- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
A részletes keresés nem hozott eredményt, ezért kérdezem.
Az akkut 17 órája töltöttem fel 20-ról 100%-ra, most néztem meg 99%-on áll, de azt írja 16 óra 14 perc a hátralévő idő (addig bírná a 99%-os töltöttséggel).
Mikor nullázná a régi használati adatokat feltöltés után?MIUI Global 9.1 stabil
9.1.1.0 (NAMMIEI) -
mpo
veterán
Mivel sokféle ROM van, az OTA frissítés után, így néz ki (8.5.4 volt)
Android 7.1.2 N2G47H
MIUI Global 9.1 Stabil
9.1.1.0 (NAMMIEI)
------------
A félhold alakú lebegő labdát még szoknom kell.Azt nem szeretném, ha többször előfordulna, hogy nem csöng ki, utána meg azt írja, hogy 12 alkalommal csengett.
Ez azt jelenti, hogy az alapfunkciót nem látja el, nem tudnak fölhívni, vagyis nincs telefonom, csak egy annak látszó tárgy. -
mpo
veterán
Global stabil 8.5.4 van.
Amit délelőtt kérdeztem, tudna valaki válaszolni?
[link] -
mpo
veterán
Tegnap volt működő bejövő, kimenő hívásom, majd egy bejövő, amikor nem csörgött.
Nem volt aktív WIFI, képernyőzárral le volt téve.
Azt írja 12-szer csörgött.
Ma áttettem a 4G-ről 3G-re, a Volte aktív még.
Ez megoldja-e a problémát?
Bocs, utólag T-com. -
mpo
veterán
Az előbb beszélgetés közben hozzáérhettem az ujjlenyomat-olvasóhoz (vagy valamelyik gombhoz?),
a hívó fél nevét, számát kitette egy csíkba, de a beszélgetés megszakadt vagy elnémult. Mintha várakozóba tettem volna.
Nem tudtam visszacsinálni, ezért én hívtam.
Mivel sikerült ezt elérnem és mit kellene tennem a beszélgetés folytatásához?Szerk.
Letöltöttem két leírást, egyikben sincs rá példa. -
mpo
veterán
válasz
#73029888 #10898 üzenetére
Verziók:
1. Igen, de amíg nem buknak le, nem fogod megtudni.
2. Nem.A veszély a fentieken felül:
1. A Play Store-ból letöltött alkalmazás is lehet kártékony, ami átment a Google szűrőjén.. (Cikkek voltak róla.)
2. A user nem az 1. pontban lévő helyről telepít alkalmazásokat.
3. A MIUI beállításaiban eltévedve, nem biztonságosra állítja a user. (Lehet, hogy van ilyen lehetőség.)
4. Nem foglalkozik a vírusvédelemmel. -
mpo
veterán
válasz
trebrona #10890 üzenetére
Igazad van, de jöttek még nálam is újabbak és csak segíteni akartam.
Egy másik topicban volt, kicsit tömörítek:
Tudtok valamit ajánlani ehhez meg ehhez , ezért meg azért .......Az összefoglalót!
---------------
Ha mindenki elolvasná az összefoglalót, meg legalább az utolsó hetet, nem is nagyon kérdeznének. -
mpo
veterán
válasz
manager2220 #10860 üzenetére
Ebben az appban kell keresgélned, mi szívja ennyire.
A második képen ott a hardver.
Nekem nem sok indul automatikusan és kevésnél van rezgés.
A WIFI-t és GPS-t meg kikapcsolom, ha nem kell. -
mpo
veterán
válasz
interfész #10848 üzenetére
Nekem is ez van, (8.5.4) mert 18 nappal a vásárlás után megfrissült okt. 30-án Nougatra.
Ha jövő hétfőn kijön a MIUI 9, miért kellene gondolkodni rajta.
Hibát javítanak, új funkciókat tesznek bele, másikat megszüntetnek.
A hibák száma vagy csökken vagy nő, ezt nem lehet megjósolni. Hibátlan sose lesz!
De számítógépen is így van, akármilyen op. rendszert használsz, mégis frissíteni kell, ha akarod használni.
Az jobban jár akinek már két éve nem frissül a mobilja?
Más meg az Oreo miatt vesz új telefont, mert a régi már nem kapja meg.
A "régi" helyett, kiegészítőkkel működő Firefox Quantumot használok kedd óta, amikor kiadták. -
mpo
veterán
válasz
JohnDoeHun #10846 üzenetére
Hagyd is rajta addig. Egyébként megkarcolódhat.
A tehenes vicc jutott eszembe, amikor megfogadta a másik gazda tanácsát, majd visszament és szólt, hogy a tehén megdöglött.
Az enyém is. -
mpo
veterán
válasz
tillatrilla #10734 üzenetére
Nem használom a bekapcsolót, mert az ujjlenyomat-olvasó felébreszti, a lebegő labdánál meg képernyőzár van. De én kezdő vagyok, ezt vedd hozzá.
-
-
mpo
veterán
Már hétfőn kiraktam, mi változik a MIUI 9-ben, hogy lelkiekben föl lehessen készülni.
[link] -
mpo
veterán
válasz
stanley00 #10653 üzenetére
Két órája írtam, add el.
Nem hallgattál rám, most szenvedhetsz.
A végén nálad marad.
-------------
Én is kivettem a SSID broadcastot, de másnap a már beállított S Galaxy elfelejtette, én meg nem fogok mindennap szórakozni. A Redmi 4X nem felejtette el!
A barátoké is be van állítva, ha jönnek ott is kézzel újra kellene állítgatni a jelszóval együtt.
Visszatettem a SSID-t, hadd szórja. Ha *** a neve, a többi úgyis látszik. -
mpo
veterán
Így akartam én is, mint egy másik Androidos telefonon, de előbb fogyott el az ujjam a keretnél, mint hogy átugrott volna. Mindig visszaugrott.
Most leültetem alulra, végignézi a képernyőket is kiszáll ott ahol akar.Szerk.
Láttam a válaszokat, nem szabad a szélén mozgatni, akkor magától fordul a következő képernyőre.
Most már én is tudom. -
mpo
veterán
Visszakerestem orso0355 a 8.5.4-et 5 nappal korábban kapta meg.
[link] -
mpo
veterán
válasz
szemmelver #10639 üzenetére
Nem vagyok logo szakértő, ez a H&A nem a Használt Alma?
-
mpo
veterán
válasz
stanley00 #10591 üzenetére
Nem akartam beleavatkozni, de mégis megteszem.
Nekem egy hónapja van a 4X, de nem tűnt föl a tagolás. Ahonnan áthoztam ott egyben volt a 11 jegyű szám.
A Lumia 800-on be kellett mennem a névjegy szerkesztésbe, hogy lássam a számokat, mert anélkül nem lehetett látni a mérete miatt. Itt meg jól látható.A magyar emberek a háromjegyű számokat egyben, a négyjegyűeket kettesével mondják ki.
A 702-őt hétszázkettőnek és nem "szeven-ó-tú"-nak ejtik.
A hétjegyű számot nem úgy kezdik, hogy kétmillió-kettőszázhetvenkettőezer.A binárisban is jobb kétfelé venni- 1101 1011 -, hogy olvashatóbb legyen.
Ha ez (másnak semmiség) ennyire zavar, jobb ha most adod el, mert nem ez fog a legjobban zavarni.
Ha nem lesz egy bug sem, akkor jön a fóliamizéria, a tok, az EBBG-BOE dilemma, a sárgulás, az akkumerülés (nálam 5 napot bírt), stabil vagy dev a jobb, fölrakod-e MIUI 9-et, nem is sorolom tovább. -
mpo
veterán
válasz
orso0355 #10519 üzenetére
Ez itt egy router emulátor, megnézheted számítógépen mit lehet (kell) beállítani rajta, hogy működjön, elrontani nem tudod.
[link]Ajánlom a mobilodra a WIFI Analyzer és a Net Analyzer appokat leszedni és játszani velük otthon.
Kicsi az esélye, hogy pont az utca végén laksz és a szomszédaid messze vannak, de ha így van most örülhetsz neki. Sajnálod, hogy nincs a 4X-ben 5 GHz.A végén meg átmész ide tanácsokért, de itt is az összefoglalóval illik kezdeni.
[link] -
mpo
veterán
válasz
Kicsit Bob #10330 üzenetére
A híváslistából nem azt hívta akit szerettem volna, gondoltam melléütöttem.
Most már erre csak 50% az esély.
Figyelni fogok, ki hibázik többet.
Jelenleg 8.5.4 van. -
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #10287 üzenetére
Végre egy vízálló 4X!
-
mpo
veterán
válasz
#73029888 #10244 üzenetére
Nem vagyok szakértő (egy hónapja használok Androidot a Lumia után).
Nekem ez volt:
Android 6.0.1 MMB29M
MIUI Global 8.5 stabil
8.5.2.0 (MAMMIED)
----------
Magától frissített OTA-n (Over-the-air) vagyis nálam WIFI-n.
2017.10.30.
Android 7.1.2 N2G47H
MIUI Global 8.5 stabil
8.5.4.0 (NAMMIED)Minden saját adat maradt.
Ha letöltöd egy mappába és a három pöttynél a filet választod, ugyanoda kell jutnod, de én nem csináltam.
Más meg nincs itt, aki helyeseljen? -
mpo
veterán
válasz
fzoli86 #10230 üzenetére
Én is visszaküldtem egy fóliát, mert keskenyebb volt.
Teljes kijelzővédőm van, körben fehér (mint a te képeden a jobb oldali).
A bal oldalin nem látom a fehér keretet, nem rosszindulatból, csak nem látom.
Az enyémet fölraktam, jól nézett ki, majd fölküzdöttem a hátlapot, kipróbáltam az érzékenységet és megnyugodtam.
Két nap múlva vettem észre, hogy a két hosszabbik oldalon 2 mm-es "levegő" van, de csak kikapcsolt állapotban látszik. A hátlap elöl magasabb 1-1,5 mm-rel, védve a kijelzőt, ha hasra esne.Így marad!
-
mpo
veterán
válasz
UNauthorized #10183 üzenetére
November közepén jön a MIUI 9, addig várhatsz.
-
mpo
veterán
Amit a teszt májusban írt a hardverről, az nem változott, ha az egyes alkatrészeket más szállítja, a funkció maradt.
A tesztben benne van "a friss és gyakran frissülő MIUI 8.2.1.0 globális változata".
Ez változik, a mi szerencsénkre.
Mit kellene frissíteni visszamenőleg egy májusi tesztben, ami az akkori mobilról ír véleményt?
-
mpo
veterán
Még 2-án megígértem, ha megjön az üveg és a hátlap beszámolok.
Ilyen az üveg: [link]
Talált kép, de ezek a jelek vannak a dobozán: [kép]
(Ha kell, előveszem a nagyítót és leírom).
Középen megnyomtam és végigfutott a kijelzőn, kiszorítva a levegőt.A tok: Ipaky kemény tok :[link]
Elöl 1 mm-rel magasabb a kijelzőnél, így kijelzővel lefelé is véd.A kijelzővédőn sincs a három gomb jelölve, találomra megy ezután is.
Eddig gyári fólia volt.
Most próbáltam, jó az érintésérzékenység.Szóval passzolnak egymáshoz méretben.
-
mpo
veterán
Az őskorban a keyboard-ból lett billentyűzet, klaviatúra, tasztatúra, a többire szerencsére nem emlékszem.
Az akkori szaklapok is próbálkoztak magyarítani, de néha röhejbe fulladt.
Remélem a Home gombot nem kell haza, otthon, lakóhely gombnak nevezni.
Egyébként nem is gomb és nem is látom.
Ma megjön a teljes kijelzővédő + Ipaky kemény hátlap és akkor látni fogom a három "gombot". -
mpo
veterán
Én nem kaptam a 4X-hez leírást, de találtam párat.
Nem következetesek a kezdőképernyőt illetően (van ahol homescreenről tudok a további kezdőképernyőkre jutni).
Nem rágódni akarok ezen, csak tudni szerettem volna, hogy egy van, de többfelé tagolva, vagy egy van és a többinek más a neve.
Engem is idegesíteni szokott, amikor a Windowsnál hallom a "megjelent egy táblázat", holott egy párbeszédablak vagy hibaüzenet jött. -
mpo
veterán
"egy csúsztatás lefelé bárhol (akár a képernyő alján) a kezdőképernyő(kö)n és jön le a menü, még egy és kibont minden kapcsolót."
a #9884-re a #9885-ben ezt írtam:
Kipróbáltam, bárhol működik.Utólag megjegyzem, nem csak a kezdőképernyőn.
Utána meg pötty, ha kell."- fényerő vezérlése csak a fenti értesítési sáv simításával, a menü bármilyen legördítése nélkül"
Ez nem működik a 8.5.4-ben. Még!
Nekem 4 hete van 4X-em, előtte Windowsos Lumiám volt, ezért szeretem nevén nevezni a dolgokat, hogy egy nyelvet beszéljek másokkal. A menü szó zavart meg.
Kombinált módban:
A képernyő tetejéről lefelé indított söpréssel az állapotsort húzhatom le.
Ekkor az ikonokat kibontva látom az értesítési panelen, felette a gyorskapcsolók lesznek.Különálló módban:
Megjelenik az értesítési panel, ezt balra húzva megjelennek a gyorskapcsolók. -
mpo
veterán
Amit itt írtam, elküldtem e-mailben az illetékesnek gondolt embernek.
[link]A kedvencemet, a lebegő labdát kihagytam.
Már nem is használom a bekapcsológombot. -
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #9882 üzenetére
Trebrona javaslatát fogadtam meg, a négy fontos az első sorban.
A pöttyöt kell használnom, mert a fényerő csuszka gyakran oda ugrik, ahol az ujjam jön lefelé (8.5.4). -
mpo
veterán
A 8.5.4-ben van-e olyan lehetőség, hogy egy mozdulattal lehúzom a képernyő tetejét, hogy minden kapcsoló látszódjon?
A két ujjas megoldás nem működik, ezért két húzás kell és a fényerőt mindig elrontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Hálózati / IP kamera
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest