- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Őszintén: Amennyit én zenét hallgatok, ez bőven kiszolgál. Nem vagyok audiofil. nem hallom a különbséget, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne, csak én nem hallom, mit kellene, vagy épp mit nem kellene hallanom.
A PayPal vásárlási emailra ellenben érzékeny vagyok, hogy 7,99$-ról, vagy 17,99$-ról szól-e a számla.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jó kis cucc, elé minőségi 9k-ért.
Én tegnap rendeltem tőlük egy bluetooth-os hangszórót, már alig várom, hogy megjöjjön! -
gerii
addikt
BG-on tényleg jó kis ára van most, lehet kellene rendelni.
Jobb mint a Sennheiser CX-300? -
tipuka
addikt
-
-
syler123
veterán
Nah mindegy is megvettem, ennyit szántam rá és nem többet. 2295 volt.
-
icp1970
senior tag
Köszi a tesztet.Nekem tetszetős.
-
-
Massmurderer
őstag
[link] jelenleg ilyen is van.olcso,és nagyon jól szol.
-
-
syler123
veterán
Köszönöm!
Pont erre használnám leginkább, bringázáshoz, esetleg vonaton ha megyek valamerre, nem akarok nagy fejhallgatóval rohangálni. Ezek szerint, akkor nem lehet rosszabb sokkal a hangminősége sem? Használ itt valaki ilyen Youth modellt? Drágát nem akarok venni, tudom a 4,5k sem drága, de az a pár alkalom amire használom arra még talán az is sok, de ha sokkal rosszabb a Youth, akkor veszek simát.
Bangood-on akciós, most akarom megrendelni akkor amelyikre azt mondjátok hogy okés
-
-
M. Brace
csendes tag
Nekem ilyen van egy ideje elképesztően jó a design, az anyaghasználat, és a hangminőség veri az összes eddigi fejhallgatómat. Über alles.
-
Ezért az árért nagyon megéri.
-
vegyszer
addikt
Original Xiaomi Piston 3 Reddot Design Earphone For Smartphone
Most épp akciós 15$-ért...Múlt héten jött meg a Zasszonyé ugyaninnen. A HTC mellé csomagolt beatsaudio fülest nála az ő véleménye szerint felülmúlta. És csak ez számít nekem...
Original XIAOMI Piston 3 Youth Earphone Headphone For Smartphone ő meg 8$. Nekem ez van... Szeretem. -
Itt görgess lentebb, és a képeken látni fogod, összehasonlítás is van
Ahogy én látom ,inkább szabadidős tevékenységhez jobb a Youth.
-
ncc1701
veterán
Tényleg jól szól ez a füles. Vagy 2 hete jött meg, kinntről, természetesen közel sem 9 ezeré.
-
syler123
veterán
Valaki leírná, hogy a XIAOMI Piston 3 Youth miben különbözik a simától? 2300ft Bangood-on és jelenleg nincs fülhallgatóm, szóval veszek egy ilyet, ha ér valamit, ha nagyon nem , akkor a Piston 3 az 4300ft. Nem is értem honnan vették a tesztben ezt a 9k-s árat.
Még annyi hogy csak alkalmi használatra kellene, szóval túl sokat nem akarok érte adni. Amihez használnám, az egy Xiaomi Redmi 1s, gondolom jónak kell lennie hozzá
Szerintetek melyik legyen?
-
Dominó85
addikt
1,5 éves a Piston II-m és semmi baja, pedig kocsikerék alá is került egy taj parasztnak köszönhetően egyszer. Jobbik eset, hogy csak a fülhallgató és nem én.
Amúgy kintről kb 17-22USD-ért lehet megvenni. Ergo itthon megint undorítóan magas az ára. Jó pár hónapja az elsők közt vettem én is Piston 3-at és egyáltalán nem bántam meg. A Piston II pedig hibátlan állapotban pihen a még mindig finom csokoládé illatú párnájában, díszdobozában.
-
@sheratan: Próbáltam a vezetéket máshol elvezetni (fül felett, elől-hátul, mindenhogy), a vége az lett, hogy három hét után kivágtam a fenébe, és vettem egy Sony fülest. Hangzásban rosszabb egy picit, de csak a zenét hallom benne...
Egyébként érdekes, hogy sokan egyáltalán nem találkoznak ezzel a problémával. Most vagy széria és széria között van különbség, vagy hamisított példányt fogtam ki (az Aqua-ból rendeltem egyébként). Utóbbi sem vígasztaló, mert ha így van, akkor megint arról van szó, hogy nem érdemes kockáztatni...
-
kibedy
csendes tag
Piston 2-m van. A cikkben azt írják, hogy nem kezeli rendesen a telefon. Baromi egyszerű a megoldás, milliószámra vannak progik a Gugli Play-ben, amik pont erre vannak. Én egy Jiayu g4-gyel használom, Degauss progival.
Nem vettem észre még, hogy a kábel vitte volna a susogós dzsogingom hangját. Viszont szépen szól. Egyedül a léptetés/hangerő állítással szoktam küzdeni, mert az néha véletlenszerűen történik, és nem úgy, ahogy én szeretném. -
mizoli
addikt
Sajnos igaz, a kábel ruhához ütődése, súrlódása jól hallható, de meg lehet szokni.
Nekem a fémes rész érzetre is fém, a hangja pedig tényleg nagyon jó.A sok közül az egyetlen, ami nem esik ki folyton a fülemből
15.9$ volttDr1v3r
A "szakadós" részeken gumival van erősítve. -
tipuka
addikt
válasz
bulikavagyok #12 üzenetére
Adj egy linket kérlek, mert lehet én is veszek. Ide vagy privátban
-
exedoc
senior tag
Én sem tapasztaltam még ezt a jelenséget, pedig nyüstölöm én is rendesen. Sokszor van átbujtatva póló alatt, és rendszeresen futok vele, vagy épp hasedzés közben is a fülembe van, pedig ott aztán kapja.
-
9 ezerért is különösen ajánlott? Én 4500-ért vettem pár hónapja.
Egyébként teljes megelégedéssel használom, az eddigi legjobb fülesem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Cifu: Sokat használom sportolás közben, de nem tapasztaltam az általad leírt jelenséget. -
Vajon ennek a kábele is összegyűjti a zajt, és eljuttatja a fülbe? A Piston 2-t én ezért rüheltem, és bár mindenki dícsérte, csak miután megvettem, láttam a topicjában, hogy más is panaszkodik erre. Gyakorlatilag sétálás vagy pláne futás közben használhatattlan volt, ahogy a kábel a ruhához, testhez súrlódott, a hang tökéletesen hallható volt a fülben.
Ezek után én azt hiszem többet a közelébe nem megyek Xiaomi fülesnek (pláne, hogy a tesztekben sehol sem említették ezt a jelenséget, itt sem).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szentkuti11 #8 üzenetére
Külföldi oldalakon így írják: metal headphone jack cover, metal cable cover over the Y-divider with the same metal design as the headphone jack cover, The angled in-ear earphones have a metal back with a plastic body.
Szóval van benne műanyag is.
A Youth edition meg teljesen műanyag. -
szentkuti11
addikt
Kocogtatásra nagyon műanyagos hangja van, nem is hűlt le drasztikusan egy-egy hosszabb állás után (fémházas fülhallgatókra ez általában jellemző, az RHA T10i esetén különösen). Ugyanakkor természetesen nem kizárt, hogy fémből van a felső díszborítása, de maga a ház egész biztosan műanyag.
-
Tomi_Ohl
veterán
"a fülhallgatók kívülről szálcsiszolt alumíniumnak tűnnek, ugyanakkor minden valószínűség szerint műanyagból készültek"
Pedig de, alumínium. Van egy Youth edition, az műanyag.Tulajdonképpen az előd javított változata. Nekem mondjuk tökéletesen illeszkedik a Piston2 is a fülembe, azt is szeretem, ha a basszusok kicsit erősebbek, szóval meg vagyok vele elégedve, de aki flat-tebb hangzást akar, vagy akinek az előd kényelmetlen volt, az örülni fog.
-
exedoc
senior tag
Én használom már egy ideje Xiaomi Mi3-hoz. Iszonyatosan szól. Nem tudom leírni, hallani kell. Mindenképpen megéri. Más füles ami eddig volt a közelébe se ért.
Szerk.:
Megjegyzés: Itt nem különülnek olyan jól el a vezérlőgombok mint a Piston 2-nél, ráadásul elég vékonyak a gombok, ezért néha nehézkes lehet a kezelése, mert az ember hajlamos mellényomni, alsó gomb (mondjuk halkítás) helyett, lehet hogy középső gombot nyomok. (szünet) -
batai15
félisten
Én is alig várom hogy legyen rá pénzem
-
Paul119
addikt
Nem tűnik túlságosan minőséginek
-
tDr1v3r
veterán
Elore latom hogy ez is ugyanugy megmurdel par honap utan a csatinal mint a ket Piston II-m.
-
Baggins86
aktív tag
Hétfőn rendeltem meg 6 ezerért, már alig várom, hogy ideérjen...
-
Jó kis cucc volt a 2-es, próbáltam, az nekem nagyon bejött, a 3-assal remélem sikerül "megismerkedni"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ellátogatott hozzánk a Xiaomi Piston 3, ami az utóbbi idők egyik leginkább kedvelt headsetes in-ear fülhallgatójának utóda. Folytatódhat a siker?
- Gitáros topic
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest