- Milyen GPS-t vegyek?
- Netfone
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
schlaci
csendes tag
válasz
notika77 #23746 üzenetére
Lehet, hogy te már rengeteg ujjlenyomat olvasóval találkoztál, én még csak eggyel, most. Ezek után már én is tudnék tanácsot adni másnak, hogy kell beállítani. Még egyszer mondom: a menü útmutatójában az áll, hogy egyszer érintsük oda az ujjunkat addig, míg nem rezeg a készülék, majd vegyük el. Nem egymás után kétszer vagy többször - egyszer. Ha nem sikerült, akkor ismételjük a folyamatot, de a PIN kód beütésétől kezdve. Én jó sokáig még ott is tartottam az ujjamat, gondoltam hátha az a baj, hogy túl gyorsan elveszem, de mindhiába. A kirajzolódó ábrából, meg egy részének szinessé válásából hogy találhattam volna ki, hogy ezek mit jelentenek? Hogy itt szkennelés zajlik? Meg hogy a folyamat végén megjelenik majd egy lezáró "gomb"? Nem Te írsz véletlenül a Xiaominak magyar nyelvű menüket és kezelési útmutatókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest