Új hozzászólás Aktív témák
-
ZED58
tag
válasz
eldoble #10370 üzenetére
Nálam is az SD, azon belül a divx és xvid kódolású anyagokkal volt gond, de az advancedsettings.xml-ben (Kodi) meg lehet adni, hogy kódolásfüggően ki-be kapcsolja a hardware deciding-ot, innen a probléma megszűnt.
Most nem tudok konkrét példát küldeni, egy ideig nem leszek otthon. -
energomatt
őstag
válasz
eldoble #10368 üzenetére
Itt ajánlott egy fórumtárs privátban másikat, amikor rákérdeztem, miért melyik ajánlottabb? Azután ránéztem arra a másik fórumtopikra és sokaknak volt különböző problémája azzal az ajánlottal is. Annak alapján még mindig inkább ezt választanám, főleg, mert nekem ez eddig bevált és három feladatra is jól tudom használni. Stream, YT, és letöltött filmek lejátszása. 4K-s a TV-m, tehát nem jönnek szóba csak minimum 720p felbontású filmek. Úgyhogy a széleskörű felhasználás nálam nem jelent többet. Ha valaki nem erre használná én sem tudnám ajánlani, mert másfajta tapasztalatom nincs vele. Ettől függetlenül az a néhány SD film amit mégis lejátszottam, az is rendesen lejátszható volt valamelyik lejátszóval. Nova és VLC.
-
-
energomatt
őstag
válasz
eldoble #10343 üzenetére
Letöltöttem kíváncsiságból ugyanezt a verziót. (2-es Box-om van.)
A film lejátszható. A Nova Video Player beállításaiban be kell kapcsolni a
"szoftveres dekódolás kikényszerítése" opciót! Korábban másik film miatt amúgy is be kellett kapcsolnom. Az már más kérdés, hogy ilyen satnya felbontásban nem néznék filmeket. :-) -
erzol
őstag
válasz
eldoble #10164 üzenetére
Nova player nekem nagyon bejött.
Mindent lejátszik, borítót, tartalmat, feliratot automatikusan szed le online. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
eldoble #10033 üzenetére
" ... ott a SW kódolást állítottam ... " – igen, erre jutottunk már (jóval) korábban is pár fórumtárssal. Magyarán a hw. dekódolás messze nem hibátlan, ami azért elég nagy gáz (szerintem). És ez hónapok óta ilyen, ahogy hónapok óta a gen. 1-en is sz@r fw. van azoknál, akik elsők között tették fel.
Az előbbiek miatt én biztos, hogy nem fogok se box-ot, se stick-et ajánlani senkinek. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
eldoble #10027 üzenetére
Na, segített a Kodi? Kötve hiszem ...
#10026 prisz
Lehet(ne) mutogatni a sz@r kódolásra, ha ugyanazt a filmet a gen. 1 ne vinné simán.
Szerintem ezt a Mi Box / Stick vonalat el kell engedni. Sokkal jobb, és/vagy olcsóbb (pláne megbízhatóbb) box-ok vannak manapság.
Én most egy KINHANK G1-et vettem (és vágtam be a fiókba a Mi Box S gen. 1-et). Óriási a különbség. Gyors, teszi a dolgát, és ezen akár netezni is lehet kényelmesen. -
prisz
senior tag
válasz
eldoble #10025 üzenetére
A sz@rul kódolt filmeknél, előjöhet a hiba. Én megbízható helyről töltök, soha nem volt probléma.Mindent lejátszott. Ha gáz van, mx player. Egy gombnyomással átállíthatod akár filmézés közben is sw-es lejátszásra. Így még a legmocskosabb, trehány kódolást is lejátsza.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest