefonon az appot,de azt írja,hogy csatlakozzak a wifi hálózathoz és azt sem tudom,hogy a torrentet melyik menüben hogyan kéne elindítani. -
repvez
addikt
igen ezeket nekem is produkálta , hogy az lett a wifi jelszóm ami a xiomi reghez kellett és nem az amit elötte a wifi jelszónak, igy mindenhol ujra kellett irnom , az eszközökben.
Én is próbáltam összekapcsolni a 2 wifi szabványt,de ugy nem kapcsolódot a telefon igy visszatettem ahogy volt.
v
DE összességében ezeken kivül nincs bajom vele -
repvez
addikt
ÉS most hozza azt az eredményt mikor directbe volt a modem a gépre kötve, igy könnyebben merem kihivni a szerelőket, hogy nem tudják a routerre fogni, hogy miért nem tudja azt a sebességet amiért fizetek.
-
repvez
addikt
Ránéztem én is és nekem is felajánlotta az ujabb frissitést rá is toltam, kinézetre nem találtam én változást csak mostmár végre be tudtam állitani a saját időzónát és pontos dátumot, eddig ez a menű nem volt nálam.Illetve a dual band wifi részt nem tudom, hogy most nekem megéri e bekapcsolni ha nincs 5g eszközöm.
Lefedettség vagy jelerőségben jobb lesz ugy vagy ha marad mindegyik külön?A mobil appot is néztem nálam nem jelzett frissebbet alkalmazáson belül viszont playen keresztül meg igen .
DE a PC-s aplikáció is jó lenne ha frissulne,mert az full kinai , igaz sokat nem is használom, de azért csak jobb ha el is tudom olvasni mit ir ki.
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum #282 üzenetére
Akkor nekem is be kéne válalni egy frissitést a hivatalos oldali romok közül manuálisan, hogy utána már automatikusan felajánlja a frissitéseket?
Mert nekem mindig azt irja csak, hogy nem talál ujat.A manuális résznél elég ha a PC-n valahova lementem a romot és azt az elérési utat adom meg, vagy egy tisuta USB pendrivon kell reset után ujrainditani a routert és majd ő magától megtalálja és frissiti a romot?
-
repvez
addikt
Akkor ezt beszéld meg a speed test oldal fejlesztőivel miért igy irják ki a sebességeket.MErt ezek nem megabyteot (MB a jele)jelentenek a számok mögött hanem megabitet (Mb). az egyiknél kicsi a másiknél nagy a B
Ha a Te gondolatod lenne az igaz én örülnék a legjobban, de nálam fizikailag is csak a 15/0,9 megabit-es a legnagyobb elérhető netsebesség.
-
repvez
addikt
valaki próbálta már ezt az ujabb romot? elvileg támogatja az angol nyelvet.
2,6,17-es decemberi frissités. nálam a 2.2.105 van fenn ami angol.
[link]ezt a romot le lehet valahonnan tölteni, hogy vissza lehessen tenni ha később egy kinai rom nem jönne be?
-
repvez
addikt
-
repvez
addikt
na megvolt a teszt, és sajnos a router is fogja a netet vissza valamiért, bár még igy is le van maradva a névleges sebességtől, de jobb a helyzet nélküle.
Ez a speed teszt eredménye a router nélkül dlink 360R modemmel :És ez xiaomi routerrel l:
valaki esetleg valami okosságot rá, mert a router fontos lenne, mert enélkül nem tudom a laptopot és a mobilt használni, meg igy minden alkalommal be kell jelentkezni a netre PPOPE kapcsolatként.
-
repvez
addikt
Ahhoz valaki tud infóval szolgálni, hogy lehet az router gond, ha a 10/0,5-ös netemet megemeltem 15/0,9-esre, de a valós letöltés nem növekedett jelentősen?
A 10esnél 8.4mbitet mutatott a speed test a 15nél meg 9.6ot.Felhivtam az invitelt és mondták, hogy probáljam meg directbe kötni a modemet a PC-re és ugy is teszteljem, ha ugy megvan a sebesség akkor a router miatt lassú, ha viszont ugy sincs akkor a modem miatt.
Mert náluk ugy jelzi, hogy a modemig megvan a sebesség és 20at bir max.Még nem csináltam meg a tesztet, csak gondoltam elötte megérdeklődöm, hogy ha az első probléma áll fenn akkor mit tudok ellene tenni, mert 1 hónapja cseréltem a routert , igy másikat most nem akarnék venni ujra.
-
repvez
addikt
Nálam is a 2.2.105 ös angol FW van fenn, és a frisistő alkalmazás ami be van épitve nem talál ujabbat, mikor a külsó FW keresőnél az alább irt van már.
Nem tudom, hogy ha manuálisan frissiteném, akkor utána autómatikusan felajánlaná e ha ujjabb érkezik, hogy frissitsem.
Egyébként jó lenne tudni, hogy a 2 verzió között mi a különbség, megéri e a frissitésért elveszteni az angol nyelvet.A legujabb androidos apot is felraktam ,de az is full kinai lett, nincs benne ango l felirat hiába van a nyaelv angolra állitva
A PC app is kinai, bár az mindegy is, mert csak a intézót nyitja meg ott ahol a háttértár van és be lehet dolgokat másolni.
Jó lenne egy kis összefoglaló arról, hogy milyen egyéb FW van rá és ezeknek mi az előnyük hátrányük és a telepités menete, meg, hogy hogyan lehet a gyárit visszatenni ha nem jön össze a mutatvány.
-
repvez
addikt
válasz
wocsok17 #195 üzenetére
az rendben van,de mit kell pontosan is csinálni?
Fögöm a torrent filet és bemásolom a PC-s appba és innentől már onálóan elkezdi magának szedni a saját tárhelyére ami jelen esetben a pendrive?Vagy hogy adom meg a célt és , hogy ha letöltött akkor meddig seedelje stb.
Mennyire számit a pendrive sebessége?
-
repvez
addikt
valaki le tudja irni, hogy hogyan lehet letölteni torrentet a routerrel ha a PC nem megy?
Rá van dugva egy pendrive, a PC app és a mobil app is mindegyik felismeri a pendrivot, de nem tudom ,hogy a PC kikapcsoilása után, hogyan folytatódik a letöltés a pendrivra illetve hogyan is kezdem el.utorrentet használtam eddig.Csak elég lassu a netem (10/0,5 mbit) és gondoltam igy egész nap mehet a letöltés és a gépnek nem kell bekapcsolva maradnia
-
repvez
addikt
Elvileg igen, bár vannak részek amik kinai maradt és a PC meg android részek is sajnos, meg ha lefrissited az ujabb firmre akkor is vissza vált, de aqlapból angol nekem , a beállitó felület a weboldalon. amit az IP cimre ad.
ÉS a linken a xiomi hivatalos eladói oldala, tehát nem valami kamu eladóé.
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum #180 üzenetére
42 dollár felett kell vámolni, ez meg a fele sincs ugyhogy nem kell félni töle.
én is kb enyniért vettem aliról és minden tökéletes volt, 20 nap alatt itt volt. official ango l firmmal.Az ali szetem biztonságosabb abból a szempontból, hogy amig Te nem jelzed vissza , hogy jó müködó terméket megkaptad addig az eladó nem kapja meg a vételárat addig az ali központja tárolja.Ha 60 nap alatt nem ér ide a termék akkor automatikusan visszautalják a pénzt.és kötelező TN számot addnia az eladónak, hogy tudd merre jár a csomag
Paypalnál azért bonyolultabb a visszakérés.
Nekem most volt egy panaszom mert már 50 napja nem jött a csomag és 3 nap alatt visszajött a pénz, igaz pár nap mulva a termék is megjött -
repvez
addikt
nálam ott csak a nyelvet lehet állitani és angol van kiválasztva , ugyhogy nálam a webes felület teljesen angol .Viszont sehol nem találtam erre való beállitást , méf a wifi lapon is be van állitva a local europára, de sehol nem jelzi a rendszer időt, hogy legalább abból következtetni legetne.
-
repvez
addikt
és még jött egy ujjabb kérdés, valahol lehet állitani az időzónát az alkalmazásban vagy a routernél? Mert sztem a kinai idő van beállitva alapból.Mert beállitottam, hogy minden nap 00:15 perckor inditsa ujra magát a router és a napokba minden nap volt hogy megszakadt a neten és ránézve az orára szinte mindig 17:15kor történt .
Már csak azt nem tudom hogy menynivel állitsam el, hogy éjfél körül inditsa magát ujra amikor nem zavar már.
illetve az alkalmazásnál a telefonon a plugin résznél megjelent egy samba menü, de belépve a menübe csak a fejléce és 4 pont fogad ami pontokból csak a samba szót tudom elolvasni, de azt nem hogy mit kell vele kezdeni vagy, hogy milyen beállitás szügséges hozzá.
-
repvez
addikt
még egy kérdés, ha a telefonnal netezek és találok egy fájlt amit le akarok tölteni és beállitom, hogy a router usb-re mentsen akkor az az otthoni vezetékes netemen keresztül menti rá az adatot vagy először a telefon memoriájában és majd mikor hazaérek akkor wifin szinkronizálja rá a pendrivera?
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum #168 üzenetére
A weblapos bejelentkezésnél a storage oldalon látszik a tárhely mérete és,hogy 60mb foglalt, viszont sem a PC cliensnél sem az androidos ppnál nem jelez semmit , hogy lenne rátéve tárhely igy nem is tudok másolni rá semmit. vagy beállitani.NTFS formázású
Meg nem jelzi, hogy lenne friss bármiből is viszont a honlapon meg a 2.6.17-es rom van az enyémen meg a 2.2.105 ös stabil.
az androidos app meg 2.3.17.506osinternal betaés hiába megyek a check for updatesra nem jelzi, hogy frissithetnék.Ok nagy valószinüséggel elveszteném az agol feliratokat, de most meg nem ismeri fel igy a pendrivot.
Win7es 64 bites rendszert használok.
Egyébként a win10proval menynire kompatibilis ?Mert nemsokára átváltok rá. -
repvez
addikt
ha rádugok egy pendrivot és elinditom a PC klienst akkor csak anynit ir ki hogy iniciálja majd a végén meg hogy dugjak rá egy tárhelyet, hogy le tudja tölteni a storage funkciót. Ez miért van, nem isemri fel ?
Egy teljesen uj pendrive még nem másoltam rá semit egy 4gb-os.illetve ha a weblapon jelentkezek be a router oldalára ott a storage oldalon van egy gomb hogy dowload client, erre rákattintva feljön az az oldal ahonnan a PC és androidos programokat lehet letölteni.DE ha már nekem le van töltve akkor miért nem érzékeli, sőt azon is be vagyok jelentkezve.
Pedig pont amiatt akarom, hogy a PC bekapcsolás nélkül is elérjek pár dolgot bárhonnan a telefonnal az itthoni anyagaim közül.
-
repvez
addikt
válasz
syler123 #164 üzenetére
Ezeket a beállitásokat megoszthatnád,hogy hogyan hol állitottad,melyik szoftver.az se baj ha van kép ha kinai lenne a menü.
Egyébként nekem a szoftver frissítés nem talál újabb firmwaret.most a 2.2.17 van rajt az oldalon meg 2.6.xx van stabil verzioban.vagy ez csak azért lehet mert angol?
Bár az enyém gyárilag az. -
repvez
addikt
valaki le tudná irni, hogy mi a pontos menete a firm frissitésének a routerre?
Illetve, hogy ha frisitem mint aa PC mind a androidos és a router szoftverét akkor az csak teljes egészében kinai lesz? Nem tudja valaki hogyan lehet magyaritani vagy angol nyelvet használni hozzá?
-
repvez
addikt
Az android alkalmazáshoz valakinek van már segédlete, hogy melyik menü mit ir? mert nem minden menű angol, és a wifi résznél van ami teljes kinai.
Egyébként a frissitések menete hogy van? amik igy hetente jelennek meg javitások és hasonlók.
Megmaradnak a beállitások vagy ujra kellmindig beállitani mindent a frissitések után? Azokban gondolom semmi sem angol?
-
repvez
addikt
én aliexpressról rendeltem, ott ilyen a leirásba sem szerepelt, hogy milyen adapterrel küldik.
A port forward menüt megtaláltam csak azt nem tiszta, hogy hova mit irjak be.Egyrészről jó a menü mert szellős és grafikus másrészről meg nem anynira átlátható és egyértelmű
Például azért nem sikerült az elején a netkapcsolatot beállitanim, mert a PPOE kapcsolatnál a jelszó név párosnál azt irta ki, hogy MI név és jelszó és oda más adatot adtam meg regisztrációként
ÉS amig nem regisztráltam addig a miwifi.com oldalon beadta a legfrissebb firmwareket , msot meg csak be tudok jelentkezni és a router adatait mutatja.
ÉS több féle adatot kért a telepitéskor is, a MI regisztrációkor , meg az ADmin jelszót és a wifi jelszavát, és ha nem egyértelmű hogy hova melyiket kéri akkor belezavarodik az ember.
A nyelvi gondok meg azért lepik meg az embert, mert töltsön le bármilyen programot is bárhonnan az az első, hogy lehet nyelvet választani benne és ha nincs is magyar,de angol az általában lenni szokott.
-
repvez
addikt
Na sikerült egy földeletlen elosztó közbeiktatásával a normál elosztóba bedugni és igy beállitani mind a wifi mind a vezetékes részt.
Ami még nem tiszta az, hogy leszedtem a PC client progit,de full kinai és igy nem tudom, hogy mi micsoda.
A másik, hogy a net sebességemet nem nagyon találja el amikor a tesztre nyomok lényegesen kisebbet ir mint ami valójában .
Port forwardot hogy kell beállitani, a portforward oldalon nem találtam hozzá leirást. -
repvez
addikt
válasz
Kolondrum #123 üzenetére
Most ezt magyarul is?
Egyébként az EUI szabvány átalakitó müanag kerete miatt nem megy bele a foglalatba,de talán egy másik elosztó közbeiktatásásval megoldom,csak igy megint egy plusz ellenállás és hibaforrás van közte.Amugy valaki már beleásta már magát jobban a router firmware lelkivilágába?
Ami a hivatalos oldalon megjelennek uj verziók azok csak kinai nyelvüek? Vagy ami gyárilag angolul jött ki router ahhz angol firm is lesz? néztem nov25én jött ki az utolsó stabil frim és heti frissitést irnak ezekről hol lehet irni, hogy mit javitottak vagy mi került bele pluszba?Esetleg milyen alternativ openwrt van hozzá?
-
repvez
addikt
Ma hozta meg a postás nekem is egy ilyen routert,de van vele egy kis gondom. EU szabvány átalakitót küldtek vele, viszon az átalakitó meg nem megy bele a foglalatba mert szélesebb egy kicsit az a levágás mint a gyárin.
Ezt hogyan lehet kiküszöbölni vagy milyen adaptert lehet hozzá használni másikat?
Van egy Tplink 842nd routerem annak az adaptere jó ehehz a routerhez is? vagy hol vehetek ilyet küölön és menyiért.Nekem ha minden igaz gyárilag angol nyelvű lesz az androidos app az mindenképp az , de a routert magát még nem tudtam letesztelni és beállitani a fenti hiba miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest