Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rothfb #10289 üzenetére
"Végülis a Vimu playerrel megoldottam."
... és vált is? Csak mert én úgy tudom, hogy a gen. 2 nem támogat ilyet rendszer szinten. Ahhoz pedig, hogy működjön, kell az is, és a támogatás a lejátszó oldaláról.
Előbbi hiányában a tvQuickActions Pro segíthet, de nélküle kétlem, hogy a Vimu képes lenne frissítést váltani. -
<Adamsky>
nagyúr
Inkább itt válaszolok a Netflix-es topic-ban feltett kérdéseidre:
HBO Go megy, de ez meg ma már szinte mindenen (L3-as box root-al)
Az Android TV annyival jobb (ez persze erősen nézőpont kérdése), hogy az erre írt programok egy négy irány vezérlővel könnyen, gyorsan irányíthatók. Az Android-oshoz ezzel szemben nem árt egy bt-s vagy "lég" egér. Utóbbira több program van, de előbbire is szinte mindent fel tudsz tenni, csak a vezérlést kell megoldani (ld. airmouse)
A freki váltást nem tudom ellenőrizni, mert a TV nem írja ki (vagy csak én nem tudom, hogy hogyan kellene megnézni, de majd igyekszem utána nézni).
A lejátszás szerintem akadozásmentes, a svenkelések nem darabosak. De, ha van erre vm. jü teszt (vagy film, amin látszana, akkor szívesen megnézem)
Egyébként én (is) Kodi-val használom. Arról megy minden (offline film, HBO, Netflix, Youtube...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest