Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sinick #10641 üzenetére
" ... amivel megálmodták és amivel árulják, azzal felszerelten semmi gond nincs ... "
Én is ezt szoktam írni. Magyarán streaming-re (amire kitalálták) hibátlan. Én nem hallottam panaszt azzal kapcsolatban, hogy a Netflix, HBO, stb. ne ment volna.
Erre elég is lehet a 2/8 Gbyte. Mondjuk épp az előbbi okfejtés okán állok értetlenül a 2/32 Gbyte-os gen. 3 előtt (vajon azt akkor most mire is szánták?).
Szóval a problémák általában ott kezdődnek, ha az ember mást is szeretne rajta csinálni. Tele a topic olyan panaszokkal, hogy offline filmek esetén szaggat, csúszik a hang, stb. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sinick #10353 üzenetére
1-2. pontok, Tényleg sokkal inkább a Kodi-s topic. Hidd el, nem fognak elzavarni.
3. pont → Keymap Editor. Nem tudom, hogy mit (mert nekem ilyen igényem sose volt) keress, de abban nézz szét. Ha ott nincs, akkor szvsz. nincs rá lehetőség. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sinick #10331 üzenetére
"ADB-zésre van valahol valami manual?"
Ez jónak tűnik. Egyébként ha beírod a keresőbe: "disable apps with adb" akkor még találhatsz egy rakat másik leírást is.
Létezik kényelmesebb megoldás is: ADB AppControl, de úgy látom már van ATV-s (ezt nem próbáltam) változat is belőle. -
Akelaus
senior tag
válasz
sinick #10330 üzenetére
Helló!
Ebben a videóban 2:10-től mutatja a beállítását a főoldal szerkesztésének. Azt nem hogy lehet sorba rakni őket, de egyszerű: megállsz az egyik alkalmazásnál elmész teljesen balra, és megjelenik egy "ikon" amivel lehet mozgatni fel-le. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sinick #10325 üzenetére
Hi!
1. Passzolom, mert se a jelenlegi, se a korábbi Mi Box gen. 1-en nem a gyári launcher-t használtam.
2. Törölni semmi olyat nem tudsz, ami hazavágná a rendszert. Tiltani lehet alkalmazásokat, de itt se mindet, ill. bármit. Ezt látni fogod, ha egyre rámész a beállításokban.
ADB-n keresztül viszont bármi tiltható. Ennek előnye, hogy a kevéske RAM-al még jobban lehet kufárkodni. Ha van USB-A – USB-A kábeled, és akarsz ezzel "vesződni", akkor tudok adni egy listát (remélem meg van még ...), hogy én miket "lőttem ki".3. Alaphelyzetre állítást követően miden visszajön (az is, amit ADB-n keresztül tiltottál).
4. Ez is passz. A gen. 2 valószínűleg egyébként is másképp működik mert tudtommal a távvezérlőjén van infra.
-
Akelaus
senior tag
válasz
sinick #10325 üzenetére
1. Igen meg lehet cserélni, ki is lehet kapcsolni hogy bizonyos alkalmazások ne mutassanak ott semmit. Magát az app-ot is le lehet takarítani. Nálam tuti nincs fent.
2. Én rendszerszinten nem nyúltam bele, de amit engedett törölni, és nem kellett azt leszedtem.
3. Ebben nem vagyok biztos, mert soha nem állítottam vissza. Viszont ha az Android-os mobilokból indulok ki, akkor pont úgy fog indulni utána mint ahogy kiveszed a csomagolásból.
4. Nem így használom, a tévén 2 HDMI csatlakozó van, abból én oda dugtam ami nem tudja ezt a HDMI-CEC dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest