Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
®abstract® #517 üzenetére
Szintén, már 26× rendeltem tőlük, gitárhúrtól kameráig mindent, egyszer küldtek rossz cuccot, de akkor is visszaadták az árát. Nagyon korrekt társaság.
-
Moleman
addikt
Én 14-én rendeltem simát Banggoodról, követéssel, most kaptam meg.
Kivitelezésre fantasztikus, az esztergált vasak, a harisnya, kényelmes is, pedig az M-es bogyót nem szokta bírni a fülem (Sony S-es bogyóval használok egy Soundmagic E30-at a mindennapokban).
Hangzásképre közel van a Sony EX50-hez (amitől én sikítva szabadultam meg), tehát elektronikus zenéhez nagyon jó, hangszereshez nagyon nem (nekem túl sok és pontatlan mély, kevés mélyközép, túl éles magasközép, sistergő magas).
Követéssel együtt alig több mint 16 dollárt fizettem érte, annyit megért. Ja, a hangerőszabályzó nálam nem működik megfelelően, de az nem is volt elvárás (Lenovo K910).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest