- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
válasz DefZone #1830 üzenetére
Az fix, hogy van hova fejlődnie a MIUI-nak. Rengeteg apró bakival találkoztam már az elmúlt 1 hónapban. Tény hogy az iOS sem a régi egy ideje, de hát így is fényévekre van még mindig. Én azt mondom pár hónapig elhasználgátom ezt a telót, fotózgatok vele sokat, aztán ősz tájékán rámegyek egy XS-re, úgyis régi vágyam volt, addig talán már beesik 200 alá. Addig meg tökéletes lesz ez.
-
Shinnokina
tag
válasz DefZone #1738 üzenetére
bármelyik drágább telefon kijelzőjének cseréje elég durva áron van, hacsak nem fizetsz rá speckó, törésre is fizető biztosítást. Tudom, hogy sokan menőznek csontig betört ájfónokkal, de erre van a fólia, illetve a tok, igen, egy flip tok nem olyan menő, de sokkal jobban védi a telefont. Nekem mióta okostelefonom van vagy 10 éve, még soha egynek sem törtem be a képernyőjét pedig ejtettem már le többet is. A Note 10-et is leejtettem már vagy kétszer, semmi baja, mert flip tokom van (jobban mondva wallet tokom)
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
Blue meth
senior tag
válasz DefZone #1745 üzenetére
Mi az az 1 funkcio?
Amugy nem tudom hol nezted de Mi 9T mar csomo helyen van 100-110ert. Amire te gondolsz az a Pro lesz, 140-150.
A Mi Note 10 meg csaloka, latod en is kifogtam egy problemasat, hiaba nagy az akku... Most pl az van hogy tegnap kora delutan toltottem fel 100-ra, azota volt kb 10 ora keszenleti ido (amig aludtam), 4 oras sotnal jarok es 15%on van a telo... Es ugy h pl kamerat nem is hasznaltam szinte egyaltalan. Nem is ertem masoknak hogy jon ki 8-10 ora kijelzoido.
-
novinyul
veterán
válasz DefZone #1741 üzenetére
P30 pro még gms támogatott és az is marad. Minden Amoled kijelző drága, mind a P30 pro mind a Note 10pro kijelzője közelebb van a 80-90eft -hoz. Amúgy meg az alaplap és a kijelző a két legdrágább alkatrésze a telefonnak, a többi szinte aprópénz ezekhez képest.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
hemaka
nagyúr
válasz DefZone #1738 üzenetére
Nem kell leejteni, a sima gyári szilikonnal nekem már perecelt egyet a burkolóra ahogy leültem, semmi baja nem lett. De valószínűleg ez a waterfall kialakítású kijelző biztos drága. A 100e itt vicces lenne annak fényében, hogy a telefon meg kb. 130e környékén megy.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest