- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUTCHDB #1096 üzenetére
Amikor eladtad a Mi Mix2-őt azt írtad a hirdetésbe, hogy rendeltél hozzá egy sima fóliát is az üveg helyett. Érdekelne milyet. Nekem van 3 üveg, de az első már kezd levegősödni, amit utálok. A sima fóliával nincs ilyen baj, az nem válik el, csak nem találtam anno sehol. Szóval légyszi áruld el honnan van.
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #1050 üzenetére
Köszi. Közben 2 napig böngésztem a netet, és arra jutottam, hogy rendes fényviszonyok között korrekt képeket készít, viszont gyenge fénynél erősen csökken a minőség a többiekéhez képest, de azok a fotók az első rommal készültek. A tieid viszont esti fotóknak teljesen korrektek. Ilyen kevés fénynél én már nagyon ritkán fotózom, pedig Huawei P9-el elég jókat lehet lőni, úgyhogy megnyugodtam, hogy a Xiaomi szoftveresen megoldotta a gondokat. Nyilván többet is ki lehet hozni, de azt már nem várhatom tőlük, viszont azt már láttam, hogy van egy custom rom, ahol a kamera "paraméterein" javítottak, így ott picivel jobb lehet még a helyzet.
Mondjuk már hiába is aggódnék a képek miatt, mert azóta 148eFt-ért megrendeltem a 6/128-as változatot -
kigyi_23
addikt
Van gyári Miui is abból készül az EU is csak az EU elvileg a china-ból, de van külön Global dev is.
-
én egész egyszerűen csak unom a miui-t, hosszútávon minél inkább az aosp környezetre vágyom.
a hardver nagyon tetszik, de csak akkor fogok váltani erre a telóra, ha nem kényszeríti rám a miuit.viszont most nekem is munkaeszköz, szóval nem engedhetem meg, hogy 2 naponta romot cserélgessek mint pár éve, ezért bíztam benne, hogy vannak vállalkozó kedvűek, akik megteszik ezt most helyettem.
-
kigyi_23
addikt
Nem, nincs sok csak akkor, ha azt akarod, hogy amikor feléd néz a telefon akkor oldjon ki képernyőzár
De amikor felém néz akkor már úgy is elér az ujjam a hátlapig tehát fel van oldva
Amúgy feldobtam rá még az éjjel és nincs vele gondom egyenlőre megy rendesen minden a Face ID-t nem próbáltam ki, mert nekem egyenlőre nem kell semmihez és itt nincs annyi hitelesítési vacak mint az almánál, hogy folyamatosan mindenhez külön engedély kell....
-
-
Sajnoss továbbra sem küldi el az emailt, pedig beállítottam mindent, amit mondtál. Asszem törlöm és keresek másikat.Kár volt megvenni.
Valaki használ naptárprogramot, ami ha beírok egy eseményt, akkor emailt küld azoknak akiket az eseménynél beállítok és bekerül a naptárjukba?
Windows alatt a Chronos Calendart használtam, de sajnos egyre több hibája volt és ahogy néztem itt se nagyon fejleszti a tulaj.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Sajnos csak iPad van nálam éppen.
az ezeken a dolgokon megbukik. De gondolom az azonos képekből a nagyobb méretűek készültek a google camera-val. Azok jobbak, ez egyértelmű.
Más: használ valaki DigiCal+ naptárat? Hiába jelölök be valakit partnerként, hogy értesîtse a bejegyzett időpontról, nem teszi. Valami beállítás gondolom hiányzik, de nem ismerem annyira az androidot, hogy megtaláljam.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Módosítani kell a build.prop fájlt, és hozzá adni a camera api 2-t. Ha nincs root, akkor így. Ezt minden ROM frissítés után, mert az vissza állítja. Egyszerűen a végére hozzá adsz egy sort, hogy:
persist.camera.HAL3.enabled=1
Előtte csinálj mentést az eredeti fájlról, ha baj lenne!
Aztán google és keress egy megfelelő google camera apk-t. -
kigyi_23
addikt
Sajnos nincs lehetőségem jelenleg élőben összevetni más telefonokkal ami nálam van az egy régi Sony Z1 egy Redmi note 3 pro és a Mix2, de megpróbálok majd valamit én is összehozni. Amit a te képeidből látok azok nagyon bíztatóak én meg nem fotózok nagyon mobillal így nehéz valamit is mondani.
Apropó este (8 után) elvileg jön az új EU rom.
-
kigyi_23
addikt
Na megnéztem itthon is így, hogy van kontraszt meg szín is
lol
Nem rosszak a Mix-el készült képek, de ennyiből azért nem vonnék le komoly következtetéseket. Van ahol nagyon csúnya a Huawei által mutatott kép teljes méretben, de mivel a képek felénél az autófókusz máshova élesített ezért sokkal nagyobban tűnik az eltérés mint amekkora a valóságban lehet. Ettől függetlenül ezek alapján a Mix megállta a helyét én eddig sem akartam Mate-t vennio ezek után még annyira sincs hozzá kedvem hiába a dual cam. Szabad téren persze lehet odaverne a miénknek.más:
4G probléma úgy tűnik tényleg helyszíntől is függő. Mivel nekem csak adatkártya ezért nem gond, de megértem, ha valaki emiatt tartózkodik tőle bár, ha akarja könnyen megoldhatja egy olcsó adatkártya belerakásával a problémát (1575-től van már a telenornál 4GB net szóval az sem gáz és nincs gond a nettel a hívás meg működik a másik kártyán mivel a SIM2-ben csak 3G van).
-
kigyi_23
addikt
Ha nincs hozzá eszköz amin megjelenítsd akkor hiába értesz hozzá azt látod amit a gagyi monitor mutat.
Ide a céghez jó ez is csak áru rendelés megy rajt meg kapcsolattartás más cégekkel/ügyfelekkel. Amúgy az aláírásban ami van az egy gagyi optika szóval abból még biztos nem értek hozzá. Na 1 óra és végzek
-
-
-
Black&White
addikt
Köszi, hogy leírtad ezeket, de engem csak ez a Telenoros baki tart vissza.
Mivel kellene a magyar nyelv, így az EU-s ROM a befutó, viszont abban meg ott ez a hiba, hogy teszem azt böngészés közben elérhetetlen a szám.
Érted, most mondjam azt neki, hogy majd decemberre lehet javítják?
Elég kellemetlen lenne, ha egy olyan telót rendelnék neki, amivel az alapfunkciók se mennek.
Amúgy a Mate10, non Pro az alternatíva (de ez jobban tetszik neki, és mivel lánytestvér, ez a faktor elég fontos).
# 781 redbiro:
Néztem azt is, de az már időben nem fér bele.
A héten túl akarunk esni a rendelésen (Kína). -
-
Én ilyet rendeltem. Még akkor, amikor a 64GB-os verzió volt olcsó (140k). 6 dollár volt az EU express díja. Ennyivel lett több a telefon. A Gearbest persze elszúrta, sima postával küldték, így most a posta éppen kezeli. A GB rögtön átvállalta az Áfá-t és visszatéríti a szállítási költséget is, ami az EU express díja. Mobiltelefonra vámot nem kell fizetni, úgyhogy azzal nincs gond.
Szóval megéri tőlük rendelni, mert korrektek, annyit fizetsz, amennyi oda van írva.
Most hogy jövő héten ideér, ismételten felteszem a kérdést, hogy valaki tud-e segíteni egy linkkel, ahol le van írva, hogyan kell eljutni a kínai romtól egy eu-s OTA-n frissülő romig? Köszi annak aki megszán és segít!
Én a gyári mellé egy egyszerű tokot rendeltem, meg ezt a képernyővédőt. Már mindkettő megjött, jövő héten tudok beszámolni róla jó-e. Nekem egyszerű, minél vékonyabb védelem kellett toknak, azért rendeltem ezt. Ez a feltétel teljesült, azt látom.
-
Scooter74
őstag
Igaz nekem még nincs a kezemben a telefon de én ezt rendeltem rá:
Xiaomi MI MIX 2 Tok -
Scooter74
őstag
-
kigyi_23
addikt
Elvileg ami neked fent van nem sokban különbözik a most kiadottól mivel a kínai dev-re épül. Tehát estére megkapod a tidére is a kínai dev eheti frissítését EU-ra átültetve. Én nem foglalkozok vele, de segíteni tudok én már frissítettem minden verzióban. Kínai stabil->dev -> Global stabil -> MiuiEU dev
-
Szerintem olyat nem lehet. Max valamo külső appal. Gyári fájlkezelő rejteni tud fájlt is, mappát is, galéria is, de attól még ugye elő lehet csalni.
Második asztal létrehozás után az védhető kóddal, rejthető is, de hogy azt lehet-e, hogy fájlok csak onnan látszanak, az elsőn nem, azt nem tudom. Meg ugye a PC kapcsolatnál sem biztos, hogy ez zavarba ejtené, mert onnan meg szerintem minden ugyan úgy elérhető.
-
kigyi_23
addikt
-
sd6
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged