- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriolus123
tag
-
oriolus123
tag
Sziasztok!
De jó hogy van ez a fórum, és még él is!
Gyorsan beszólok én is!
Nem tudom hirdetés-e, úgyhogy csak óvatosan teszem fel a kérdést, hogy ha egyszer megdöglött az alaplapja a címben jelölt telefonomnak, akkor a többi része érdekelhet-e valakit? Akkuja tökéletes, elöl hátul karcmentes. Félek hogy sordódok a hirdetés felé, pedig nem annak szánom.
Szóval lenne rá érdeklődő szerintetek?
Üdv -
oriolus123
tag
4.25—ös nekem eléggé merül. Másnak is?
-
oriolus123
tag
Tokot én ilyet vettem: link: https://www.ebay.com/itm/Sandstone-Matte-Case-Soft-Case-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-4X-6-S2-5-Plus/253867362274?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
Szerk: bocsánat, mobilról nem tudom linkként beszúrni. Mi a linkelés kódja?
-
oriolus123
tag
válasz
potyka126 #1322 üzenetére
Jó a stabil rom is. A dev romnak vannak előnyei, de nem ez teszi használhatóvá a telefont. Apróságok vannak, pl az óra helyén megjelenik az értesítés egy pár másodpercig, meg ilyesmik. Én mást nem nagyon vettem észre. A dev rom fícsörjei is megjelennek a stabil vonalon előbb vagy utóbb. Ha nem akarod berhelni akkor neked lehet jobb is a stabil. Látod kollégák állandóan panaszkodnak valamire. Hol a fényerő, hol nem tudnak a kártyára írni stb. A devnek ez az átka. Tokot mindenképpen tennék rá, vannak egészen vékonyak is. Nem kell bumper, elég erős a telefon. Kijelző elé üveget, egy vékony tokot a hátára és ennyi. Nyilván a dobálást egy telefon se szereti. A fényképezőt meg nézd meg magad hogy milyen! Van akinek nem tetszik, nekem bejön. Aki természetfotózni akar annak nyilván kevés, de családi képeknek több mint jó. Szvsz.
-
oriolus123
tag
-
oriolus123
tag
Na felment a 21-es, kíváncsi vagyok megoldja-e a gyors merülést
-
oriolus123
tag
válasz
Robit Sakraf #1286 üzenetére
Nekem sem. Majd jön gondolom..
-
oriolus123
tag
válasz
oriolus123 #1209 üzenetére
Felraktam! Elindult, eddig ez a tapasztalat
-
oriolus123
tag
Üdv!
Az aktuális dev rom frissítés mehet,nincs gond vele?
-
oriolus123
tag
válasz
bollokcs80 #1005 üzenetére
Ha stabilról váltasz devre akkor gyalu minden. Friss élmény, tegnap éjjel ezt csináltam.
-
oriolus123
tag
válasz
oriolus123 #1002 üzenetére
Fent van a dev rom
-
oriolus123
tag
válasz
Robit Sakraf #1001 üzenetére
Köszönöm!
Meg az eddigi segítséget is!
Jé, enyém volt az 1000. hozzászólás -
oriolus123
tag
válasz
Robit Sakraf #999 üzenetére
Ezt kell letölteni? http://en.miui.com/download-356.html
-
oriolus123
tag
válasz
Robit Sakraf #997 üzenetére
Végül a gyári recovery-ben a wipe data segített. Mindent legyalult.
De legalább most már újra lehet használni.
Öröm az ürömben, hogy újra 10.2.1-es rom van rajta, sokkal fürgébbnek tűnik. Mondjuk lehet hogy placebo, és ezen a ponton már bárminek tudok örülni.
Öröm2, hogy mivel immáron nincs belakva a telefon, semmi akadálya hogy kipróbáljam a dev romot. Erről van valami összefoglaló valahol? -
oriolus123
tag
válasz
Robit Sakraf #994 üzenetére
Mit kellett igényelni? Honnan? Pont a lényeg maradt le!
Bocsánat ha feszültnek tűnök, de éppen nincs működő telefonom, és nagyon kellene holnap. -
oriolus123
tag
Na kérem!
Ha az embernek nincs elég baja, akkor csinál magának! FB-n azt ajánlották, hogy tegyem fel a régebbi verziót! Letöltöttem, települt, újraindult, és most azt kéri hogy "az android indításához írja be jelszavát". És innen sehova tovább. Na most mi legyen?
A hangulati elemeket szándékosan nem helyeztem ide, gondolom nem segítene sokat. -
oriolus123
tag
Megpróbálom visszarakni az előző 10.2.1—es verziót. Addig is valahol van valami összefoglaló arról hogy mi a tapasztalható különbség a stabil és a dev között? Mit látnék másnak ha a dev-et választanám? Jól tudom hogy ha ágat váltok akkor az mindent gyalul? Ettől még lehet oda-vissza is váltani ugye? Na befejeztem mára
-
oriolus123
tag
válasz
martin1369 #960 üzenetére
Nekem teljesen jó vezetékes fülessel!
Ellenben a security fix a legújabb frissítéssel nekem is előhozta az ujjlenyomat gondot. Ha alszik egy darabig, akkor 4-5 másodperc is kell mire feloldja. -
oriolus123
tag
Ne már! Addig addig beszélitek a dev romot, hogy még a végén kedvet kapok hozzá!
-
oriolus123
tag
válasz
nagysusu #832 üzenetére
Szerintem ebben a kiadásban rejtve van. Én sem találom.
Van viszont egy svájci bicskám, ami ilyenkor jól jön. Activity Launcher a neve. Ő azt tudja, hogy ami képernyők vannak a programokban, azt mindet előássa neked. Én itt megtaláltam, esetleg kipróbálhatod te is. Ki kell választani hogy "minden tevékenység", és meg lehet keresni az Üzenetek alkalmazást. Ennek van egy .. MessagingPreferenceActivity bejegyzése. Na ebben találtam meg a kapcsolót amivel át lehet állítani. -
oriolus123
tag
Naptár gond!
Nem tudom valaki járatos-e ebben.. Be van állítva két google fiók, egyik az enyém, másik a nejemé. Utóbbit csak a naptár bejegyzések miatt, hogy ha valamit beleír a saját naptárába, akkor azt én is lássam, vice versa. Emiatt az övével csak a naptárat szinkronizálom.
A gondom az, hogy valamiért csak a helyi, és a feleségem naptár fiókját engedi használni, a sajátom nem választhatom ki. Érdekesség még, hogy meg van osztva a google maps-en a követés mindkét telefonon, de a saját helyemen az ő jelét látom. Mintha ő lenne én. Mj lehet ez, mit kezdjek vele? -
oriolus123
tag
válasz
Kolondrum #679 üzenetére
Szép volt, köszönjük! Teljesen egyet értek, főleg a kamerák dolgában. A kijelző azért becsapós, mert amennyivel fentebb van a notch, annyival fentebb van az óra, wifi jel is. Tehát nem foglal annyit a hasznos képernyőből. Az 5-ösön ez is a hasznos képernyőn van, legalábbis a fotón így látszik.
Engem inkább a swiftkey zavar, hogy nem lehet a nagyon nagynál nagyobbra állítani a billentyűzetet. Mondjuk ez nem a telefon hibája, de emiatt rendszeresen félre nyomok valamit.
Az ai nekem a havas hátteret is felismeri, de nem tudom van-e valami profit belőle. Csinál is valamit? -
oriolus123
tag
Ha már trükkök! Nem biztos hogy mindenki tudja, én nem tudtam: ha munka vagy futás stb közben szeretnél youtube-ot hallgatni, akkir van mód rá hogy ezt kikapcsolt képernyő mellett tedd. Ez ugye hasznos ilyenkor, mert nem nyomkodod el közben, és nem fogyaszt a képernyő feleslegesen. Ehhez az kell, hogy a beépített chrome böngészőben átválts asztali módra, és úgy nyitod meg a youtube oldalát. Indítható a videó. Most ha megnyomod a kikapcsoló gombot, akkor kialszik a képernyő, de a zárképernyő rögtön vissza is jön egy médiavezérlő felülettel (lejátszás, stop, stb). Itt ha a lejátszás gombra nyomsz, akkor lezárt képernyő mellett is menni fog a videó. Ahhoz hogy ez működjön, engedélyezni kell a memóriában maradást, meg az automatikus indulást is talán (én rányomtam mindent, nem kiserleteztem vele). Azóta a kollégáimnak mindig jó kedve van ha ott vagyok, mert időnként hangosan felröhögök (rádiókabarét szoktam hallgatni).
Remélem nektek is kellemes perceket hoz majd! -
oriolus123
tag
válasz
Viktor0610 #622 üzenetére
Köszönöm, akkor ez most kútba esett. Láttam ebayen ilyen fekete meg fehér keretes üveget rá. Ebből létezik keret nélküli is ugyanott. Ugyanaz a minőség lehet vajon, vagy valami áru kapcsolás? Leginkább a képernyő szélén tapasztalható minimális görbület izgat, hogy fel fog-e feküdni, mennyire nehéz feltenni egy ilyen üveget..
-
oriolus123
tag
Ha tokot vagy üveget vennék rá, akkor vehetem a note 5-re valót, vagy nem egyforma?
-
oriolus123
tag
válasz
bollokcs80 #610 üzenetére
Én meg nem is tudtam hogy tud lassítást! Kipróbáltam, jópofa
-
oriolus123
tag
válasz
trassher #587 üzenetére
3S prime-ról váltottam! Imádom! Attól függ mekkora a mancsod. Nekem nem túl nagy, mégis el lehet vele lenni. Hosszában nagyobb egy centivel, szélességben nem számottevő. Az egykezes használatot szokták kifogásolni, szerintem teljesen jó. Hüvelyk ujjal nem lehet átérni, de azt amúgy is felesleges szerintem. Ha meg olyat csinálsz úgyis fogást kell váltani, szóval nem szempont. Szerintem egy ász ez a telefon.
-
oriolus123
tag
Arra van valami megoldás esetleg, hogy a záróképernyőn lássam az időjárást? Szép szép a csillagos égbolt, de nem túl hasznos így egymagában..
-
oriolus123
tag
Üdv mindenkinek!
Most már nekem is ilyen telefonom van! Egyelőre szokni kell, mert 3s után fura a mérete, de eddig tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
ma A friss Redmi ritka példa arra, amikor a sikerrecepten nem az előnyére változtattak. Jókora szenzorsziget egy kis képernyőarány növekedésért, különben minden szuper.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest