- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Hát ez eléggé egy fehér-ezüst Piston szériás füles. De már a jó ég se tudja Xiaomiéknál, hogy most akkor mi van... Ha jól szól, tartsd meg. Főleg, hogy a WayteQ a Xiaomi magyar forgalmazója!
Ez valószínűleg az új szériás Piston. Azért nem írom oda hogy Piston II, mert a MIUI romban mint fentebb láthatod a "Xiaomi Piston Youth"-nak felel meg a romban látottak alapján.
Már tényleg nem értem, hogy a Xiaomi minek keveri a xart, mert egyértelműen sehol sem írják Piston II-nek, holott kinézetre tökre az fehér-ezüst köntösben.
-
Dominó85
addikt
Egyet tisztázzunk: Te első szériás Piston-t vettél, ami hírből sem ismeri a Piston II tudását és teljesítményét. Piston II-ből ezüst NEM létezik. Sőt, a Xiaomishop és hasonló oldalakon felbukkanó színes vackoknak sincsen köze már a Piston II-höz vagy a OneMore design-hoz. Tényleg eredeti, arany színű, fém csipeszes Piston II 2013 enchaned fülest eddig visszaigazoltan, a Pandawillen kívül még nem láttam. Nem szeretem a Pandawill-t, de tőlük garantáltan ez a verzió fog jönni. Az ezüst Piston egy 8USD ár körül mozog, de én még annyit se adnék ki rá. Akcióban a Piston II v1 és enchanced (v2) olyan 17-27USD árszegmensben eredeti (jó esetben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest