- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
motown5l #10390 üzenetére
"Nem akarom azzal tölteni az időt egy filmnél, hogy, konvertaljak sok MKV falj se indul el ... "
Én is úgy gondolom, hogy bizonyos időn belül bizonyos számú le nem játszható film annyira már nem vicces. De, ugye nem vagyunk egyformák: mindenkinél mást jelent ez a "bizonyos"."A másik, készülék újabb. És az mindent megeszek. De viszont azon, netflix nem működik."
O.K. de ezen milyen lejátszót használsz?
... csak, mert nekem a Kodi – a már sokat emlegetett box-on (most direkt nem írom le, akit érdekel, rá tud keresni ...) – eddig mindent (is) lejátszott. A Nova és társai csak ott "porosodnak" a memóriában. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
motown5l #10358 üzenetére
"De miért van az, hogy, más box pedig lejátsza ugyan azzal a programmal?"
Egyszerű: más box-nál nem sz*rta el a gyártó az fw.-t, vagy ha mégis, akkor javította.#10351 eldoble
Meg-, ill. belenéztem a filmbe (az említett release-be) és a Kinhank G1-en – nem meglepő módon – szépen futott.#10360 energomatt
" ... megoldásokat keressünk a problémákra ... " – ez OK, de a gyártó is megemberelhetné magát ...
Sajnos tényszerű, hogy messze több panasz van a Xiaomi box-okra, mint bármi másra, és nem látom a gyártó részéről az igyekezetet. Én ezért nem ajánlom, max. streaming-re. -
energomatt
őstag
válasz
motown5l #10358 üzenetére
Arra koncentrálunk, hogy megoldásokat keressünk a problémákra, én eddig minden filmet le tudtam vele játszani, lásd kicsit lejjebb. Más boxokkal is vannak különböző problémák, ez a kérdéskör ennél többet szerintem nem ér. Ugyanakkor vannak, voltak különböző eszközeim TV-k boxok, műholdvevők stb. amikben volt media lejátszási lehetőség, mindegyik kevesebbet tudott mint ez a Xiaomi 2. Viszont sosem fog egyik sem annyit tudni mint egy jobb PC.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
motown5l #10232 üzenetére
Őszinte leszek, nincs nagy tapasztalatom a VLC-vel. Fent van az is, amolyan "backup"-nak a Nova és a Vimu mellett. Nekem – mint már említettem – a Kodi jön be.
"Eleg lassu nekem ez az MI gen 2."
Papíron pedig nincs akkor különbség a Mi Box-ban (gen. 2) lévő S905X4 és a Formuler Z11 Pro Max-ban lévő Realtek RTD1319C között. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
motown5l #10227 üzenetére
" ... kétszer megnyomni a home gombot ... "
Jól sejtem, hogy az nem ATV vagy GTV rendszer volt, hanem "sima" Android?
Én egyébiránt Emotn UI launhcer-t használok (nem emiatt), és ott van "memória tisztító", de sok értelmét nem látom. Ha sz*r a rendszer memóriakezelése és/vagy kevés a memória, arra, amire használni szeretnéd (pl. netezés), akkor ez sem fog segíteni.
Recent app ("task switcher")-t tud a tvQuickActions Pro." ... be tudom találkozni a tableten vagy a helyi hálózaton futó filmeket ... "
A VLC-vel mi a gond? Egyébként Vimu Media Player for TV és NOVA Video Player.
... de én Kodi-t használok (erre is). -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
motown5l #10225 üzenetére
Elvileg ez:
Fokepernyo, jobb felso sarokban kell lennie egy "Google TV"nek, mellette egy fogaskereknek.
Arra a fogaskerekre kell ramenni, aztan felugrik egy kisebb ablak, azon is van meg egy fogaskerek ikon "Minden beallitas"sal.
Arra ramenve a beallitasokban kell lenned.Kijelzo, Fiokok, halozat, etc, ilyeneket kell latnod.
Van egy "Alkalmazasok" pont. Fogsz latni appokat. Vagy az utoljara megnyitottak kozott, vagy az osszes alkalmazas megtekintesevel megkeresed a keresettet.
Ha megtalaltad akkor egy Kenyszeritett leallitast kell talalnod. Ki fog irni egy szoveget. Es az igenre ramenve kiloheto az alkalmazas.
Mindjart keresek egy video tutorialt, azzal konnyebben el lehet igazodni.
Keresnek, ugy nez ki csak regebbi okositokra van video tutorial. Es azok is angol nyelvuek. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
motown5l #10182 üzenetére
Gondolom a hardveres reszek miatt mondod.
Vannak nemi korlatjai a dobozkanak, de eddig nem tapasztaltam meg problemakat.
Igaz inkabb iptv adasok mentek rajta, de azok hardverileg jol mukodtek. (A regebbi Mecool mar rendesen szenvedett a lejatszassal is, folyamatosan beleakadt.)
Na meg a teve miatt 4k tartalom nem is kell, mert azt nem tudja. (Par eves butabb philips, meg asszem 2019es modell 43PFS5503)
Eleg a legfeljebb FHD.Akelaus:
Igen, ezt mar lattam masnal is, es ez ugy nez ki megfelel.
Hiaba 3.0as, ra lehet csatlakoztatni a visszafele kompatibilitas miatt, legfeljebb nem fogja tudni a maximalis ezrest, de a net szolgaltato (voda) is 500at ad csak, ami persze boven eleg. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
motown5l #10059 üzenetére
"Én is telefonra és tabletre töltöm a filmeket."
Ti tudjátok, csak sokszorosan gyorsabban használódik így el a tablet / telefon akksija, mivel jóval többet van használva. Ha van PC, NAS esetleg olyan router vagy kisebb számítógép, ami befogható erre a célra, akkor én biztos, hogy nem az előbbi eszközöket gyötörném ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged