Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domestos
tag
Sziasztok!
Kicsit elvesztem az infók közt. Már kérdeztem, hogy melyik rom tud aptx-et, de senki sem válaszolt. Azóta megtaláltam a LOS 15.1-es fórumban, hogy arra fel lehet tenni: link
Mondjuk az érdekelne, hogy azt a logrészletet honnan nyerte ki, amiben látszik, hogy a BT hanghoz az aptx codec töltődött be?
A mostani 8.2.16-os MIUI-mra megpróbálnám feltenni az aptx.zip-et, vajon működne? Vagy nagyon elcseszhetem vele a rendszeremet?Ha jól értem ez a 15.1-es LOS elég stabil, használható, és amúgy nem treble.
Szóval ha fel szeretném tenni, jól értem a teendőimet?
- Most 8.2.16-es EU-s somom van (nyitott bootloader, régebbi TWRP), érdemes mentést csinálnom TWRP-ben
- A miui-mat frissítenem kéne valami most aktuálisra, hogy a legújabb firmware-em legyen (???)
- Treble romhoz más custom recovery kéne, ehhez a LOS 15.1-hez csak a legfrissebb TWRP-t kéne feltegyem
- TWRP-ből full wipe, mehet fel a rom, reboot nélkül gapps pico, magisk, aptx zipek
- Reboot után feláll a rendszer, ha minden jól megyKöszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.