- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
joysefke #109 üzenetére
Kis táska: faterom idejében ezt úgy hívták, hogy "autós táska" vagy "szütyő". Ebben volt minden kacat, embere válogatta, ki mivel rakta tele. Volt olyan ismerősöm, akinek állandó jelleggel colstok és tolómérő is volt benne meg egy pár csavarhúzó.
Szóval minden belefér, ami kellhet a hétköznapok során és jó ha nálad van (sz@rópapírtól kezdve a rágógumin át a taktikai elemlámpáig), és akkor már ha ekkora egy batár a telefon, és még megspékelem egy olyan nagy ormótlan tokkal, mint a Love Mei - igen, meg fogom - akkor már mehet bele a táskába. Amiből meg ezerféle létezik, abban a tól-ig méretben, amit a "hülye amcsik" csak EDC-nek hívnak (ennek a rétegnek a hardcore verziója a prepper, de ők egy külön állatfajta, ne soroljuk szigorúan ide őket, és valószínűleg nem is a Mi Max 3-ra izgulnak fel, hanem a Glock 20-ra). Amúgy a csillivilli fényes műbőr tasiktól (nájki, ádidász, púma) nekem is hideg futkos a hátamon, de egy normális stílusos vászontáska (rockereknek akár szimatszatyor
) azért bőven jól néz ki.
Az meg hogy ki mit hagy el, hát legyen az ő baja.
Aki nem tud figyelni a dolgaira, az majd megtanulja a saját kárán az első egy-két koppanás után (életemben nem hagytam el semmit, még a notóriusan elhagyós esernyőt sem, igaz olyant ritkán hordok magammal). Sokan eddig is hordtak maguknál táskát, csak hátit. Az meg hát mint mondtam, harminc alatt még okés, utána csakis munkába vagy túrázni.
Ha meg valóban úgy megy el valaki otthonról, hogy takony részegre be fog karmolni az vágja zsebre legolcsóbb butatelefont ami a családban van (nem minthogyha tudna olyan állapotban értelmesen kommunikálni is valakivel szerintem), és kösse a lakáskulcsát egy ejtőernyő zsinórral a nyakába, hogy tuti ne hagyja el térd-könyök helyzetben való közlekedés során.
Amúgy meg csak nekem tűnt fel, hogy a három egyébként közel azonos hátlapi kamera kiosztás ellenére ennek a leggyengébbek az éjszakai fotói?
A Redmi Note 5 és Redmi Note 6 Pro a Márkus vendéglő és Széll Kálmán téri esti fotókon nagyon jó képeket csinált. Bárcsak ott lőtték volna ennek is az esti fotóit, könnyebb lett volna összehasonlítani.
-
tomboy0013
veterán
válasz
joysefke #113 üzenetére
jah értem, ha már a társadalom véleménye "hangsúlyozom szerinted" ez az oldaltáskáról akkor rendben van a dolog. Nyugodtan lehet bántani vele embereket. Akkor már miért nem homár tasi? Ez is kifejező volt a társadalom részéről gondolom én. Látod barátom a gondok itt kezdődnek. És gondolom még ezután is mereven ragaszkodsz az álláspontodhoz. Én itt lezártam a témát, csak ide illő tartalmat szeretnék olvasni nem ítélkező jelzőket és ennyit kértem. Ha ez ilyen bonyolult számodra akkor off-olj tovább én rádhagyom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest