- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Na végre nekem is lett ma egy ilyen telóm.
Azt kell mondjam hogy a tepsi méretéhez képest meglehetősen légiesen könnyed telefon ez.... egészen addig amíg bele nem került a rikító citromsárga Love Mei tokba!G.ci, hát ez bizony karcolja alulról a fél kilót!
Egészen pontosan 485 gramm. De mindegy mert kb. fél óra után nem értettem hogy eddig hogy lehetett 5,5 incsen élni (Redmi Note 3 Pro B20-mentes, és tegnap még az volt a király telefon számomra, mert az elmúlt majdnem három évben remekül tartotta magát)...
Eddig rühelltem írogatni telón de ezen halál könnyed mivel a jó 1-1 centis tok kávákon támaszkodik a tenyérben és két hüvelyk ujjal gyorsan lehet rajta írni.
Szóval király cucc és a tok is. Csak kell majd hozzá egy homártasi.
-
cuccos19
tag
Jól néz ki ez az iFace tok is, de ennek is van előlapja, üvege (én nem látom rajta)? Azért akarom a kimondottan ezekhez túlméretes telefonokhoz a Love Mei-t, mert az körbefogva védi a készüléket (és bár nem vagyok hardcore bushcrafter, de a könnyű erdei túrák nincsenek ellenemre, és ott egyszer esik, ami esik). A kinézete emberibb ennek az iFace-nek, de mióta ezt a hülye hajlított előlapi üveget bevezették a divatba, azóta nem hogy én nem, de avatott kezek sem tudták úgy felrakni, hogy egy sima "armor case-t" úgy fel lehetett volna rakni anyum Redmi Note 5-ösére, hogy ne legyen ferde, és ne akarja a tok elemelni az üveget a szélénél fogva. A Love Mei egyszerű matek, minden oda passzol ahova kell és a kétbalkezesek is össze tudják rakni rendesen.
Ha körbe védi és van Redmi Note 5-re, akkor azonnal rendelek egyet anyunak.
-
cuccos19
tag
válasz
joysefke #109 üzenetére
Kis táska: faterom idejében ezt úgy hívták, hogy "autós táska" vagy "szütyő". Ebben volt minden kacat, embere válogatta, ki mivel rakta tele. Volt olyan ismerősöm, akinek állandó jelleggel colstok és tolómérő is volt benne meg egy pár csavarhúzó.
Szóval minden belefér, ami kellhet a hétköznapok során és jó ha nálad van (sz@rópapírtól kezdve a rágógumin át a taktikai elemlámpáig), és akkor már ha ekkora egy batár a telefon, és még megspékelem egy olyan nagy ormótlan tokkal, mint a Love Mei - igen, meg fogom - akkor már mehet bele a táskába. Amiből meg ezerféle létezik, abban a tól-ig méretben, amit a "hülye amcsik" csak EDC-nek hívnak (ennek a rétegnek a hardcore verziója a prepper, de ők egy külön állatfajta, ne soroljuk szigorúan ide őket, és valószínűleg nem is a Mi Max 3-ra izgulnak fel, hanem a Glock 20-ra). Amúgy a csillivilli fényes műbőr tasiktól (nájki, ádidász, púma) nekem is hideg futkos a hátamon, de egy normális stílusos vászontáska (rockereknek akár szimatszatyor
) azért bőven jól néz ki.
Az meg hogy ki mit hagy el, hát legyen az ő baja.
Aki nem tud figyelni a dolgaira, az majd megtanulja a saját kárán az első egy-két koppanás után (életemben nem hagytam el semmit, még a notóriusan elhagyós esernyőt sem, igaz olyant ritkán hordok magammal). Sokan eddig is hordtak maguknál táskát, csak hátit. Az meg hát mint mondtam, harminc alatt még okés, utána csakis munkába vagy túrázni.
Ha meg valóban úgy megy el valaki otthonról, hogy takony részegre be fog karmolni az vágja zsebre legolcsóbb butatelefont ami a családban van (nem minthogyha tudna olyan állapotban értelmesen kommunikálni is valakivel szerintem), és kösse a lakáskulcsát egy ejtőernyő zsinórral a nyakába, hogy tuti ne hagyja el térd-könyök helyzetben való közlekedés során.
Amúgy meg csak nekem tűnt fel, hogy a három egyébként közel azonos hátlapi kamera kiosztás ellenére ennek a leggyengébbek az éjszakai fotói?
A Redmi Note 5 és Redmi Note 6 Pro a Márkus vendéglő és Széll Kálmán téri esti fotókon nagyon jó képeket csinált. Bárcsak ott lőtték volna ennek is az esti fotóit, könnyebb lett volna összehasonlítani.
-
cuccos19
tag
LOL, hát van ilyen is, meg olyan is.
Itt például a csávó ratyi(nak tűnik), a táska viszont qrva jó!
A Nut Sac egy amcsi gyártó, és bár kissé (nagyon) drágák a cuccaik, nekem bejönnek. Mondjuk a kissé militáris stílus nem áll tőlem távol, úgy finoman, ésszel.
Egyébként nálam sokszor van táska, de a Decathlonos ezer forintos tíz literes hátitáska már kissé gyerekes így a negyvenet súrolva.
-
cuccos19
tag
Manapság már a férfiak körében is teljesen okés ha állandó jelleggel táskát hordanak ("man bag"). Ilyen cucc már inkább abba való, és az egyéb kacatoktól is megkíméled a zsebeid. Legalábbis szerintem. Persze telefonálni valamivel körülményesebb vele mint egy régebbi fajta kisebb okostelefonnal, de valamit valamiért. Olyan könnyű aktivitás mérő kellene amivel nem csak elutasítani hanem felvenni is fel lehet a telefont, így egy headsetel kombinálva még full kényelmes is lenne szerintem. Így vagy úgy de szeretném kipróbálni és erre váltani a Redmi Notebook 3 Pro-t.
-
cuccos19
tag
válasz
*Mukeey* #101 üzenetére
Köszönet a tesztért!
Bár valahogy sejtettem, hogy nagyon hamar be fog futni az EU Stock-os megjelenése után.
Én már megrendeltem hozzá a citromsárga Love Mei tokot az AliExpress-ről. Ha azt kézben tudom tartani, akkor megy bele a telefon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest