Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Mivel nálad van a 4X (8.5.4) neked kellene a füleddel kikapcsolni a mikrofont, de akkor ő nem hallana, a hangszórót meg nem tudom, hogy így ki lehet-e kapcsolni.
Egyébként meg kicsi az esély, hogy mindig nála sikerül kikapcsolnod.Mivel nála cserélődtek a telefonok, ami állandó az a két SIM kártya.
Ha nem csináltál neki különleges névjegyet (külön csoport, más csengőhang, stb.) és a hívásidő számláló app sem különbözteti meg a percdíj nélkül hívható számot, akkor marad a szolgáltató, mint hibalehetőség.
Ha nem csak ketten vagytok a csoportban, akkor egy másikkal is tehetsz próbát. -
Black_Raven
veterán
Egyszer nem árt ha minden megvan. Én 2 mentést csináltam az elsőn csak: Boot+System+Data+EFS a másik mentésemen mindent a Boot/System/Data NÉLKÜL!! Fő a biztonság alapon..
Cseréltess a pároddal sim kártyát akkor mi történik+ nézted már ha hív mit csinál?(1 méterre tőled hívjon fel, mit csinál a füle, nincs tiltva valami stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest