Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • potyka126

    csendes tag

    válasz Bali27 #1309 üzenetére

    nagyon köszönöm a válaszokat!

    Bali27: sosem voltam jó a telefon mókolásában. az lenne a kérdésem, hogy mindenféle rootolás, új rendszer nélkül is jól használató a cucc (pl az Eustock-os global rom-mal), vagy ezekkel a fejlesztésekkel lehet csak igazán kihozni, azt ami a telót tudna? sokkal gyorsabb? több funkció érhető el? vagy miben tudnak többet ez a dev rom? azon kívül, hogy egy bizonyos kamera app telepíthető rá?

    Robit Sakraf: köszi a választ. ahogy néztem a note 7 még egy 10-essel több (xiaomishop), annyit már nem biztos, h szívesen rászánnék.... mindamelett értem, hogy pont azokban tudna többet, type C csatlakozó, kamera, amire nekem is szükségem lenne. de már ez a 60 körnéyke is már a lélektani határ... még meditálok rajta. köszi a tippet!!! A vele pariba állítható árban mondjuk a Honor 8X, vagy a Honor Play. a négy közül szerintetek melyik (note 6 pro, note 7, 8x, vagy Play)?

    oriolus123: és te is módosított rom-mal használod? a méretétől félek én is, hogy nehogy többször essen, és ugyanígy járjak vele... eleinte tokban volt a redmi 3 pro is, de sokkal bumfordibb tőle. aztán ez a fém ház ház csak akkor érvényesült, ha csupaszon volt. sokkal elegánsabb a történet, csak hát meg vannak a veszélyei... :/ sajnos... tokot, üvegfóliát honnan lehet szerezni/venni hozzá?

    vegyszer: mi a különbség a global rom, és az EUrom között?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák