- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
mint írtam a második okot, kisebb, nem sok hely van a telefonokon belül hagyva, ha olyan minőségű kamerát akarnának előre mint hátra is, akkor annak is 2-3x akkora hely kellene belül (típustól függően)...
jelentősen kevesebb helyet esznek ebből kifolyólag az első kamerák.. mondjuk anno a szenzorok is sokkal több helyet elvettek a belső területből, eléggé jól összementek azok.
de nem pont csak az autófókusz hiánya miatt gyengébb az elülső kamera, általában kisebb szenzort is használnak. ami által kisebb optika kell, ami emiatt kisebb gyújtótávolsággal rendelkezik, de emiatt kevesebb fényt tud begyűjteni (de a kisebb szenzornál nagyobb a gyártási tökéletlenség miatti "szivárgási képzaj").. több dolog miatt gyengébb az előlapi kamera ... mondjuk engem nem zavar, felőlem hiányozhatna is (bőven megfelelne nekem az évi pár alkalomhoz a hátlapi "tükör" mint anno).. de nem vagyunk egyformák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest