- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
potyka126 #1322 üzenetére
Az elején én is nagyon féltem tőle meg ugye minden kínai volt
A Global rom abszolut nem rossz. Én kíváncsiságból váltottam EU romra, mert ott azt írták hogy az arcfeloldás (amit nem használok már) alapbol benne van, nem kell mókolni a régiókkal, és a GPS jobban az EU műholdakra van optimalizálva.
Ezeknek úgy vettem észre hogy nincs jelentősége.
Aztán elkapott a gépszíj és bevetettem magam a fényképezésbe. Camera2. apival sokkal jobb képeket lehet készíteni mint az alap Xiaomi szoftverrel, és mára már Havoc Os-t használok ami eddig sokkal jobban tetszik mint a Miui-s cucc. -
oriolus123
tag
válasz
potyka126 #1322 üzenetére
Jó a stabil rom is. A dev romnak vannak előnyei, de nem ez teszi használhatóvá a telefont. Apróságok vannak, pl az óra helyén megjelenik az értesítés egy pár másodpercig, meg ilyesmik. Én mást nem nagyon vettem észre. A dev rom fícsörjei is megjelennek a stabil vonalon előbb vagy utóbb. Ha nem akarod berhelni akkor neked lehet jobb is a stabil. Látod kollégák állandóan panaszkodnak valamire. Hol a fényerő, hol nem tudnak a kártyára írni stb. A devnek ez az átka. Tokot mindenképpen tennék rá, vannak egészen vékonyak is. Nem kell bumper, elég erős a telefon. Kijelző elé üveget, egy vékony tokot a hátára és ennyi. Nyilván a dobálást egy telefon se szereti. A fényképezőt meg nézd meg magad hogy milyen! Van akinek nem tetszik, nekem bejön. Aki természetfotózni akar annak nyilván kevés, de családi képeknek több mint jó. Szvsz.
-
oriolus123
tag
-
Bali27
addikt
válasz
potyka126 #1306 üzenetére
Szia. 1 hete Havoc Os-t használok, előtte Eu Devet.
Mind kettő jó lett.
Kamerába feltettem illetve Havocban alapbol engedélyezve van a camera2.api és ehhez lehet normális szoftvert találni(réggebben 1000 hsz. körül szintén kivesézve) Ezzel a google camerával baromi szép képeket lehet vele csinálni. Az eredetivel se rossz csak nem szabad bele nagyítani
GPS nekem kifogástalanul működik. Egyeseknek előfordult hogy egy egy frissítésnél kicsit vacakolt de már szerintem legtöbbünknek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged