- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bences #10559 üzenetére
Milyen DAC? Link-et / képet tudnál dobni? Nekem is van a fiókban egy TempoTec Sonata HD, amit régen sokat használtam. Majd ha lesz egy kis időm megnézem az éppen aktuális box-al, és ha van értelme, akkor egy gen. 1-es Mi Box-al is ...
Mondjuk abból kiindulva, hogy egy bt.-s USB dongle működik, szerintem ennek is működnie kell(ene).
A zárójeles megjegyzés fontos! Ugyanis az előbb említett USB bt. dongle-el az volt a tapasztalatom, hogy pl. a Netflix-es app nem indult el. De csak az, és csak akkor, ha ez a cucc be volt dugva. Szóval én azt se zárnám ki, hogy itt valamilyen másolásvédelmi "izébigyó" van, és azért zajong neked a cucc.
Egyébként mire viszed ki a hangot? Miért nem viszed ki optikán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged