- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
Jumpalaja12 #10568 üzenetére
Tőlem is kaphatsz majd egyet, ha már elromlott. :-)
-
energomatt
őstag
válasz
<Adamsky> #10540 üzenetére
Mondjuk az offline filmek esetében elég egyedi probléma jelentkezett korábban, a mai trendeknek megfelelő minőségű filmekkel nincs semmi probléma, megfelelő lejátszó telepítése esetén. Ehhez megfelelő a jelenlegi HW is.
Koháry: van egy elvi elképzelésed arról, milyen lehetne a következő kiadású TV box. :-) A kérdést tehát így kellett volna feltenned: " Szerintetek várható az, hogy a Xiaomi még ebben az évben az én elképzelésemnek megfelelő új verziót jelentet meg? " A válaszom erre, hogy szerintem nem. Ettől persze még bármi történhet, hogy mi mit képzelünk el. -
energomatt
őstag
válasz
fatalista22 #10534 üzenetére
Ha azt mondtuk volna, miért vettünk volna ilyet?
-
energomatt
őstag
válasz
fatalista22 #10531 üzenetére
Most ugye arra gondolsz, hogy tudunk-e olyan készüléktípust ajánlani, amelyik esetében nem fordult még elő egyetlen hibás példány sem?
-
energomatt
őstag
válasz
eboostr #10338 üzenetére
Szóval most kiderült, hogy nem ez kell! Amúgy is olyan bonyolult módszer a telepítése, hogy kár lett volna belekezdeni. A SmartTubeNext helyett már SmartTube van a GitHub-on és simán telepíthető. Egy hajszállal gyengébb képminőséget vélek felfedezni az original YT-hoz képest, valaki megrősíthetné ezt, vagy akár vitathatná is. Persze 4k HDR-es utazós videón érdemes megvizsgálni.
-
energomatt
őstag
válasz
<Adamsky> #10414 üzenetére
Köszönöm a tippeket, tovább próbálkoztam. Az FX File Explorer már az USB meghajtót sem volt hajlandó olvasni, természetesen minden engedélyt megadtam. A MiXexplorer fizetős. Végül sikerült egyet találnom ami tényleg működik nálam, X-Plore néven.
Egy másik kérdésem: elég nehézkes elérni a Play áruházat. Beállítások, alkalmazások, rendszerprogramok és ott le kell görgetnem több tucat fájlt, hogy elérjem. Igaz nem sűrűn kell, na de hátha van erre jobb megoldás?
-
energomatt
őstag
válasz
<Adamsky> #10412 üzenetére
Még nem. Mint írtam így nincs is értelme, mert ha lenne mivel telepíteni, vagyis egy olyan másik fájlkezelő ami képes arra, hogy arról egy appot telepíteni lehessen, valamint Play áruházból ingyenesen elérhető, akkor az már önmagában elég lenne. Tehát nem is tőled várok ilyen infót, hogy melyik lehet az, hanem olyan valakitől, akinek Xiaomi 2-es boxa van és használ ilyet. Amiket eddig néztem, azok valamiért nem is látták az app kiterjesztésű fájlokat.
-
energomatt
őstag
válasz
<Adamsky> #10410 üzenetére
Na igen, nekem úgy tűnik, hogy értelemszerű. Ugyanis ha telepítve van egy próbaverzió, azt előbb uninstallálni illik, ha felteszek egy véglegest. Ehhez kell találnom egy olyat filekezelőt ami ezen kívül működik. Viszont ha találtam ey olyat ami ezen kívül működik az már önmagában elég lehet, tehát ez az egész így elég vicces.
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt #10408 üzenetére
Pl. X-Plore File Manager pl. nem látja a telepítendő fáljt. A Vimu Playert a File Commanderrel telepítettem fel, de az próba verziós. Most abból kellene feltennem egy külső forrásból származót, de mivel, mivel értelem szerűen uninstalláltam a File Commandert ?
Más:
A Nova Player, ha továbbra sem lesz vele gond, mert eddig nem volt, nálam veri a többit, beleértve a Vimu Playert is. Megjelennek cím alapján a borítóképek és a film tartalmának leírása is. -
energomatt
őstag
Mivel lehet telepíteni (gondolom USB háttértárról?) egy külső forrásból származó appot? An engedélyt megadtam rá a beállításokban.
-
-
energomatt
őstag
Én hozzátenném a korábbiakhoz, hogy nem gyűjtök filmeket háttértáron, néha letöltök néhányat, pendrájvra teszem, ha megnéztem, letörlöm. Nem kell takarékoskodnom a helyfoglalással, az amúgyis a minőség rovására menne. Ezért a mindenféle formátum probléma engem ritkán érint, de eddig azok is megoldódtak.
-
energomatt
őstag
válasz
eldoble #10368 üzenetére
Itt ajánlott egy fórumtárs privátban másikat, amikor rákérdeztem, miért melyik ajánlottabb? Azután ránéztem arra a másik fórumtopikra és sokaknak volt különböző problémája azzal az ajánlottal is. Annak alapján még mindig inkább ezt választanám, főleg, mert nekem ez eddig bevált és három feladatra is jól tudom használni. Stream, YT, és letöltött filmek lejátszása. 4K-s a TV-m, tehát nem jönnek szóba csak minimum 720p felbontású filmek. Úgyhogy a széleskörű felhasználás nálam nem jelent többet. Ha valaki nem erre használná én sem tudnám ajánlani, mert másfajta tapasztalatom nincs vele. Ettől függetlenül az a néhány SD film amit mégis lejátszottam, az is rendesen lejátszható volt valamelyik lejátszóval. Nova és VLC.
-
energomatt
őstag
válasz
motown5l #10358 üzenetére
Arra koncentrálunk, hogy megoldásokat keressünk a problémákra, én eddig minden filmet le tudtam vele játszani, lásd kicsit lejjebb. Más boxokkal is vannak különböző problémák, ez a kérdéskör ennél többet szerintem nem ér. Ugyanakkor vannak, voltak különböző eszközeim TV-k boxok, műholdvevők stb. amikben volt media lejátszási lehetőség, mindegyik kevesebbet tudott mint ez a Xiaomi 2. Viszont sosem fog egyik sem annyit tudni mint egy jobb PC.
-
energomatt
őstag
válasz
eldoble #10343 üzenetére
Letöltöttem kíváncsiságból ugyanezt a verziót. (2-es Box-om van.)
A film lejátszható. A Nova Video Player beállításaiban be kell kapcsolni a
"szoftveres dekódolás kikényszerítése" opciót! Korábban másik film miatt amúgy is be kellett kapcsolnom. Az már más kérdés, hogy ilyen satnya felbontásban nem néznék filmeket. :-) -
energomatt
őstag
-
energomatt
őstag
YT reklám tiltásra esetleg milyen lehetőség van?
-
-
energomatt
őstag
válasz
boborján2 #10260 üzenetére
Most már kizárható, hogy a pendrive okozta volna ezt, HDD-ről ugyanez a helyzet. Nem volna kedve valakinek ezt kipróbálni a sajátján? Ugyanis, akkor tudnék hatásosan reklamálni, ha a media lejátszó legalább valaki másnál le tudna játszani megszakítás nélkül egy másfél órás mozifilmet mondjuk legalább HD felbontásban.
-
energomatt
őstag
válasz
FireKeeper #10258 üzenetére
Nálam nincs ilyen. Viszont néha pendrájvról játszok le filmeket és ezek kb. egy óra nagyságrend körül lefagynak. Újraindítva az eszközt folytatni lehet a lejátszást. Ez elég kellemetlen, eddig minden esetben megtörtént, tehát nem fájl és nem formátum függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest