- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Nem győzködött senki, csak leírtuk, hogy ki lehet váltani a Jacket, ha ez valakinek probléma. Rohadtul nem izgat senkit, hogy ki mit vesz, nem vagyunk mobil boltosok. De neked már csak ezerszer le kellett írni, hogy az nem jó. Megértette mindenki elsőre is. Akkor másik tabletet kell venni, de akkor meg mit keresel még itt? Senki sem mondta, hogy ez egy tökéletes eszköz, ami mindenkinek megfelel. Vannak hiányosságai (GPS, SIM), ami van akinek számít valakinek nem.
A Jack sincs rajta, de arra van ésszerű kompromisszum (adapter). Ha ez neked nem felel meg, akkor másik eszközt kell venni. Azt is meg lehet érteni, hogy miért hagyják le. Azok a gyártók akik így tesznek gyártanak BT eszközöket is. Mivel ez egy öngeneráló folyamat lett, már sok embernél nem próbléma, mivel amúgy sem használták mert van BT fülesük (TWS általában).
-
Fall-N
veterán
Még mindig te rágódsz ez egészen. Ha nem jó neked ez a tab akkor minek kell ezt leírnod ezerszer? Keress mást, bár nincs akkora választék, mint a telefonoknál. Ajánlották a Realme Pad-et, bár a lényeges részeken gyengébb ennél.
Az átalakítós témát is engedd el, fogalmad sincs a dolgokról. A DAC is nagy falat neked, bele se menjél.
Látszik, hogy egy vaskalapos ember vagy és úgy ragaszkodsz a régi dolgokhoz, mintha az életed múlna ezen. Technikai oldalon mindig van kompromisszum. Ha olcsón lehetne kapni olyan eszközt ami minden igényt lefed, akkor ki venné meg a drágább eszközöket? Senki. Így vagy megveszed majd dupla áron ami kell vagy alkalmazkodsz. Vagy bevállalod a kevesebb memóriát, gyenge SoC-t és ott lesz a Jack.
-
Fall-N
veterán
Semmi köze hozzá. Ez csak a csatoló felületet alakítja át.
De még mindig nem értem, hogy mit vergődtök.
Van benne Jack? Nincs! Lehetőségek:
A: adapter, linkelték is,
B: veszel másik tabot és nem sírod tele a topikot!Igen értjük (és nem különösebben érdekel senkit) nektek ez nem jó. És akkor mi van? Attól olcsóbb lesz holnap a kenyér vagy benzin? Nem. Léphetünk tovább. A mű megsértődést is hagyjuk meg az óvodába. Senki semmit nem akar más helyett eldönteni, csak vették a fórumozók a bátorságot és kikeresték a Google-n, hogy létezik ilyen adapter (már hányszor leírtam
), ha már lusták voltatok. Nyilván nem kötelező venni Gembird márkájút, van drágább és jobb minőségű. Persze senki nem fogja helyettek megvenni, bár úgysem jó az adapter, mert igenis legyen benne alapból!!!
Ezt kitárgyaltuk, léphetünk tovább, vagy nyissatok egy külön topikot. -
MCs88
aktív tag
2 fajta usb-c-jack implementáció van: ha működik síma passzív átalakítóval, akkor a tabletben lévő dac működik, ami pont ugyan az, mintha az a 2 lába egy jack dugaljra lenne ráforrasztva. Szóval igen, a 600Ft-os passzív átalakítóval 100%ban azonosan szar hangja lesz mintha lenne rajta jack.
A másikhoz aktív átalakító kell, ott valóban az átalakítótól is függ a hang.
-
-
Somatom
veterán
Régen én is ezt gondoltam, de aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem nagy dolog. A mostani tabomban sincs és egyáltalán nem hiányzik. A telómban van, de nem használom. Régebben egy Sony WI-C400 -at használtam, most pedig egy Huawei Freelace pro -t. Mindkettő tud 20 óra folyamatos lejátszást. Kényelmes, mert nem lóg dróton, szabadon tudok mozogni. Kocsiban is használom a tabot. Oda egy Baseus ba01 BT/AUX adaptert vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest