- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Ha szerencséd van, akkor a webshop nyitotta a BL-t, és úgy is küldi el neked (így kaptam a xiaomishoptól a 2s-t). Akkor vagy fastboot módban teszed fel, amit akarsz, vagy twrp-t telepítesz, és tehetsz fel eu romot, főzött romot a twrp-ből. Arra figyelni kell, ha nyitva a BL, hogy a miflash-ben ne legyen bepipálva, hogy visszazárja, addig, amíg nem jársz utána, hogy tiédnél nem lesz-e gond belőle, pl. a 2s-nél vannak olyan típusok, ahol tégla lesz, ha visszazárod. Utána már csak szakműhely tudja rendbe tenni) .
Jobban szeretem a twrp-s telepítést, mert ott nincs olyan veszély, hogy a gép újraindul, lefagy, áramszünet van,... A telefonhoz adott usb kábel tökéletes. -
TpS
őstag
Amíg nem írják ki a telefon infó fölé, hogy van készleten és azonnal tudják küldeni, addig nincs készleten, így preorder.
Sajnos erre figyelni kell náluk, mert simán el lehet utalni a pénzt, amit le is vesznek a számláról anélkül, hogy lenne készleten, amit rendeltél. Ezt nem tartom korrektnek a részükről, ugyanis erre vonatkozóan se láttam semmilyen figyelmeztetést. Nekem 2,5 hónapos projekt volt, aminek a végén elfogyott a türelmem, a 700$ meg addig náluk pihent.
Vagy legalábbis korábban így volt, aztán persze lehet, hogy ez már változott a sok morcos vevő miatt.Pl. Xiaomi Mi Max 2/Max2 4GB: [link]
-
TpS
őstag
Ez még csak előrendelés. A mix-et is szállítással, 2 év eu garanciával 700$-ért előrendeltem, aztán amikor már készleten is volt már 800$-ért, akkor mindig csak ígérgették meg elnézést kértek, aztán meguntam és visszamondtam. Azóta tőlük előrendeléssel semmit se rendelek.
-
Milestone2
nagyúr
Nincs más. MiFlash. Fastboot ROM. Clean all.
http://bigota.d.miui.com/7.6.8/helium_global_images_7.6.8_20170608.0000.00_7.0_global_4ecec2e93c.tgz
jaaaa, ugyanazt írtuk. -
Milestone2
nagyúr
http://bigota.d.miui.com/7.6.8/miui_MIMAX652Global_7.6.8_10bc10eeb0_7.0.zip
Publikusból nincs frissebb. -
Milestone2
nagyúr
Lehet. Majd meglátom ha "eccer" custom romot telepítek...
Még ami számomra meglepő. MiFlash-sal China Developert raktam fel. A BL viszont nyitva maradt. Azt hittem be fogja zárni.Még egy amire nem számítottam. Mi Note-n beta teszter vagyok. Azt hittem ez készülék típushoz kötött. De ezek szerint MiAccounthoz. Mert MiFlash telepítés után simán felajánlotta és telepítette MiMaxon is a teszter napi frissítést.
-
Kellerzs
csendes tag
-
FreedomHUN
senior tag
-
-
futo001
senior tag
Pontosan, én is így értelmeztem, valamelyik régi telefonomon pontosan így kellett nyitni, semmi más nem kellett hozzá. Lehet ez csak ahhoz kell, hogy tudjad nyitni, egyfajta plusz engedélyezési lépés. Pár napja agyalok rajta, hogy kipróbálom.
"you can enable 'OEM Unlocking' from developer options to allow bootloader unlock on the device"
Most már tényleg ki kell próbálni
-
-
futo001
senior tag
-
TpS
őstag
-
futo001
senior tag
Jó lenne összegyűjteni, kinek milyen körülmények között sikerült gond nélkül és kinek milyen okozott fejfájást.
Nálam angol Win10 x64, gyári LG kábel, USB 2 csati (ezt feljebb elírtam), MIFlash admin módban, Comodo IS kikapcsolva, 0 probléma. ROM mappa egyből a C meghajtó gyökerében volt. MD5 ellenőrzés nem volt, nem is láttam hogy lehet-e.
kammerer
Király, nagy grat!
(a MIPhone csak elírás gondolom, a MIFlash-re gondoltál?)Amúgy van sima MIFlash meg MIflash Beta?
-
Nightfall75
tag
Mennyi idő alatt töltötte fel 0-ról 70-80%-ra? Mert ez az amit nagyon hangsúlyoznak, mikor a a QC 2.0 és 3.0-ról van szó.
Ezt kell összehasonlítani a gyári töltő teljesítményével és ha BlitzWolf-ot használva jelentősen gyorsabban éri el a 70-80%-os töltöttséget mint a gyárival, akkor megvan a QC3.0.
-
futo001
senior tag
Működik, nem is kell változtatnom semmit a leírásban.
A telefon rezzen egyet és a PC jelzi, hogy egy USB eszköz csatlakoztatva lett. Innen tudod, hogy elindult EDL-ben.Másodszorra sikerült, először a Windows kiírta, hogy nem ismeri fel az eszközt. Telefont bekapcsoltam, majd kikapcsoltam, újra próbáltam és jó lett.
-
Nightfall75
tag
A fekete színű tempered glass előlapról majd dobj fel légy szíves pár képet ha felkerül az Mi Max-ra. Kíváncsi lennék hogyan mutat rajta, főleg a lekerekítés minősége érdekelne a széleken.
Nem értem, hogy miért csak fehér előlappal gyártja ezt a hatalmas péklapátot a Xiaomi. Nekem ez a fehér előlap eléggé dealbreaker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest