-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pirosász #5338 üzenetére
Szerintem valamikor az osz elejen varhato , nagyon pozitiv remenyekkel talan augusztus vege . De en amugy is megvarom a stabil miuieu romot
, Az volt az eddigi osszes sziamiau telefonomon, de az is kicsontozva ,miui email kliens ,az a par google app, anno nekem meg swiftkey volt a romban az is ugrott ..stb ,ami nalam fent van a google keyboard,gmail,illetve a google exhcange apk ..
-
válasz
Pirosász #5329 üzenetére
Udv a klubban !
Letre hozol miui fiokot ,majd aktivalod a sim-et ,elonye : biztonsagi mentese,elveszett keszulek keresese, ha tobb xiaomi eszkozod van akkor a fiokhoz rendelheted oket es telefonnal megfelelo app-al menedzselheted oket , ha jol emlekszek bl nyitashoz se art a sim regisztracio .
Nalam custom rom van miuieu vsz ezt erdemes hasznalni a telefonon ,magisk-elrootolva az osszes google sallang kipucolva .
A miui konnyen megszokhato ,tobb mint 1 eve valtottam wm10 moibilrol de ha gyartoi felulet akkor csak is a miui johet szoba es a xiaomi keszulekeiaz elejen mig mindent beallitasz a telefonon kicsit ido igenyes de utana kezes barany lesz .
-
kigyi_23
addikt
válasz
Pirosász #5329 üzenetére
Igen kicsit más a cucc a MIUI egy jó, de a pure droid után nagyon furcsa felület. Én személy szerint megbarátkoztam vele néhány hét alatt, de elsőre sem botránkoztatott meg a kezelése. Igaz az is tény, hogy nem ezen a telefonon használtam először
Miui 10-el el vagyok, megy, egetrengető hiba nincs benne kisebbek természetesen akadnak még, de ezért beta. Mindennapi használhatóságát nem befolyásolják. Szokásos értesítési hibák előfordulnak. Van akinek nem jelez minden program, vagy addig nem jelez amíg nem nyúlsz a telefonhoz. Ez beta el kell fogadni, de SMS és hívás jelzés nem akad meg az mindig működik csak a netes szinkronizációt spórolja el néha mély alvásra hivatkozva
Aksi használat nekem jobb mint a 9-es ROM-ok esetén volt legalábbis azzal ami most fent van (nem a múlt heti hanem az előző). -
ofgm
tag
válasz
Pirosász #5329 üzenetére
Üdv a köreinkben.
Az érzés kölcsönös, nekem is odavágott az első héten szépen ez a "mulya" miui
Pontosan írtad le, ezt tényleg szokni kell. Én is most értem el arra a szintre, hogy mindenféle vacak rom verziót már gond nélkül rá tudok húzni a vasra. Azonban, szinte teljesen felesleges időpocsékolásnak tartom a próbákat, szinte egyik sem bug mentes, amikor már azt hiszed, találtál egy jó fözött verziót, a valóság rá fog döbbenteni, hogy vissza kell tenni szépen a jelenleg lévő gyári verziót, mert azzal még szó-szó....
A 10-es verzió bétában nagyon gyermeteg, de mint próba és ízelítő annak elmegy, de csupán egy-két napig lehet együtt élni vele.
Nekem az első pillanatokban az volt az érzésem, hogy egy tiszta android is jobban illene ehhez az erős készülékhez, hiszen a kínaiak már egész jól össze tudták legózni a cuccot (bár kamera nem az igazi) de még szoftveresen vannak bőven hiányosságok.
Én azt mondom, ha megelégszel a gyári verzióval, kár kísérletezgetni, ha majd kidobják a stabil 10-et, akkor azt érdemes lesz feltenni, egyelőre elég ígéretesnek tűnik...
....de majd meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged