- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
technoboi
tag
válasz hjtz4t3wrseg #1899 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
grasshun
lelkes újonc
válasz vadászcsiga #1873 üzenetére
Valóban, lejött, felment... úgy érzékeltem, hogy a kamera bug eltűnt, eddig minden indításkor egyből teljes funkcióval üzemelt. Biztosan hozzányúltak a kamera szoftverhez is, mert a Vlog videó sablonok is változtak (kivettek vagy sorrendiség).
-
novinyul
veterán
Ez mikori frissítés? Nálam 11.0.16. van most, februári security patch-l.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
sharp4
őstag
válasz vadászcsiga #1877 üzenetére
No, előtte volt kikapcsolva, mert délután hiba volt rajta...
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
technoboi
tag
válasz hjtz4t3wrseg #1887 üzenetére
Persze, "Váltás hangszóróra" az app menüjében.
-
Greg-77
aktív tag
válasz hjtz4t3wrseg #1882 üzenetére
Régebben néhány Nokia meg talán nevenincs kínai telefon tudott ilyet. A készülékben belül végigvezettek egy antennát gyárilag és így nem kellett füles hozzá, de nem volt valami komoly vétele ezeknek, többek közt ezért nem is csinálnak már ilyet.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz vadászcsiga #1886 üzenetére
vicces !
Amúgy meg túl sok elemet kell a hátára gumizni ! Nem oké ![ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Tessék
-
technoboi
tag
Tudtommal minden beépített FM rádió chip-es telefon úgy működik hogy a füles az antenna. Amit te szeretnél olyanról még nem hallottam
-
hemaka
nagyúr
Nem megy, mert a fülhallgató az antenna, ez már így van az ősidők óta.
1-2 modell tudja anélkül is, de azok főleg nyomógombos csodák.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Manka76
senior tag
Nem fogsz mivel a füles az antenna anélkül nem megy
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz vadászcsiga #1879 üzenetére
Meglepő módon nem működik füles nélkül.
Egyszerűbben megpróbálom: Rádiót hallgatnék,rajta fülhallgató és internet megléte nélkül.
Remélem így már érthető ! -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1880 üzenetére
Fülhallgató kell hozzá
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz vadászcsiga #1879 üzenetére
És az szól net nélkül is ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz hjtz4t3wrseg #1878 üzenetére
Ott van a mi alkalmazások között. Meglepő módon FM rádió a neve
[ Szerkesztve ]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Létezik olyan rádió app ami működik internet nélkül is ?
Kerestem az áruházban de nem leltem -
sharp4
őstag
válasz vadászcsiga #1875 üzenetére
Azóta sikerült, de vmi hiba biztos volt.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
sharp4
őstag
Amit alig akart letölteni, csatlakozva voltam a Wifi hálózatra, és úgy érzékelte, hogy nincs Wifi. Pedig internetelérés is volt.
-
vadászcsiga
félisten
Jött egy biztonsági frissítés.
11.0.9.0 PFDMIXM[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Olvastam itt olyat, hogy volt olyan akinek a képernyő beégett, és utána is látszódott egy másik képernyőn. Ez mennyire jellemző probléma? Illetve ideiglenes a dolog, vagy ott is marad? Kicsit erős lenne ha ilyen rövid idő alatt beégne, még akkor is ha ez nem éppen a csúcsminőségű anyagokkal megpakolt telefonok táborát erősítő telefon.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
laci laci
addikt
válasz vadászcsiga #1857 üzenetére
A Google megvette a waze-t
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tillu70
tag
válasz vadászcsiga #1854 üzenetére
Gyerekek, Nektek is röcög a Waze? úgy értem, hogy pl. a google maps teljesen simán és pontosan jár, a waze meg mintha 1-2 másodpercenként kapna adatot. Nem tudom az okát...
-
darnyi
tag
válasz vadászcsiga #1854 üzenetére
Alkalmazás beállításokban a Sportrackerten az akkumulátor kímélő nincs bekapcsolva? Nekem a Runtastic akkor csinált ilyeneket.
-
vadászcsiga
félisten
Na de lépjünk tovább.
GPS nincs a helyzet magaslatán, navigálásnál nagyjából rendben volt eddig, egyszer tervezett hosszú kilométereken keresztül össze-vissza, akkor inkább ki is kapcsoltam, de az valszeg a vastag ködpárna miatt volt. Most viszont többször is használom sportoláshoz nyomkovetésre, de nagyon nem tudja tartani a jelet. Végén megnézve egyenes vonalakat húz a térképen. Lehet hogy kalibrálni kellene? Sportstrackert használok.[ Szerkesztve ]
-
Szila|H|
tag
Lehet ennyire user error és valami beállítás nincs meg de aktív kijelző esetén ha messengeren írnak (chatfej és hang van egyedül kikapcsolva) akkor csak rezeg egyet és ennyi, nincs olyan mint iOS en hogy beúszik fentről az értesítés?
Life is better with a frenchie
-
Manka76
senior tag
válasz ggeleven #1837 üzenetére
Annyi csak hogy a MI 10 Pro 5G volt a kiszemelt de úgy döntöttem hogy nem adok ennyi pénzt érte. De mivel már bennem volt a csere hangulat ezért lett ez. Meg az is benne volt hogy a 9T kamerája nem volt stabilizált és ez igen, mert leginkább fotózásra használom. Felhasználás szempontjábol semmi külömbség nincs a kettő között.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Norbi.
őstag
válasz énvagyokaz^^ #1821 üzenetére
Nincsen, de ismerem a fóliát és jó tapasztalataim vannak vele.
Blue meth: Volt nemrég időszak, mikor 200 alatt volt az Xs. Már nem lesz szerintem, hamarabb fog kifutni.[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz DefZone #1830 üzenetére
Az fix, hogy van hova fejlődnie a MIUI-nak. Rengeteg apró bakival találkoztam már az elmúlt 1 hónapban. Tény hogy az iOS sem a régi egy ideje, de hát így is fényévekre van még mindig. Én azt mondom pár hónapig elhasználgátom ezt a telót, fotózgatok vele sokat, aztán ősz tájékán rámegyek egy XS-re, úgyis régi vágyam volt, addig talán már beesik 200 alá. Addig meg tökéletes lesz ez.
-
DefZone
újonc
válasz novinyul #1829 üzenetére
Én is arra voksoltam hogy ez szinte tuti valami miui rendszer aranyosság, csak hogy örüljünk.
Magára a telefonra nem mondanék semmi rosszat mert nem az alkatrészek hibája volt, hogyha maga a gyártó által kiadott szoftver nem hibátlan.Nálam ez sajnos felbukkant a multi task-nál mikor a háttérben futó progikat akartam lelőni egyszerre, az egyik feleselt megnyílt..első belépés okán kérte volna az engedélyeket, erre mikor bármit nyomtam volna, egyik gombnyomásra se reagált.
Az értesítősávos is sokszor működött megfelelően, aztán volt mikor többedszerre is csak villogott a felső sáv mire végül lenyílt
Ezeket mind betudom a miui szoftver-nek. -
DefZone
újonc
válasz novinyul #1795 üzenetére
Lényegre törő
Ennyire azért nem akartam negatív lenni, hogy minden csak nála fordul elő.És valóban, 24 óra próbálgatás alatt eddig, ami leginkább szembetűnő gixer volt, az az érintés érzékelés problémája.
Volt mikor a korábban megnyitott appokat akartam egyszerre bezárni, erre a Mi Cloud lépett elő ami nem akart bezárni, és ott jött az első meglepi, hogy sehol semmi gombnyomásra nem reagált, mire beugrott hogy írtátok ezt a kamera progival, na..kijelző kikapcs majd vissza és lám után már csinálta ahogy akartam.
Hasonló érdekesség volt mikor az értesítési sávban akartam mókolni valamit, erre fent megérintve a sávot több alkalommal csak "pislogott" a sáv érzékelte az érintést azonban több lehúzásra sem történt semmi, talán 5.-7.- próbálkozásra.Nem állandóan csinálja, csupán előforduló jelenség ami bármikor bárkinél szintén megeshet.
A többi aranyosság felfedezése...mármint a telefoné..NEM hibavadászat (!!) idővel alakul. -
Blue meth
senior tag
válasz vlesi69 #1824 üzenetére
Koszi mostanaban sokat fotozgatok, alig varom hogy jobban hasznalhassam a telot.
Egyebkent azt hiszem megvan mikor nem mukodik a dupla kopp. Neha olyat csinal mintha kikapcsolna a kijelzo. Ilyenkor se kep se hang, AOD is eltunik (pedig be van allitva) es nem mukodik a dupla koppos ebresztes. Van olyan hogy a telefon mozgatasaval hirtelen felebred es bekapcsol az AOD, de van amikor csak a bekapcs gombbal tudom eletre kelteni. Na ez mi a tosztol lehet?
-
Manka76
senior tag
Mai nappal csatlakoztam hozzátok, MI9T PRO volt az előd.
-
hacki87
senior tag
Ma elhoztam én is a telekomból egy note 10-est. Kérdésem az lenne, hogy iphoneról az appokat mivel tudnám átrakni? Hogy ne keljen egyesével telepitgetni?
-
sharp4
őstag
válasz vadászcsiga #1813 üzenetére
Hydrogel fóliát tudnátok ajánlani? P30Pro fólia hol kapható Bp-n?
-
Norbi.
őstag
válasz énvagyokaz^^ #1817 üzenetére
Jó az a fólia, felrakathatod, jobb, mint egy üvegfólia, ami a szélén nem érzékel, kitakar a kijelző aljából, tetejéből, stb. Nem olcsó, de legalább jó.
-
Szila|H|
tag
válasz vadászcsiga #1813 üzenetére
Igen igen sejtettem hogy valahogy el kell különíteni, főleg akkor látszik mikor kisebb rekeszértéket állítok.
Egyelőre azt láttam hogy ha hagyom az alap f3.5 körül akkor szép lesz plusz a fókusszal volt még gond. Így már sikerült szebbeket fényképeznem.
Köszi.Life is better with a frenchie
-
énvagyokaz^^
tag
válasz vadászcsiga #1810 üzenetére
Neked is az van rajta?
Arról a média markos üvegszálas cuccról van valami infód esetleg? -
novinyul
veterán
válasz Blue meth #1812 üzenetére
Esti képnél ne csodálkozz! Ahogy írták a kevés fény miatt a blende hosszú ideig van nyitva! A 730G meg erősebb a 835-l és nem sokkal van alatta a 845-l(gpu erősebb a 845-ben) Normál fénynél megy a mentés a telefonnak, de én csak mikor végeztem, na utána nézegetem vissza a képeket. Meizu Pro 5-ben volt eddig a leghosszabb záridő, konkrétan 7 perc! Szóval cigi és kávé simán bement, mire elcsattant a kép.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szila|H| #1811 üzenetére
Minél jobban elkülönül a fotózni kívánt dolog a háttértől, annál jobb lesz a végeredmény. Csodát nem tud tenni, hiszen ez csak egy algoritmus.
Blue meth
Ez még a dslr-nél is így van. Olyan kevés a fény hogy amíg nyitva van a blende, addig meg kell merevedni, de legjobb egy állvány.[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz novinyul #1808 üzenetére
Nekem tegnap este pont ez volt baj, hogy exponaltam, azt hittem kesz a foto es ugye elmozgattam mar a telefont a poziturabol es full elmosodott lett egy csomo kep. Es nem ejszakai modban, normal Fenykep uzemmodban. Ez mondjuk kisse idegesito h exponalas utan is ki kell meg tartani par mp-ig a telot.
A kepfeldolgozas gyorsasagan meg nem hiszem hogy valtoztatna barmilyen frissites. SD730, ennyit szamitana pluszban a 855.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz énvagyokaz^^ #1809 üzenetére
P30pro-ra való üvegfólia pontosan jó rá.
-
énvagyokaz^^
tag
Sziasztok.
Én is ma beneveztem egy mi note 10re, telenornál csomagomba egész jó áron jutottam hozzá.
Majdnem az összes hozzászólást elolvastam, és ahogy én értelmeztem a dolgot, a legjobb opció ez a hydrogel fólia? Más, esetleg üvegfólia nincs ami a lekerekítésnél is jó?
Illetve média marktba ajánlotta az egyik eladó, hogy ott van olyan lehetőség itt (Debrecen), hogy nem üveg, hanem üvegszálas fóliát tudnak rá "csinálni", csak kicsit húzós az ára, konkrétan 9ezer Ft. Ez valami parasztvakítás, vagy tényleg jó lehet? Aztmondta a fickó ez nem rendelős, hanem ott "gyártják" valami géppel a telefonra. Megérne 9ezret?
A gyári tok jó minőség, vagy érdemes azt is venni másikat?
Rendszer hogy áll most? Ahogy olvasgattam, 1-2 embernél azért voltak zavaró dolgok, másoknál meg tökéletes. Romolgatni nem szeretnék, sose csináltam még, nem is nagyon mernék belevágni.
Egyenként nokia 7 plust váltottam vele, én ezzel is teljesen meg voltam elégedve, csak sajna sikerült össze törni, és másik kijelző majd április végén lesz bele.
Érdemes rajta valamit egyből állítgatni? Vagy jó úgy ahogy van? Általános felhasználás, face játék messenger netezes YouTube és hasonlók, nagyon extra dolgokra nem használom. Munkára jó lesz a 7 plus majd.Apropó csütörtökön érkezik, addig várnék minden hasznos tippet/tanácsot/ötletet :)
Köszönöm előre is mindenkinek, ha valamit kihagytam akkor pótolom.
-
novinyul
veterán
-
Maist
senior tag
válasz Szila|H| #1806 üzenetére
Alapból a csúszka jól szokott működni, esetleg próbáld úgy, hogy egyéb más képjavítás (AI témafelismerés) ne legyen bekapcsolva. Párom mindig inkább még kevesli is a szépséget, mikor fényképezem, pedig maxon van a szépítés.
Képek feldolgozása némely módban elég lassú, gondolom egyszer majd javítanak rajta egy frissítéssel.
Nekem legújabb xiaomi.eu fejlesztői van fent, Android 10 alapon, de a képfeldolgozás ezzel sem lett érezhetően gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
Szila|H|
tag
Sziasztok!
Blue meth hasonlóan én is Iphone (7es)ről tértem át Mi note 10 pro-ra, egykét napja. És lenne pár érdekesség és kérdésem.
7esbe ugyan nem volt Portré mód fényképezőbe. Kutyámat próbáltam sokszor lekapni így, de annyira retusál és simít hogy az számomra siralmas. Én vagyok ennyire béna? Nem mondom hogy nem sikerült szépet lőni vele de a döntő többségébe egy db szőrszálat( francia bulldogom van és ott az arcán lévő redőket se lehet látni) nem lehet látni a képeken mert annyira elmossa és így van ez embernél ott pedig az arcvonalak tűnnek el. Azt a "szépség" effektust lehúztam teljesen.Másik észrevétel iszonyat sokáig tart a kép feldolgozás Iphonehoz képest. Pl. éjszakai módba egy fénykép lenyomása után kell neki 10sec míg feldolgozza a képet ez reális?
Még egy lassúság, app-okba ha pl google-el szeretnék bejelentkezni szintén kell neki 10-20sec mire feldobja, addig "elszürkül".
Egyébként brutális 7-es után, az anyaghasználat, fentieket leszámítva brutál gyors. Többi kép módban gyönyörű képeket készít ( az éjszakai fotók is). És nálam simán kibírt egy napot 56%-al úgy hogy próbáltam átköltöztetni a cuccokat iosről, játszottam, nyomkodtam. Nagyon pozitív főleg ennyi pénzért.
Life is better with a frenchie
-
-
Manka76
senior tag
Megtudnátok mondani hogy a mekkora a wifi maximum csatlakozási sebessége?
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz vadászcsiga #1799 üzenetére
Ő Blue meth kollega huga !
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.