- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
cuccos19 #308 üzenetére
Övre fűzhető oldaltáska a megoldás nálam.
Munka közben egyéb cuccok is elférnek benne, teló is biztonságban.
Egyébként itt a Mi Max 3 fő topikja, minden infóval. -
cuccos19
tag
Na végre nekem is lett ma egy ilyen telóm.
Azt kell mondjam hogy a tepsi méretéhez képest meglehetősen légiesen könnyed telefon ez.... egészen addig amíg bele nem került a rikító citromsárga Love Mei tokba!G.ci, hát ez bizony karcolja alulról a fél kilót!
Egészen pontosan 485 gramm. De mindegy mert kb. fél óra után nem értettem hogy eddig hogy lehetett 5,5 incsen élni (Redmi Note 3 Pro B20-mentes, és tegnap még az volt a király telefon számomra, mert az elmúlt majdnem három évben remekül tartotta magát)...
Eddig rühelltem írogatni telón de ezen halál könnyed mivel a jó 1-1 centis tok kávákon támaszkodik a tenyérben és két hüvelyk ujjal gyorsan lehet rajta írni.
Szóval király cucc és a tok is. Csak kell majd hozzá egy homártasi.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #298 üzenetére
Mi lett helyette??
-
Balage700
tag
Sziasztok, nagy szószban vagyok. Mivel nem találtam Mi Max 2 topikot, gondoltam ide írok.
Szóval sikerült tégláznom a Mi Max 2-met, mivel kínai rom volt rajta, gondoltam rárakom a global romot, hogy tudjon magyaru is.
Szóval:
- Hivatalos úton kinyitottam a bootloadert
- miflash tools-al betöltöttem a Global romot, amit .TZG fájlból csomagoltam ki
- elkezdte a műveletet a mi flash tools, majd egyszerűen leállt a program és ki is lépett.
- próbáltam utána leírás alapján feltelepíteni a TWRP-t, de nem megy neki.Szóval most ott állok, hogy bejön pár másodpercig a Mi logó utána leáll a telefon. Fastboot és Bootloader az működik rendesen.
Valaki tudna segíteni, mert egy közel tökéletes állapotú teló és nagyon a szívemhez nőtt.
Szeretném megmenteni.
Ja ez elég furi így, mert egy Redmi 6-ot megcsináltam ugyanígy.
-
törölt tag
Rákerestem, látom. Igen, az automatizálás is jó megoldás.
Én nem szoktam állítani a csengés hangerejét. Max. némítást használok. A média hangerőt viszont annál inkább, naponta többször is. Viszont azt mindig az adott felületen használtam, ahol a droid (és a felületek) már elég régóta átváltanak. Szóval fel sem tűnt.
-
törölt tag
Eddig nem is figyeltem, de igazad van...droid 9 -es dev -en is ilyen. Korábban nem emlékszem hogy volt, mert nem szoktam használni.
Elméletben a hangerő funkciónak droidnál alapban a csengőhangok kellene állítania. Egyes felületeken kiegészítő gombot tesznek rá, amivel ráteheted a médiát.
Szóval nem egyedi eset, de nem látok rá beállítást. Jelenlegi állapotában a gombnyomásra megjelenő hangerő csík alatt tudod némítani vagy visszakapcsolni a hangokat. Vagy alatta a beállítás ikonnal kihozza mind a 3 hangszabályozást.
Szerk.:
Egyébként legközelebb érdemesebb a telefon másik, aktívabb témáját használnod, amit ITT találsz. -
dbilas
tag
Sziasztok!
Android verziója: 9 PKQ1.181007.001
Miui verziója: MIUI Global 10.2 Stabil 10.2.1.0 (PEDMIXM)
Ezen megoldható, hogy a hangerő gombbal a csengetési hangerőt változtassam, ne a média hangerejét?
Eddig működött... hiába kapcsolom be és ki a miui optimalizációt sajnos semmi változás.
Előre is köszönöm!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ismétlem magam:
Bakker... -
törölt tag
válasz
További sok sikert neked. Remélem találkozunk még.
-
Milestone2
nagyúr
Eladtam ezt a mostohagyereket.
Feladtam FOXPOST-on.
Remélem meg is kapja a vevő...és ő elégedett lesz vele...
Az új hozzászólás értesítőt még nem kapcsolom ki...
...be-benézek a fórumra néha.
Csóközön! -
csongi
veterán
Erre gondoltam.
Frissulnek is?
Mostanaban egy par keszupeket mostohabban kezelnek, Globalbstabil rendszeren. -
csongi
veterán
Nagyon gndolkozok egy lyen keszuleken.
Meretes az biztosDe kisebb mint egy xperia Z ultra volt anno.
Kocsiba ulok sokat. Eleg sok pdf doksit is nezek, illetve sok a tartalom fogyasztas.
Filmeket nem nezek, nem jatszom.
A 6colos 5plussalegbaratkoztam, es kisebbet nem szeretnek.Az a meret mar megszokott.
Hogy all most a Miui erre a keszulekre? -
-
OberMotz
aktív tag
Csak a miheztartás végett: nekem a Mix2 display cseréje 50k-ba fájt, eredeti alkatrésszel, a xiaomiszerviz.hu-n.A sajátkezű megoldást nem javasolnám, hacsak nem vagy valami rettenetesen tehetséges, finomkezű ezermester, mivel sokkal több kárt tudsz okozni a művelet során a telefonodban mint képzeled
-
sanyci
senior tag
válasz
Milestone2 #286 üzenetére
Fekete, Global, 4/64...
az a bajom, hogy 32e-ért még csak nem is eredeti gyári kijelzőt raknának bele...
-
törölt tag
A gyártói, hivatalos szerviz által adott árajánlatot kb. levonhatod a használt értékéből. Még az sem biztos, hogy elég, mivel a mérete miatt rétegtermék. Alacsony rá a kereslet.
Általában tovább szokták értékesíteni. Ritkábban saját részre csinálják/csináltatják meg.
Szerintem ...
Normálisabb bolt ennél többet levon. Használt garancia és a haszon miatt.
-
sanyci
senior tag
válasz
Milestone2 #283 üzenetére
Háát igen. De 32e-ért javíttatni sincs kedvem. Inkább eladnám annyiért...
-
Milestone2
nagyúr
NO, erre ne várj értelmes választ...
...a piac hozza a törvényeket...Épp keresek egy repedt kijelzős A1-et.
Van 26-ért és 19-ért is...
...mindkét eladó reálisnak tartja...
...én mindkettőt soknak...Másképp fogalmazva: nem lesz szíved annyiért eladni,
amennyit törött kijelzővel ajánlanak majd érte.Szerintem
-
sanyci
senior tag
válasz
Milestone2 #281 üzenetére
...és vajon mennyiért lehetne eladni így? Már ha egyáltalán valaki vesz ilyesmit...
-
sanyci
senior tag
Üdv!
Tud valaki kijelzőcserére megbízható szervízt ajánlani...Szinte hihetetlen, de lefújta a szél az asztalról a betonra és a tok és a kijelzővédő üveg közötti 2mm-es részen ütődött meg...
-
Milestone2
nagyúr
Itt a HAVOC telepítés leírása, ha majd valakit érdekel, mert már nyitott a Bootloadere...
-
Milestone2
nagyúr
Ma már HAVOC OS-t és Pixel Dust OS-t is sikerült ( trebled ) a telefonra varázsolni. Sok időm nem volt, alapfunkciók mindkettőn működtek (gps, wifi, mobiladat, alap bt funkciók, rendszer)
-
helixP
nagyúr
válasz
Milestone2 #276 üzenetére
Becs szó nem ismertem
Nem is olvastam akkor, pedig ez nekem szülinapi cikk lett volna, ahogy nézem.Köszi
-
Milestone2
nagyúr
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Mi Max 2-ről váltanék... Valaki cserélt így?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #268 üzenetére
Köszi, ezt egyre több felületen csinálják...
BL nyitás után nem szenvednék ennyit az ilyen dolgokkal. Egyelőre dedósnak érzem magam jogosultságok nélkül. Jó lenne lejárna már a nyitás korlátozás ideje.
Rovatot:
Igen. Ezt nem is nagyon használom, de talán teszt alatt érdemesebb lenne fórumozni. -
zeon.hu
nagyúr
Van teszt is már?
Jól lemaradtam róla, kicsit sok a meló...
Egyelőre maradok a másik topiknál, nagyobb az élet ott -
törölt tag
válasz
Milestone2 #265 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #262 üzenetére
Azt próbálta én is először, mert általában updater fájlokat úgy lehet feltolni. Csak már sok felületen kiszedték, hogy ne buherálják a felhasználók. Ezért gondoltam, hogy a flasher már alkalmas erre. Tehát kiküszöbölték a problémát azzal, hogy más módon megoldják.
Úgy értettem a fenti kérdést, hogy dev -ből nincs TGZ? Mert akkor egy korábbi dev verzióra lehet fel fogja ajánlani. Vagy ez esélytelen?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #260 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #257 üzenetére
Xiaomi -nál nem jó a flasher a zip -pelt ROM -hoz?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#86973952 #256 üzenetére
Most épp mit csinálsz???
ZIP ROM-ot (ami recoveryhez való) próbálsz MI FLASH-sel feltenni?
Vagy szereztél valahonnan FASTBOOT TGZ ROM-ot?A mellékelt ZIP ROM ot töltsd le a telefonodra.
Menj az Updater/Frissítés alkalmazásba
Ott jobb felső 3 kis pötty nyit egy új menüt
Ott "Frissítőcsomag kiválasztása"
Mint egy file kezelőben megmutatod neki hová töltötted le a ZIP ROM-ot
Engedélyezed, leokézod és ha szerencséd van engedi telepíteni
Ha kész a telepítés kötelező egy gyári adatok visszaállítása ha STABIL ROM-ról váltottál FEJLESZTŐI ROM-ra -
törölt tag
válasz
Milestone2 #255 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #253 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #252 üzenetére
Én China Developert használok már elég rég óta, teljesen jó.
De a Global ROM-ot meg a Chiuna ROM-ot teljesen más csapat csinálja... -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Milestone2 #251 üzenetére
Mik a tapasztalataid az új rendszerrel? A régihez képest mivel nyújt többet/miben lett rosszabb?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #249 üzenetére
Akinek gyári fejlesztői (beta) Globál van fenn, az már van is aki megkapta.
Ha nem kapta meg OTA, akkor is telepítheti, hiszen kint van a hivatalos letöltőoldalon.
Akinek gyári stabil Globál, annak még ki tudja mwddig várnia kell. -
törölt tag
válasz
Trk.Adam87 #249 üzenetére
Nem túl sanszos 1-2 napon belül az OTA, mivel ez még csak dev ROM.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Milestone2 #248 üzenetére
Köszi, szerinted a rendszerfrissítés menüből is telepíthető lesz 1-2 napon belül? Ha igen megvárom azt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #244 üzenetére
Ma... :-)
-
Milestone2
nagyúr
PITE (Android 9) lett a heti GLOBAL DEVELOPER ROM
http://bigota.d.miui.com/9.1.10/miui_MIMAX3Global_9.1.10_107936a066_9.0.zip -
törölt tag
válasz
Trk.Adam87 #244 üzenetére
Elvileg Q1 béta, de majd meglátjuk. Pontosabbat én nem találtam.
vargesz86:
Eléggé réteg telefon, nem tudom mennyire lesz belőle. Fekete nem jön be?Én vettem egy Nillkin átlátszó szilikon tokot is, amin jobban átlátszik a hátlap, de nekem nagyon piszkálta az edzett üveg peremét...így ment a fiókba. A hátlap eleve nagyon csúszós, tok nélkül szerintem nem valami jó.
Szerk.:
IMAK üvegem van, ami teljesen fed az elején. -
Trk.Adam87
aktív tag
Tudni már mikor érkezik hivatalosan az Android 9 a készülék global verziójához?
-
törölt tag
válasz
vargesz86 #236 üzenetére
xiaomishop.hu -n most elfogyott, de náluk is rá lehet kérdezni. 4/64. Nem hivatalos partner.
-
vargesz86
újonc
válasz
Milestone2 #237 üzenetére
És ez mindennapi itthoni használatban milyen hátrányokkal járna? Gondolom random kínai karakterek, reklám ilyesmi? Mintha b20 lenne, de abban nem vagyok biztos.
-
vargesz86
újonc
A kék Mi max 3-ra fáj a fogam, de nem szeretnék telepítésekkel bajlódni. Szerintetek lesz itthon global kék? Avagy milyen hátrányai lennének a 6/128 GB-s kínai változatnak itthon, ha nem akarok rá feltenni semmit?
-
Csatsa
tag
Mondjuk elég megtévesztő így, most jobban megnéztem és 10 videóból 1 ha odaírja hogy ez csak feltételezés.
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Láttam egy videót a Mi Max4-ről a YouTube-on, tetszetős lesz. Ezen gondolkodtam de szerintem megvárom a következő variánst és akkor váltok. -
helixP
nagyúr
válasz
Milestone2 #228 üzenetére
Gondolom Redmi az alsó kategória, Poco a közép, MI a tető.
-
Milestone2
nagyúr
No tessék...
Külön márkává teszi a Xiaomi a Redmi-t.
(Mint a Huawei a Honor-t)
Január 10-én lesz az első bemutatóEzentúl 3 féle készüléket gyártanak majd.
Xiaomi-t
Pocophone-t és
Redmi-t -
sellerBP
tag
Tud valaki megfelelő forrást, ahol beszerezhető ("China Exclusive") 6/128GB-os verzió? Gearbesten drága volt. Aliról rendeltem ünnepek előtt, de a kínai ma közölte nem tudja küldeni,elfogyott a készlet feketét rendeltem kék hátlappal. Arany lett volna mondtam neki köszi de azt nem. Azt se sikerült kideríteni,hogy van-e benne B20. Màsik, hogy ebből nincs global verzió szerintem ők húzzàk rá globalos sw-t, hogy legyen google playstore-od.
-
Milestone2
nagyúr
AOSP TREBLE for MI MAX 3
No elérkezett a ROM-olás ideje. (Remélhetőleg)
Alapkövetelmény:
NYITOTT BOOTLOADERKellékek:
-MULTI EU ROM (mivel treble, ezért csak system img-t kapunk, kell egy alapbázis, amire építkezhet)
-SYSTEM IMG ez még be van csomagolva, 7zippel ki kell bontani!!!
olyat választottam, ami ROOT-ot és GAPPS csomagot is tartalmaz, hogy azokkal ne kelljen külön szenvedni.
-TWRP (minden TREBLE kompatibilis jó hozzá)
-JAVÍTÓCSOMAGTelepítés:
1. Még működő MIUI rendszer alatt ments el minden fontosat a számítógépedre (fényképek, videók, zenék, üzenetek, stb)
2. A telefont fastboot módban indítsd újra, kösd össze USB-n a PC-vel
3. Számítógépről az ismert, ' fastboot boot ' vagy ' fastboot flash' parancsokkal bootold vagy telepítsd a custom recovery-t
4. Első TWRP indulásnál szembesülünk a titkosított data partíció problémával ---> CANCEL
5. Törölnünk kell mindent a telefonról. TWRP Wipe / Törlés menüjében FORMAT DATA, yes beírása, lekoézó gomb
6. TWRP újraindítása vagy újrabootloása
7. Az újraindult recoveryben a számítógépünk már látni fogja a telefon belső tárhelyét, így rámásolhatjuk a xiaomi.eu ROM-ot
8. Telepítsük a xiaomi.eu ROM-ot. Mint írtam ez ezért kell, hogy legyen alapbázisa a később feltelepítendő system képfájlnak.
9. Ha beindult a xiaomi.eu ROM ki lehet kapcsolni a telefont (nekem csak a MIUI fiókellenőrzés után engedte kikapcsolni), majd újraindítani recovery-ben
10. Mindenféle WIPE NÉLKÜL, Install menü, jobb alsó gomb, INSTALL IMAGE gomb, ekkor átvált képfájltelepítőre
11. Itt a system-arm64-aonly-gapps-su.img betallózása, majd NAGYON FONTOS!!! A system mellé pipa rakása !!!! S csak ezután telepítés!!!
12. Sikeres system felégetés után jöhet a BT és Fényerősség javítócsomag majd utána egy FACTORY RESET
13. Újraindítás és várakozás a szűz AOSP indulásáraIsmert hibák: (minden más működőnek tűnik):
VoLTE (GSI ROM-oknál jelezték, a fejlesztő nem tudta tesztelni)
A gyári kamera nem forgatja automaikusan a fénmyképeket (használj más kamerát)
Equalizer (MusicFX) -
helixP
nagyúr
válasz
Milestone2 #224 üzenetére
Köszi az infót, nagy respect!
Bizony, mindennek az alapja egy stabil reco, utána már mindenkinek könnyebb.
Figyelem a témát, írj, ha van valami! -
Milestone2
nagyúr
No, van egy kis előrehaladás!
Kínai barátaink készítettek egy működő kínai-angol TWRP-t [link], amivel már sikeresen fel lehet telepíteni a xiaomi.eu (multi) ROM-ot. Eddig a szépen megtémázott recovery verziókkal (Redwolf, Orangefox, Pitchblack) nem lehetett, bootloop lett a vége bármilyen formában kísérleteztünk.
Lássuk, akit érdekel.
1. Nyitott bootloader kell hozzá. Működő ADB kapcsolat. A recovery IMG fájlja.
2. Telefon FASTBOOT módba, PC-vel összekötve, parancssorból TWRP indítás vagy telepítés (én elsőre mindig csak bootolom, biztos, ami biztos)
3. Alap, hogy sajnos a data partíció titkosítását meg kell szüntetni. Ezt pedig csak FORMAT DATA elvégzésével lehet. Ez mindent töröl a telefonról. Utána újra kell indítani a Recoveryt.
4. Mount menü, MTP engedélyezés, PC-ről MULTI ROM átmásolása a telefonra.
5. Install menü, ROM telepítés, Újraindítás a rendszerbe, rendszer belakása
6. Majd ezután újraindítás recovery módba és Magisk telepítés, reboot.
Magyarul is tud, root is van...
És ahogy fejlesztő cimborám mondta, ha nincs stabil recovery, akkor nincs custom ROM-fejlesztés sem...
...reméljük lassan beindul az nagyipar. -
TomPack
őstag
Ma én is vettem egy ilyen telót a Lurdy-ban! Hát tényleg hatalmas.
Be sem fog férni a fa alá...
Egyelőre másodtelóként funkcionál, aztán majd kiderül hogyan teljesít a hétköznapokban. -
snecizero
senior tag
Ma megjött a kicsike. 😁 A smartshop nál vásároltam. 82900 ft volt háztól házig garanciával. Redmi note 5 váltott le. Hatalmas, de bőven használható méret. Ez már tényleg az a lélektani határ ami felett már nem használható kényelmesen.
-
sellerBP
tag
válasz
Milestone2 #219 üzenetére
Köszi a válaszokat.
-
sellerBP
tag
Sziasztok,
Ràdió ebben sem RDS-es?
Redmi 5 plus-om volt. Illetve rendelt-e valaki külföldről ebből 128Gb-os verziót? Elvileg abba 6GB ram van. -
Trk.Adam87
aktív tag
Úgy néz ki megvan mi tiltja le a WiFimet folyton, a Miui beépített firewallja, ezt egy adatforgalom ellenőrző appal néztem meg, ami a firewall-t írta ki történésként abban a pillanatban, mikor a készülék letiltja a wi-fit.
Tudtok erre a firewall wi-fi letiltogatós problémára valami megoldást?
-
helixP
nagyúr
válasz
Milestone2 #215 üzenetére
Köszi, remélem előbb-utóbb lesz ideje. Vagy valaki másnak. Mondjuk kitart még a Redmi 4-em, én ráérek
-
Milestone2
nagyúr
Megkérdeztem Nijel-t. Jött a válasz:
My Mi Max 3 is a test device, my Mi Max 1 is my main device running... well you know what it is running... I have no time for custom rom right now so Max 3 is sitting in the box at home and fired up every 2 weeks or so for testing TWRP builds. When I have custom rom build stable enough you will all know... Time is what I need, nothing else. Right now I barely have time to fix TWRP as base of everything else... No reliable recovery - no rom development...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Balage700 #213 üzenetére
A helloxiaomi ezt írja? Érdekes.
Xiaom Mi Mix 3 Tiltott Város kiadás
Mivel az eseményt is egy különleges helyen rendezték meg, így a Mix 3-ból készült is egy különleges verzió. Ez pedig a Tiltott Város verzió, amin magán hordja a jelképeit és különleges belsővel bír
Nem csak külsejében különleges ez a telefon, hanem belsejében is. Mivel csak ez az egy, különleges verzió kapta meg a beharangozott 10GB memóriát!
Gyönyörű darab… az ára is… 🙂 Apropó árak
Xiaomi Mi Mix 3 6/128GB – 3.299 Jüan ~ 134.765 Ft
Xiaomi Mi Mix 3 8/128GB – 3.599 Jüan ~ 147.020 Ft
Xiaomi Mi Mix 3 8/256GB – 3.999 Jüan ~ 163.360 Ft
Xiaomi Mi Mix 3 10/256GB – 4.999 Jüan ~ 204.210 Ft
Az árak természetesen kínai árak átszámolva, erre nyugodtan lehet a hazai árakhoz még 25%-ot számolni, így olyan 169.990 Ft áron már lehet megkapjuk a legkisebb Mix 3-at. Hmmm nem ismerősek ezek a számok? De! pont ennyiért lehet kapni a Mi Mix 2s telefonokat! Szóval akkor várjuk a Mix 2s nagy leárazást!
B20 – 800 mHz
Igen, van! Mindegyik verzióban! Szóval besztbáj lesz a telefon! -
Balage700
tag
válasz
Milestone2 #203 üzenetére
Sajnos azt írja ki, hogy nincs jogosultságom ehhez a részhez, regisztrálni meg sajnos nem tudok se outlookos email se gmailes emailről.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #209 üzenetére
De mi a fenének kell egy okostelefonba ennyi memória?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #207 üzenetére
De jól néz ki, nem?
-
törölt tag
-
Trk.Adam87
aktív tag
Tudtok valami root nélkül működő appot, amivel állítható a sztereo balansz? Ugye a Max 3nál az alsó hangszóró kb 2-3x olyan hangos, mint a felső, ez fektetett módban picit zavaró, egy ilyen appal pedig be lehetne lőni, hogy nagyjából egy hangerőn szóljanak.
Emellett továbbra is várok ötleteket adatmentő alkalmazásra, hogy egy rendszer resettel tesztelni tudjam megoldódna-e a wifi problémám.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Balage700 #202 üzenetére
A BL nyitáshoz tökékletes.
Ha már nyitott a BL, akkor elméletben az Updater-es megoldás is működik, de én mindig a MiFlash-t használom (illetve én inkább a kínai MiPCSuite-t mivel abban még a TZG-t sem kell kibontani, ROM-ot sem kell külön letölteni, megteszi az alkalmazás [itt leírtam részeletesen]). -
Balage700
tag
válasz
Milestone2 #196 üzenetére
Ajajj, ez az útmutató jó hozzá? [link]
-
Balage700
tag
Sajnos igen. Mikor előveszem mindenki rácsodálkozik hogy mekkora tepsim van.
"Telefon van a zsbedben, vagy ennyire örülsz, hogy látsz?"
De ugye én ritkán használom telefonálásra, ha igen akkor bedugok egy fülest (éljen soká a 3,5 milis jack), nagyrészt GPS, böngészés, könyv, multimédiás cuccok futnak rajta. Meg nem kell a számítógép előtt görnyedni, ha mondjuk elalvás előtt meg akarok nézni egy két youtube videót.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az alapkoncepción nem változtattak, középkategóriás felszereltség került döbbenetesen nagy méretű készülékházba: rétegtelefon, rétegfelhasználóknak, az elvárható minőségben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Energiaital topic
- Google Drive
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megújult a PROHARDVER!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest