- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #2680 üzenetére
Lehet hibas a telefon nem is mondtam hogy nem lehet,de a szolgaltato tuti nem. De ahogy olvasom a legtobb ember mokolja a telojat ossze vissza ugy hogy azt sem tudja mit csinal(nem csak ebben a totyikban)azt jonnek a problemak. Esetleg meg kell probalni masik telenoros.karesszal mert az lehet hogy a sim,oreg,hibas stb
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #2621 üzenetére
Ilyet nem csinal nalam imadom a telot,stabil es gyors csak terheles alatt(jatekok alatt csak de bongeszes es egyebb tev.alatt nem) melegszik. Hibatlanul teszi,a dolgat a telo pedig nagyon ki sem japcsolom.Nalad valami bibi lesz vidd csak vissza,javitani nem fogjak max csere. De a legutolso rom legyen rajta mert ha nem.akkor.frissitik hatha az a gond de nalad a hardver a ludas mert gondolom a 45-s vagyulat probaltad azzal nalsm okes.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #2569 üzenetére
Nah lejárt a szerkesztés bocsi, írtam a Miui supportnak is, szóval ha érdekel titeket, majd megírom mit válaszoltak, mert akinek gyorsan esik az akkuszint, annak akár cpu hibája is lehet. Valamelyik remélem válaszolni fog a lehető leghamarabb, de gondolom ebből max hétfő lesz.
Többiek: Megnéznétek nekem, hogy a sensors.qcom mennyi percig él nálatok?
-
Ghostface
senior tag
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #2489 üzenetére
A gyari tilto engem is kiakaszt de nem a minosege mert az jo,az usb gumis kabele remek de ez az osszedugos megoldas gaz ez akkor jo ha nem lenne.foldeles europaba es nem lenne melyen a foglalatba mert kihuzni remelom. Egyszeruen szerezz be egy 1A-s tolto fejet es minden ok.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
syler123 #2410 üzenetére
Akkor első körben, ne huzd újra (hamár 3x megtörtént) hanem csinálj egy teljes gyári visszaállítást.
De a saját Beállítások-Mentés és visszaállítás-Gyári adatok visszaállítás-Telefon visszaállítása.
Utána CWMből egy wipe davlik cache.
És utána ezzel az appal néz bele a telefonod lelki világába : [link]Ezek után, ha nem akarsz mókolni a CM el akkor mehet a szervíz
Ja, hogy Mirecoveryvel akkor ott a bibi
CWM próbáld (vagy 43 romot frissíts OTAn keresztűl)
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
syler123 #2406 üzenetére
Melyik rom is van fent neked 45? (vagyula)
Ha eddig nem volt gond a telefonoddal akkor ott nagyon beragadt valami ami pörgeti a procid. A gyári appok nem találtak valamit (Cleaner Master?)
Power cleanerel esetleg nézd meg a telefonod [link]Én alternatívaként feltennék esetleg egy CM romot, hogy azzal is van-e gond.
-
válasz
syler123 #2358 üzenetére
De megnéztem az ED-ben a wp-s prestigiot, bekapcsoltam végignéztem a rendszert, kellemesen gyors. Megnéztem a redmi-t is ott voltak kisebb akadások, ettől persze még jó telefon, csak felhívtam a figyelmet hogy az árkategóriába van wp-s alternatíva ami alapból gyors és nem kell hozzá rom-ot hegeszteni.
-
GeryX
tag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
syler123 #2269 üzenetére
Ha 45 Romot használsz és benne van a system file hőmérséklet alpú szabályozása akkor semmilyen cpu controll app nem jó mert összeakad. Ha az appot akarod használni töröld a thermal-engine-8225. conf file legalsó szabályzását úgy ahogy a 43 romban szerepel. Az app nem tudja neked átirni a systemet (kernelt).
-
Flashget
félisten
válasz
syler123 #2243 üzenetére
Gondolom ez is sima tempered glasss, esetleg kicsit jobb.
Tulajdonságai:
Ellenáll a karcolásoknak
Kristálytiszta kijelző
Az érintőképernyő az érzékenységét ugyanúgy megőrzi
Vékony és tartós védelmet nyújt a kijelzőre helyezve
Oleophobic bevonattal, mely megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását és könnyen tisztítható lesz az üveg
9-szer keményebb, mint a hagyományos üveg, még a kések és kulcsok sem karcolják meg
0,4 mm vékonyAmi kimaradt még, ami fóliát kaptál az a kijelzőre való igaz? Mert nagyon szép a hátlap, de gondolom majd könnyen karcolódik.
Igen és írtam a mérete nagyobb mint a redmi 1s. Mondjuk visszalehet vágni méretre.
Egy biztos körömmel tesztelve nem karcolódott. Nem mertem ollóval is tesztelni, de a sarkánál megnézem ha vezsel egy másikat. -
Roxkex
senior tag
válasz
syler123 #2204 üzenetére
Nekem CM11 alatt volt bugos a hangszóró , iszonyat torz volt de úgy néz ki , hogy javítva lett a 2014 11 12 essel.. És valami iszonyat jól szól , szerintem !
ITT letölthető.. 01 a legfrissebb , még nem próbáltam meg ! (OTA frissítés van !)
Mondjuk én használok hozzá viper4android equalizert , ami kicsit hasonlít a DSP-re de én sokkal jobban szeretem -
Kovax12
tag
válasz
syler123 #2208 üzenetére
Az én füleimnek megfelel a hangminőség is. Számomra tökéletesen szól. De nálam a külső hangszóró használata kimerűl az épp beérkező híváskor felcsendülő csengőhangnál. Egy átlag laptop külső hangszóróinak teljesítményét és minőségét oda-vissza veri, háttal s fél kézzel.
-
Kovax12
tag
válasz
syler123 #2198 üzenetére
Tévedés. Olyan teljesítményű külső hangkeltő van a telóban, hogy beszarsz. Carbon (és talán más főzött) rommal húzni lehet a hangerőt a normál hét fokozatúról 15 fokozatra és mégtovább. Ekkor mintha kicsetélnék a hangszórót, szó szerint basszusa van. Zedgen érdemes keresgélni csengőhangokat, némelyik hihetetlenül jól szól. Én azt nem értem, hogy ha ilyen teljesítményű hangeltőt építettek bele, akkor miért nem hagyják érvényesülni az alap MiUI-ban? Leírhatatlan a különbség, hallani kell.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
syler123 #2198 üzenetére
Rakj fel egy hangszínszabályzót
Van a playen egy-kettő ami kompatibilis a MIUI gyári lejátszójával és nem csak fülesel tudod hallgatni, hanem a teló hangszóróján keresztűl. Bár azért egy telefontól ne várjunk csodákat
BassBooster
10 sávos -
-
LantosBerry8
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz
syler123 #2168 üzenetére
Nem titok..edigital és előbb kaptam meg bő 1 héttel mint magát a telefont, mert az meg nem volt éppen készleten.
Mivel nekem azonnal kellett a védő tok nincs idő heteket várni, mert a munkámból adódóan könnyen sérülhet (nem irodai alkalmazott vagyok) mire kínából meghozzák.
Egyébként az ütés teszt is megvolt a héten, kb. 1,5m magasról esett le kemény járólapos padlóra és megvédte a sarkát.
Kijelzőnek sem lett semmi baja..szerencsére. -
syler123
veterán
válasz
syler123 #2074 üzenetére
Keresgéltem neten és nem találtam választ. Undervolt nem létezik a telefonra? -30-40mV-t megoldaná a gondunkat. A legtöbb telefonon megoldható. Annó a Galaxy spicát is alulfeszeltem, a teljesítmény maradt a hőfok lentebb ment. Vga kártyám Pc-n 1,280v helyett 1V-on megy hiba nélkül és 15-20 fokkal hűvösebb, Cpu szintén.
A másik kiszemelt telefon is melegszik (Lg G2), ott még a kijelző is besárgul, szóval nem panaszkodom, tovább, de nem ártana megoldás.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
syler123 #2059 üzenetére
max 60C° elfogadható a hőfok, Felette már káros
nem csak a teljesítményre.Optimális a minnél alacsonyabb lenne, ezért veszik vissza már 38C° a cpu teljesítményét. A procit azért korlátozták, hogy nem melegedjen túl a rendszer valamint javítsanak az amúgy sem rózsás akku időn. Szerintem dolgoznak a problémán, legalább is remélem. Bár a telcsit nem fogják átépíteni (marad a passzív hűtés
) De egy jó rendszerrel azért sokat lehetne javítani rajta. Én nem panaszkodom, mert teljesen jól fut a kicsike
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #2013 üzenetére
Ami kimaradt, aki elgondolkodik a Mi3-on. Azért azt kalkuláljátok bele, hogy az akksi nem kivehető. Olvastam olyat, hogy az elején még 6h kijelzőhasználatot bírt, majd később csak 4-et. Ilyenkor mi a Redmi 1s-hez veszünk másik akksit, namármost a Mi3-nál ilyenkor gond van. Szóval nagy akció kell, hogy megvegyem a Mi3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest