- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
joysefke #109 üzenetére
Kis táska: faterom idejében ezt úgy hívták, hogy "autós táska" vagy "szütyő". Ebben volt minden kacat, embere válogatta, ki mivel rakta tele. Volt olyan ismerősöm, akinek állandó jelleggel colstok és tolómérő is volt benne meg egy pár csavarhúzó.
Szóval minden belefér, ami kellhet a hétköznapok során és jó ha nálad van (sz@rópapírtól kezdve a rágógumin át a taktikai elemlámpáig), és akkor már ha ekkora egy batár a telefon, és még megspékelem egy olyan nagy ormótlan tokkal, mint a Love Mei - igen, meg fogom - akkor már mehet bele a táskába. Amiből meg ezerféle létezik, abban a tól-ig méretben, amit a "hülye amcsik" csak EDC-nek hívnak (ennek a rétegnek a hardcore verziója a prepper, de ők egy külön állatfajta, ne soroljuk szigorúan ide őket, és valószínűleg nem is a Mi Max 3-ra izgulnak fel, hanem a Glock 20-ra). Amúgy a csillivilli fényes műbőr tasiktól (nájki, ádidász, púma) nekem is hideg futkos a hátamon, de egy normális stílusos vászontáska (rockereknek akár szimatszatyor
) azért bőven jól néz ki.
Az meg hogy ki mit hagy el, hát legyen az ő baja.
Aki nem tud figyelni a dolgaira, az majd megtanulja a saját kárán az első egy-két koppanás után (életemben nem hagytam el semmit, még a notóriusan elhagyós esernyőt sem, igaz olyant ritkán hordok magammal). Sokan eddig is hordtak maguknál táskát, csak hátit. Az meg hát mint mondtam, harminc alatt még okés, utána csakis munkába vagy túrázni.
Ha meg valóban úgy megy el valaki otthonról, hogy takony részegre be fog karmolni az vágja zsebre legolcsóbb butatelefont ami a családban van (nem minthogyha tudna olyan állapotban értelmesen kommunikálni is valakivel szerintem), és kösse a lakáskulcsát egy ejtőernyő zsinórral a nyakába, hogy tuti ne hagyja el térd-könyök helyzetben való közlekedés során.
Amúgy meg csak nekem tűnt fel, hogy a három egyébként közel azonos hátlapi kamera kiosztás ellenére ennek a leggyengébbek az éjszakai fotói?
A Redmi Note 5 és Redmi Note 6 Pro a Márkus vendéglő és Széll Kálmán téri esti fotókon nagyon jó képeket csinált. Bárcsak ott lőtték volna ennek is az esti fotóit, könnyebb lett volna összehasonlítani.
-
tomboy0013
veterán
válasz
joysefke #113 üzenetére
jah értem, ha már a társadalom véleménye "hangsúlyozom szerinted" ez az oldaltáskáról akkor rendben van a dolog. Nyugodtan lehet bántani vele embereket. Akkor már miért nem homár tasi? Ez is kifejező volt a társadalom részéről gondolom én. Látod barátom a gondok itt kezdődnek. És gondolom még ezután is mereven ragaszkodsz az álláspontodhoz. Én itt lezártam a témát, csak ide illő tartalmat szeretnék olvasni nem ítélkező jelzőket és ennyit kértem. Ha ez ilyen bonyolult számodra akkor off-olj tovább én rádhagyom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest