- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
wertigo1984 #284 üzenetére
Használd egészséggel
A másik widget alatt mit értesz? -
vadkörte
addikt
Témát a témakezelőből tölthetsz, van free és credit-es is. Ha van MiCredited, akár a fórumából is. Én az előbbit javaslom. Én amikor témázgattam, pálcikabetűst is használtam és az is tudott emberi - értsd nem pálcika - nyelven.
Navigálásra és az OSMAnd+-t használom - már SGA óta - és teljesen meg vagyok vele elégedve. 2 hetente frissül az adatbázisa, az ingyenes korlátozásaival - max 10 térkép - is együtt lehet élni. De ha találsz a Redmi-n is működő verziójú ittnemmondjukkianevét, használhatod azt is.
Időjárásproginak én a Weather BZ-t használom, tökéletesen együttműködik a MIUI-val. Van MIUI-s kinézete is és transzparens is mellette elég rendesen testreszabható, több időjárás és helységszolgáltatót is kezel.
A link Ivánbetűitől ne ijedj meg, vagyula honosította. -
vadkörte
addikt
válasz
wertigo1984 #253 üzenetére
-
vadkörte
addikt
válasz
szupermacs #94 üzenetére
Kapható itthon is. Már említették hol.
Ha a Redmi háza nem bejövős, ott az Mi3. -
vadkörte
addikt
válasz
monti0222w #89 üzenetére
Amit most használok, az tréfával együtt volt 72k. (szerencsére nem egyben fizettem ki) Sok. Nagyon sok, ha most vennék, nem adnék érte ennyit. Mindenesetre nem bántam meg. November óta "hű társam", azóta talán ha 2x fagyott le a launcher. (nem a telefon, csak a launcher, de azóta megoldódott)
Ja és echte kínai. -
vadkörte
addikt
válasz
jozso1989 #86 üzenetére
Elhiszem, hogy roppant gyors és reszponzív. Soha nem is vontam kétségbe. Örömmel adnék esélyt a HTC-nek is, viszont a mostani 5"-os HD után valami kissebb és rosszabb felbontásúra nem szívesen váltanék.
Namegy 100+k egy telefonért nem vagyok hajlandó fizetni...(#84) Wajk:
Kicsit sarkosabb ikonokkal, valami hasonló: -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Ha nem tetszik az alap felület ikonjainak nem gyenge hasonlósága az iOS-hez, mégcsak témát sem kell cserélni, elég egy ikonpakkot rátenni...
(#57) szupermacs:
Roppant egyszerű. Nem TE vagy a célközönség. Attól, hogy neked nem jön be, mások még elégedetten fogják használni a Xiaomi-kat is és a MIUI-t is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest