-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van egy nagyon érdekes probléma.
Feleségemnek ilyen telója van, két kártyával használja. SIM 1 Telekom Domino /magán/, SIM 2 Vodafone /céges/.
Eddig nincs is probléma.
Viszont fiam /szintén Telekom Domino/, amikor hívja egyet csippan /ki sem csörög/ és utána megszakítja a hívást, nem foglaltra vált, hanem megszakítja, mintha kinyomná a feleségem, de nem. Megnéztem, nincs a gyerek száma tiltva, tiltólista üres. Egyik kezemben a gyerek telefonja, másikban feleségemé, csörgetem Őt és egy csippanás a hívás megszakad. A telefon azt írja, hogy "Egy nem fogadott hívás".
Ő tudja hívni mindkét SIM-ről a fiam számát.
Érdekesség még, hogy én simán tudom hívni a feleségem számát /Telekom előfizetés/, amit a fiam nem.
A kártyája nem hinném, hogy hibás, mert, ahogy írtam én minden gond nélkül hívom, és Ő is tud róla hívást indítani. Megpróbáltam vezetékesről hívni, úgyis működik.
A fiam telefonja /Mi A1/, kártyája szintén jó kell, hogy legyen mert engem és minden más számot tud hívni, kivéve a feleségem Telekomos számát nem, vagyis tudja csak egy csippanás után szétkapcsol.
A feleségem kártyája 3,5 éves, esetleg ennek lehet valami kis köze hozzá? Bár ettől még működnie kellene és az elmúlt 8 hónapban működött is, hiszen a fiam szokta hívni a feleségemet, ha bármit kérdezni akart.A kérdés, hogy ez mitől lehet?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest