- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
bunnyhu #8672 üzenetére
igen, de ez nyitástól független. azt is megfigyeltem, hogy fordítva is beakad néha. úgy értsd, hogy bekapcsolom én a második kártyát. megy szépen. majd kikapcsolom és ugyan látszólag minden rendben, de közben a kártya változatlanul a hálózaton marad és fogad normálisan hívásokat. ha olvastad a hibabejelentést, akkor ott megemlítettem, hogy ez a hiba bizony már az első szoftverben is jelen volt, aztán valahogy eltűnt. nálam korábban súlyosabb volt, de ez nem tűnik hardverhibának, mert korábban ezt másik 4X-en produkálta nálam. ha gondolod írj amott a fórumba meg dobj egy megerősítést. nem hiszem sajnos, hogy kezelni fogják ezt érdemben, de veszteni nem vesztünk vele. moderátorral is egyeztettem, de hát ezek kb. végfelhasználók indokolatlan rangokkal... azt mondta kivizsgálja. ez kb. annyiból állhat, hogy neki is van egy ilyen telefonja és azon erőlködik, hátha. viszont mivel nagyon random mennyiségben és gyakoriságban fordul elő aligha fogja ő is reprodukálni. van olyan hiba, ami konkrétan az összes jelenlegi MIUI 8 kiadásban benne van és gond nélkül reprodukálható, de rá se hederítenek. szóval vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest