- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
boborján2 #10584 üzenetére
Nekem sem voltak rajta képek, se videók, mégis kevésnek bizonyult. És ezzel – ha visszaolvasol vagy rákeresel a fórumban, hamar kiderül majd, hogy – nem voltam egyedül.
Én spec. egy 4/16-os változatot láttam volna szívesen (a 8/32 helyett), de a dolgok jelen állása szerint egyébként sem én leszek a célközönség. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
boborján2 #10580 üzenetére
"Tesztarena" ← hagyjuk!
Szóval örömteli, hogy legalább a storage nőtt (mert a korábbi 8 Gbyte egy ideje már a vicc kategóriája). A RAM határeset. Streaming-re, filmezésre tök elég. Ha esetleg az ember másra is használná a box-ot, akkor már kevés lehet. Magyarán nem értem, hogy miért nem 4 Gbyte került bele. Közben az optikai kimenetet úgy látom a cica eljátszotta.
DE, a legnagyobb kérdés, hogy rendes szoftvert képes lesz-e alá tenni a gyártó? -
Yahhher
aktív tag
válasz
boborján2 #10574 üzenetére
HEllo.
Egyébként még akár jó is lehet. Tv függő is, valamelyiken jobb a táp usb-n. Nekem is ment vele. Egyszer pár napig úgy használtam, netflix/youtube nézés nem volt így gond. Igazából az nagyobb gond lehet, hogy ha fut egy frissítés és közben kinyomod a tv-t, akkor a stick nem kap áramot. Az meg okozhat galibát.
Üdv B.
-
huby80
senior tag
válasz
boborján2 #10487 üzenetére
Próbáltam mind két opciót. De semmi, az erősítő fixen jó mert más forrásból működik... A tv beállítása meg lehet ludas, létezik hogy a régi tv nem tudja azt kezelni hogy hdmi n jön a jel és az optikai kimeneten kikuldi a digitális hangot? Elvileg csak at megy rajta tudtommal...
-
Jumpalaja12
tag
válasz
boborján2 #10459 üzenetére
A boxon alapból be volt kapcsolva, a 13-as LG tv.-n bekapcsoltam. Érdekesen működik. A box távirányítója a boxal együtt bekapcsolja a tv-t is, de kikapcsolásnál már nem kapcsolja ki a tv.-t csak a boxot. A tv távirányítója kikapcsolja a tv-t és a boxot is, de bekapcsolásnál csak a tv-t.... Szóval most box távján bekapcsolok mindent... (vezérelni mindkét távot engedi..), a tv távján meg kikapcsolok mindent... De a hétvégi házamban is így csinál egy 12-es LG tv-vel... Az újakkal nincs gond, sőt egy 2009-es Panasonic plazmával is jól működik ez a ki-be kapcs funkció....
-
motown5l
senior tag
válasz
boborján2 #10359 üzenetére
Amiket letöltök. ""torrent" oldalról. Dlna, web videó caster stb ki írja higy nem támogatott falj formátum. De viszont mikor a másik boxal próbálom, azzal, pedig működik. 1080p 720p.. Több formátumba próbáltam tölteni, és nem játssza le. ELeg kevés az, amit lejatszik.
-
ZED58
tag
válasz
boborján2 #10374 üzenetére
Igazad van, én sem hisztiként vetettem fel a problémát (igazából nem is probléma) csak gondoltam a régebbi anyagok lejátszására így lehet megoldani., automatizálni a manuális hw decode ki-be kapcsot.
Nálam a családban 4db gen1, 2 db gen2 működik Kodival, ftp tárról problémamentesen -
sinick
senior tag
válasz
boborján2 #10319 üzenetére
Egy helyi kereskedő adott egy Gembird NIC-U3-02 adaptert (USB3, gigabit) kipróbálni. Rádugtam, egyből "ethernet" lett a hálózat a Xiaomin, hajtottam, terheltem egy órát. Teljesen jó, maradhat! Köszi a tippet mégegyszer!
-
koháry
tag
válasz
boborján2 #10311 üzenetére
Természetesen engedélyeztem a smb-t az asztali gépen is. Azóta vlc alatt sikerült megoldani már az smb-t is, biztonság esetére a wifi helyett egy usb to ethernet adapterrel kötöttem össze a boxot a géppel, a két merevlemezt meg amin a filmjeim vannak közvetlenül a gép usb 3 aljzatába dugtam. Most van egy stabil 300Mbs sebességű net kapcsolatom a boxxal, de a vlc-ben valamiért akadozik a 4k stream. Ennyi sebesség nem lenne elég egy nem 100mbs bitrátájú hanem 20-30-40-es 4k film strealeléséhez? A vlc 1080p-ig gond nélkül futtatja a filemeket, tekerni is tudok gyorsan, de a 4k állandóan akadozik valamiért. próbáltam már hardveres gyorsítás nélkül szoftveresen, de mindig előjön egy bizonyos bitráta felett. A nova playerben viszont ugyanazokkal a beállításokkal mint amit a vlc-ben használtam továbbra sem enged csatlakozni a smb-re valamiért.
-
válasz
boborján2 #10292 üzenetére
Ez ugyan nem egy buta tv, 2018-as oled pana, de nem a tv oldja meg. Ez a player app csinálja. Próbáltam a vlc-t, kodit is, de azoknál akadnak a tartalmak, hacsak kézzel át nem váltom a box menüjében a frekit.
Ennél a Vimu playernél semmit sem kell csinálnom. Bár nem váltja a tv-t át, de mégis jól játszik le. Legyen szó bármilyen tartalomról. Ráadásul faék egyszerű. -
eboostr
aktív tag
-
energomatt
őstag
válasz
boborján2 #10260 üzenetére
Most már kizárható, hogy a pendrive okozta volna ezt, HDD-ről ugyanez a helyzet. Nem volna kedve valakinek ezt kipróbálni a sajátján? Ugyanis, akkor tudnék hatásosan reklamálni, ha a media lejátszó legalább valaki másnál le tudna játszani megszakítás nélkül egy másfél órás mozifilmet mondjuk legalább HD felbontásban.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
boborján2 #10246 üzenetére
"Ez mit jelent?"
Ez azt jelenti, hogy kiadnak egy új firmware-t, majd miután egy pár lelkes (ill. inkább peches) felhasználó befrissíti, majd kiderül, hogy "egy vödör csavar az egész", visszavonják. Láttunk már ilyet, de ezt követni szokta valamilyen kommunikáció, valamint rövid időn belül vm. javítás. Na, ez (tudtommal) a gen. 1-nél (@zizidor neked most nem mutat frissítést?) mind a mai napig nem történt meg.
Pedig valamikor itt kezdődött az egész. Ha nagyon érdekelnek az akkor történt dolgok, akkor az előző hsz.-től kezd el olvasgatni a fórumot.
A lényeg, amit már többször, több helyen leírtam, hogy a hw. decoder el lett cse**ve. Ezen felül sokan lassú rendszerre (mert ugye az frissült 11-re vagy 12-re) panaszkodtak. Magyarán sírták vissza az egyébként jól működő, de nem hibátlan 9-est.
És, úgy látom a gen. 2-nél sincs ez másképp. Kidobnak egy fw.-t (az van neked fenn), majd visszavonják. Milyen más magyarázat lenne arra, hogy a többieknek nem jelez frissítést?"Esetleg változott a hw revízió gyártás közben és ennek köze lehet hozzá?"
Nem hiszem, de ezt empirikus módon ellenőrizhetitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest