- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumpalaja12
tag
válasz
energomatt #10569 üzenetére
Köszönöm a "segítőkész" hozzászólásodat...
-
bences
tag
válasz
energomatt #10560 üzenetére
Először egy rendes streamert próbáltam, de körülményes a cast-olás, meg volt benne pár kényelmetlenség. TV box + az előző hszben lévő Audioquest Dragonfly Black USB dac jó megoldásnak tűnt, mert a zene analóggá alakítást jól megoldja, csak a régi mi box-ban gondolom a lassú proci a baja, az újban meg az, hogy úgy néz ki nem támogatja
-
prisz
senior tag
válasz
energomatt #10535 üzenetére
+1. Napi szinten használva, és amire kell, arra tökéletes
-
fatalista22
tag
válasz
energomatt #10533 üzenetére
Nem, ilyen nyilván nincs, de azért van egy rangsor, gondolom. Amikor azt mondtátok, hogy a Xiaomi 2 gen box nem túl jó hírű, akkor gondolom vannak elismerten jobb készülékek
-
eboostr
aktív tag
válasz
energomatt #10429 üzenetére
Rendben, nálam régi linkek voltak elmentve a telepítéséhez mert vagy 1.5 éve már használom de örülök hogy egyszerűbb lett felrakni
-
Hege1234
addikt
válasz
energomatt #10415 üzenetére
Egy másik kérdésem: elég nehézkes elérni a Play áruházat.
vannak különböző launcher-ek (play áruházból lehet letölteni, vagy apk..)
szüleimnek én ezt tettem fel: Flauncheramikben benne van a főoldalon pl. a play áruház is
[kép]
(root nélkül ezek nem indulnak el a rendszerrel, de így kettő kattintás és ott vagy a play áruházba..) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10413 üzenetére
" ... az app kiterjesztésű fájlokat ... " – úgy érted apk, nem?
Próbáltad az FX File Explorer-t, amit még a #10410-ben javasoltam?
Igaz, nekem gen. 1 van (a polcon), de box és box között nem kéne, hogy ilyen különbség legyen. A "sztori" elég egyszerű. Ha a pendrive olyan fájlrendszerre van formázva, amit a box lát, akkor már csak azzal lehet gond, hogy az adott fájlkezelőnek (amivel betallóznád az apk-t) nincs meg a megfelelő jogosultsága. → tehát meg kell neki adni.
Most nézem, hogy a MiXexplorer (az FX mellett jobbra) is elérhető. Utóbbival akár a Drive-od (és talán a Dropbox-ot) is el tudod érni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10411 üzenetére
"Ugyanis ha telepítve van egy próbaverzió, azt előbb uninstallálni illik ... "
Vagy igen, vagy nem. Van amikor az app-ból tudod megvenni a "full"-osat, és igen, van, amikor a teljes verzió egy tök külön app. Utóbbi esetben viszont a trial és a full verzió szépen megférnek egymás mellett, mert egy tök másik app (másik package name alatt is fut). Olyannal pedig talán még nem is találkoztam, hogy a fizetős app-ot – miután megvettem – apk-ból (sideload-al) kellene telepíteni.
Mind1 is. Sikerült végül, vagy mi most a helyzet, mert kicsit meg vagyok kavarodva. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10409 üzenetére
" ... mivel értelem szerűen uninstalláltam a File Commandert ?"
Miért "értelem szerűen"?Olyan nagy luxus egy fájlkezelő? Már csak az apk telepítése mozgatása, stb. okán sem árt. Van egy rakat ingyenes fájlkezelő. Pl.: FX File Explorer.
Úgy rémlik én ezzel szoktam kezdeni, ha nincs semmi az adott eszközön, aztán felteszem apk-ból a MiXplorer-t (én ezt használom minden droid-os cuccomon). -
energomatt
őstag
válasz
energomatt #10408 üzenetére
Pl. X-Plore File Manager pl. nem látja a telepítendő fáljt. A Vimu Playert a File Commanderrel telepítettem fel, de az próba verziós. Most abból kellene feltennem egy külső forrásból származót, de mivel, mivel értelem szerűen uninstalláltam a File Commandert ?
Más:
A Nova Player, ha továbbra sem lesz vele gond, mert eddig nem volt, nálam veri a többit, beleértve a Vimu Playert is. Megjelennek cím alapján a borítóképek és a film tartalmának leírása is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10406 üzenetére
"Mivel lehet telepíteni ... "
Nem értem. Tegyél fel egy fájlkezelőt (bármelyiket a Play!-ről), aztán azzal csak meg kell nyitni az apk-t.#10405 cyber86
"És vélemény? Mindent visz?"
Szerintem próbáld ki, az a tuti! Összeállítasz egy "teszt csomagot", megveszed, aztán, ha nem jó, akkor – ha jól emlékszem – 48 órán belül visszakéred a pénzed. -
motown5l
senior tag
válasz
energomatt #10391 üzenetére
Nem játsza le. Ki írja hogy nem támogatott
-
motown5l
senior tag
válasz
energomatt #10381 üzenetére
Semmit nem állítok el rajta..próbáltam hardveres gyorsitassal is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10365 üzenetére
" ... ne bízzunk esetleges majdani javításokban ... "
Igen, de ez most sz@r. Másképp: most rossz, és már régóta (min. 6-8 hónapja) ilyen. Mi következik ebből? Hogy jó eséllyel ilyen is marad. Ez azért nem túl biztató.
És akkor vegyük hozzá, hogy a gen. 1 – az utolsó frissítéséig (mert képesek voltak azt is elszúrni) – jobb, mint a gen. 2. Most nem a SoC-ról, ill. az általános sebességről beszélek, hanem arról, hogy beadsz neki egy filmet, és azt mindenféle cécó nélkül lejátssza.
A gen. 1-nél a legutolsó – előbb említett – fw.-t azóta vissza is vonták. Frissítés ill. igazi javítás – azoknak, akik mégis feltették – tudtommal azóta se jött.
Nemrég pár gen. 2 tulaj itt a topic-ban összehasonlította, hogy kinek milyen fw. van éppen fenn, úgy, hogy közben nincs elérhető frissítés a box-hoz. Kettő v. három különböző verzióról lehetett itt olvasni.
Ilyen egy jó box? Szerintem nem. Nyilván nincs tökéletes se, de hogy ennél akad bőven jobb, azt nyugodt lelkiismerettel ki merem jelenteni.#10371
"Itt ajánlott egy fórumtárs privátban másikat ... " – az jó eséllyel én voltam.
" ... és sokaknak volt különböző problémája azzal az ajánlottal is." – melyikről beszélünk?
"Annak alapján még mindig inkább ezt választanám ... " – Te tudod. -
eldoble
aktív tag
válasz
energomatt #10367 üzenetére
Igen, ezért is érdemes róla beszélni, de sajnos az már látszik, hogy átlagos, alap, de széles körű felhasználásra nem szabad ilyen Box-ot venni.
-
eldoble
aktív tag
válasz
energomatt #10364 üzenetére
Ja, igen, azt beszéltük, de utána írtam is, hogy nálam is így volt beállítva, és újra megpróbáltam, de nálam nem játszotta le, értem, hogy nálad ment, de az sajna ezen a lejátszón nem segít (Az LG tévé belső lejátszója az meg lejátszotta.).
-
eldoble
aktív tag
válasz
energomatt #10360 üzenetére
Azért mégis csak egy fő funkcióját nem látja el jó pár esetben ..., ebben a hozzászólásban lévő filmet (és még van egy pár) sehogy nem hajlandó lejátszani: #10341
-
eldoble
aktív tag
válasz
energomatt #10344 üzenetére
Megnéztem, nálam is ez volt beállítva: "szoftveres dekódolás kikényszerítése" és ha a lejátszón keresztül keresem ki a filmet, akkor nem is látja ezt a fájlt, azt írja üres mappa.
Ha, egy fájl kezelőn keresztül kiválasztom a filmet és a Nova Playerrel megnyitom, akkor látszólag elindul, de a kép megakad és csak a hang megy tovább egy álló kép mellett.#10348 <Adamsky>
Igen, a VLC, Nova, Kodi is így van beállítva, de nálam egyik se játsza le. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
"Korábban másik film miatt amúgy is be kellett kapcsolnom."
A másik film is SD volt?#10347 eldoble
Nem kell hozzá épp Nova. Az SD dekódolás bekapcsolása (ill. a hw. dekódolás kikapcsolása) bármilyen lejátszó esetén segít a gen. 2 ezen hibáján.
Más kérdés, hogy ilyenkor ugye a SoC "izomból próbálja a dekódolást megoldani. Ami vagy sikerül, vagy nem. Mondjuk SD tartalom esetén valószínű fog. -
eldoble
aktív tag
válasz
Köszi az infót, kipróbálom, mert nálam is fent van a Nova Player, majd megírom mi volt.
-
sinick
senior tag
válasz
Szerintem teljesen vállalható az SD tartalom is, ha ajánlott nézési távolságon túl nézi (pl. 32 colos tévén nézi pl. 2 méterről).
-
eboostr
aktív tag
válasz
energomatt #10337 üzenetére
Én pcvel küldtem át az .apk-t de pendrive is jó lehet
Leírás: [link] -
eboostr
aktív tag
válasz
energomatt #10328 üzenetére
Premium vagy a 3rd party SmartTubeNext alkalmazás
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10312 üzenetére
Passz (nem ismerem ezt a router-t). Esetleg nézd meg ezt a leírást. Az ftp ide kevés lesz, ill. nem az kell, hanem SMB ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10280 üzenetére
Abban igaza van eboostr-nek, hogy próbáld meg másik programmal (NOVA Video Player, Vimu Media Player for TV) is. Ha, azzal ugyanúgy nem megy végig a film, akkor én szépen visszaküldeném a helyedbe.
-
eboostr
aktív tag
válasz
energomatt #10276 üzenetére
Melyik lejátszó appot használod? Többel is tesztelted már?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energomatt #10276 üzenetére
"Ugyanis, akkor tudnék hatásosan reklamálni ... "
Szerintem így is tudsz. Kipróbáltad pendrive-ról, HDD-ről, és ugyanaz. Szvsz. vidd vissza, és kérd a pénzt. Sokan szívnak ennél a box-nál egészen változatos hibajelenségekkel. -
boborján2
senior tag
válasz
energomatt #10261 üzenetére
Nem tudom. Én folyamatosan használom az usb-t rajta. Igaz nem pendrive-al , hanem usb3-gigbit lan-al, de azt nem dobja el soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest