- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibdoh
tag
válasz
huby80 #10514 üzenetére
Valahogy így néz ki.
Gondolom az erősítőn van optikai bemenet. -
Tibdoh
tag
válasz
huby80 #10511 üzenetére
Elvben müködnie kell, HDMI-ből leválasztja a hangot és optikán küldi tovább.
Meg kellene nézni a hangbeállításokban(tv-n) van-e lehetőség állítani mit küldjön.
Mint írtam egy ősöreg plazma LG tévé Dolby licencelt,, ott csak auto, és pcm lehetőség van. A másik LG már több lehetőséggel bír : MPEG HE-AAC, DD+, Auto -
Akelaus
senior tag
válasz
huby80 #10494 üzenetére
Sajnos nem volt időm ma a Xiaomi Boxal foglalkozni, de itt a Reddit oldal, ahol írják mit kell az Androidban mókolni.
Ebben nem vagyok otthon, vagyis inkább Android tv rendszeren nem tudom ezt hogy is kell csinálni. <Adamsky> szerintem jobban képben van ebben. Talán.
-
Akelaus
senior tag
válasz
huby80 #10486 üzenetére
Helló!
Én Netflix miatt túrtam kicsit a netet pár hete, hogy is lehetne kicsiholni az 5.1-es hangot. Nekem a Box és a tv hdmi kábellel van összekötve, viszont én a hangot a Boxról a gangot egy mini jack-optikai kábellel viszem át egy 7.1-es hangfalszettbe.
Virtuálisan ki is keveri a hangot, de mikor beállítottam a leírás szerint a Saomi boxon a hangkimenet részt, majd megjelent a Netflixen bizonyos! filmeknél, és 1 sorozatnál hogy választhatom az 5.1-es hangot, akkor semmilyen hang sem volt. Megjelenik a képernyőn egy hibaüzenet.
Végül olvastam a Redditen, hogy bele kellene nyúlni az Androidba, és akkor képes lenne rá a Xiaomi Box.
Vagy megpróbálod magát a Xiaomi Boxot összekötni az 5.1-es cuccal és megnézni neked a hangkimenetnél mit enged választani, és próbálni melyik beállítással mi változik, vagy esélyes neked is bele kell nyúlni az Androidba.
Nemrég lett linkelve egy videó, igaz az a Stickre vonatkozik, (bár a leírásban ott a MiBox is), ott mutatja hogy milyen lehetőségek vannak. Elgondolkoztam, hogy nálam látható-e egyáltalán az összes lehetőség, este megnézem.
Illetve belinkelem majd akkor azt az oldalt ahol írtak az 5.1-es hangról.
Amúgy mintha rémlene, hogy egy frissítés után változtak meg ezek, mégpedig mert a kis kínaiak valamit kavartak. -
boborján2
senior tag
válasz
huby80 #10486 üzenetére
Hogy van összekötve?
Box - tv (hdmi) - tv opika kimenet - erősítő?
vagy
Box optikai kimenet - erősítő ?
Ha az első akkor a tv beállításai is beleszólnak.
Ha a második , akkor a boxmenüben van valahol a megoldás.Sony nincs elkonfigolva ,hogy mindig sztereo legyen?
Most csak egy sztereo D/A konvertert használok ,így nem tudom tesztelni mi a jó beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest