- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Tegnap Erste hitelkártya nekem 290-et terhelt az USD-re, (pénteki vásárlás ugye, és T+3 nap múlva esedékes árfolyammal terhelnek ilyenkor a bankok.) Bankoknál egyébként többféle deviza árfolyam van, deviza 1 és deviza 2, pl K&H-nál, általában a rosszabbik az érvényes
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kano
nagyúr
A spemallnál 25 körül lesz raktáron itthon.
Maist
A tax insurance meg mindenhol így működik. Ha fizetsz, akkor küldöd nekik a vámosok által kiállított számlát és utalják az összeget.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Chaser
legenda
nagyon meglepne ha lenne nálunk raktáruk szervizük már van, raktáruk elvileg spanyoloknál meg egy másik eu-s országban talán
szerk: vételit soha ne nézd, eladásival számolj - vételi az mikor te akarsz eladni a banknak ( : -
és a saját bankodat nézd, az a mérvadó[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
itthon biztos nincs raktáron, max spanyoloknál
ennél nálam is 0-t dob a szállításra, de kb ua. mint a másiknál Eu express, a lényeg hogy 230$ körül van, ami 68-69e, jó az, itthon a 3/32-es van/volt 60-értszerk: $ nagyon lenn van ( : kb 64e a vége 280ft-tal számolva - k&h-nál pl annyi, én náluk vagyok, többi banknál magasabb most -
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
B20 topicban írtunk róla többen. Én most próbálom töröltetni a rendelést, mert a "Tax insurance" ellenére úgy néz ki, ki kell fizetni az Áfát, amit "elvileg" a Spemall utána visszafizet, de ez számomra már népmesei kategória, ezért intézem a rendelés törlését. Szerintem gyorsabb lesz az itteni raktárukból rendelni, és elkerülhető a macera, vagy pedig hó vége körül Eustock.
-
Chaser
legenda
válaszd ki az országot és sztem nem lesz ingyenes
eu ship 19$ ha jól rémlik, egyébnél meg ha megfogják +27% + 4-5e kezelési ktsg - nem tudom pontosan most mennyi -, + 2-3 hét dekkolás itthonszerk: 25,5$ eu express
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával