Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
VOLTCRAFT(1)
tag
A DEX-mód egy kalap szar még mindig. A kivetített kép nem a televizió képarányában jelenik meg ami valljuk meg egy igazi nyomorúság egy ilyen nagy nevű cégtől. Ha ezt tudom inkább vettem volna drágábban egy samut hiszen nálam ez majd' hogy nem elsődleges szempont. Megreklamáltam ,de semmit nem tudnak kezdeni vele.Azt mondták hogy ez a tablet képaránya miatt van amit nem tud kezelni.Na erre kaptam fel a vizet igazán hiszen ezt a leggagyibb gyártó is megtudta már oldani. Szánalom kategória! Az meg mégszánalmasabb hogy a második frissítésre sem oldották még meg!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest